SILVAN - Nyborg Recensioni 58

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Vestergade 31, 5800 Nyborg, DK

Positiv afslutning. Jeg havde en træls oplevelse med Silvan - nogle trælastvare af ringe kvalitet men jeg må erkende at Silvan trådte i karakter, og den dårlige stemning blev vendt til en positiv op... Leggi di più

En rigtig godt butik, med et stort udvalg. Personalet er altid søde og hjælpsomme. Særligt Frederik var en stor hjælp og klar med gode råd til julebelysning 🎄

Bestilte Click&Collect af tilbuds vare i Silvan Nyborg og fik mail få timer senere om afhentning. Afhentning forløbet uden problemer.

1. Negozio di materiali edili

Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Vestergade 31, 5800, Nyborg, Danimarca

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Har lejet en trappesækkevogne

Har lejet en trappesækkevogne. Nemt, billigt og hurtigt.

14 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Nyborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din ordre. Tak for din positive feedback.

Havde bestilt click&collect

Havde bestilt click&collect. Varerne lå klar og blev udleveret med et smil

25 aprile 2026

Risposta di SILVAN - Nyborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback😊

Silvan

god betjening og smukkeste silvan butik…

god betjening og smukkeste silvan butik jeg har set (Nyborg) samt de rette og forventede vare.

2 aprile 2026

Risposta di SILVAN - Nyborg

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

Silvan

Super produkt til super pris og rigtigt…

Super produkt til super pris og rigtigt hjælpsom personale i Nyborg👍😉

31 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Nyborg

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet og prisen, og at personalet i butikken var hjælpsomt. Tak for din anmeldelse😊

Dårlig lagerstatus

Butikken havde ikke det jeg havde bestilt online. Jeg valgte netop denne butik fordi der på deres lager fremgik x antal af det produkt jeg bestilte til click og collect. Butikken lå i stik modsatte retning af hvad jeg skulle, så det var frustrerende at komme dertil og vente mere end en halv time på at de skulle gå og lede og til sidst finde ud af de ikke kunne tilbyde mig det.

14 gennaio 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan

Fik god hjælp med at læsse

Fik god hjælp med at læsse, da jeg hentede mine varer

1 gennaio 2026

Risposta di SILVAN - Nyborg

Vi er glade for at høre, at du fik god assistance med læsningen af dine varer. Tak for din positive tilbagemelding.

En rigtig godt butik

1 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Nyborg

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i butikken med vores store udvalg. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores hjælpsomme personale og gode råd om julebelysning. Tak!

Super god forretning

Super god forretning

11 dicembre 2025

Super søde medarbejdere

Super søde medarbejdere, altid smilende, imødekommende og hjælpsomme

15 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Nyborg

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores medarbejdere er søde, smilende, imødekommende og hjælpsomme. Tak for din positive feedback😊

Hurtig og smilende service

15 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Nyborg

Vi er glade for at høre om den gode service! Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner😊

Havde bestilt 2 tæpper

Havde bestilt 2 tæpper. De blev leveret hurtigt på adressen, og vi er meget glade for dem

4 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Nyborg

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med jeres nye tæpper og den hurtige levering. Tusind tak for jeres positive tilbagemelding😊

God ok god ✔️

God ok god maskine

6 novembre 2025

Tak for din anmeldelse.

Vi håber, at du kunne have lyst til at sende en uddybende mail omkring din oplevelse, så vi har mulighed for at forbedre os fremadrettet.

Hurtigt pay and collect

Hurtigt pay and collect. Rette vare god kvalitet

5 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Nyborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.