Fordi Jørgen både grundigt og roligt talte mig igennem det vvs arbejde jeg selv skulle lave samt hurtigt fandt diverse ting jeg skulle bruge - masse af gode råd og små fif.
Sede
Cambia sedeLygten 2M, 1, 2400 Købbenhavn NV, DK
Scopri cosa dicono le persone
Jeg fik en utrolig god oplevelse i Silvan på Nørrebro. Personalet mødte mig med et smil og gav sig god tid til at lytte til mit projekt. De hjalp mig ikke bare med at finde de helt rigtige materialer... Leggi di più
Får først at vide mine varer (en køletaske og 3 små køleelementer)er klar til click og collect, 10 min efter får jeg at vide at det kun er køleelementerne der er klar til afhentning. Det havde ligeso... Leggi di più
Jeg har i dag handlet hos Silvan i Nørrebro Centeret. Her mødte jeg en venlig og løsningsorienteret mand ved navn Jørgen i min søgen efter anførte produkter fra hjemmesiden. Heldigvis er Jørgen ikk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Man-fre: 8-21, lør-søn: 8-20, helligdage: 8-20
Scritti dall'azienda

Informazioni di contatto
Lygten 2M, 1, 2400, Købbenhavn NV, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Tak til John i savværket
Super venlig, hjælpsom og kompetent rådgivning og service fra John i savværket. Tusind tak 😀

Alletiders service
Alletiders service, savmanden John var super flink og rar.

Fantastisk service
Fantastisk service! Benny er den mest hjælpesomme medarbejder!

Risposta di SILVAN - Nørrebro
Tristan has been super helpful
Tristan has been super helpful - he’s the best!

Risposta di SILVAN - Nørrebro
Altid fantastisk venlig og vidende…
Altid fantastisk venlig og vidende service af Jørgen i Silvan Lygten. Det bliver ikke bedre!

Risposta di SILVAN - Nørrebro
Jørgen fra savværket er super dygtig
Jørgen fra savværket er super dygtig, venlig og hjælpsom

Jørgen hos Silvan Lygten
Jørgen hos Silvan Lygten har hjulpet mig med at skære en masse plader i savværket. Det var en rigtig god oplevelse. Jørgen var professionel, venlig og omhyggelig.

Risposta di SILVAN - Nørrebro
Lavede klik and collect ordre
Lavede klik and collect ordre. Halvdelen af varene manglede.

Jørgen
Jørgen, der stod på Nørrebro tænkte ud ad boksen og fiksede hurtigt mit problem med super service 👍

Risposta di SILVAN - Nørrebro
Jørgen i trælasten var super flink
Jørgen i trælasten var super flink, tålmodig og serviceorienteret! God oplevelse :)

Tak til Jørgen i Nørrebrocenteret
Tak til Jørgen i Nørrebrocenteret, super service...;-)

SILVAN Nørrebro
SILVAN Nørrebro - 10/10 stjerner!
Jeg var i SILVAN i Nørrebrocenteret lørdag aften for at købe en trædeplade. Fik mega god hjælp af Jørgen fra trælast afdeling der hjalp mig med at finde noget godt materiale til mit projekt. Han var mega sød og hjælpsom, og havde styr på det hele. Derudover var der kun søde medarbejder der virkede til at have en fantastisk arbejdsplads som gjorde at SILVAN på Nørrebro får 10/10 stjerner fra mig!
God weekend

Risposta di SILVAN - Nørrebro
Virkelig god og hurtig service for at…
Virkelig god og hurtig service for at få skæret mdf-plader med Jørgen 😊

Risposta di SILVAN - Nørrebro
Jørgen at the wood cutting area is the…
Jørgen at the wood cutting area is the most professional and sweetest person you can meet. Hard to find better.

Værd at vente på
Tak til Jørgen fra savværket! Der var lang ventetid, men du var rar, venlig og hjælpsom! :-)

Risposta di SILVAN - Nørrebro
Jørgen var en kæmpe hjælp da jeg skulle…
Jørgen var en kæmpe hjælp da jeg skulle have skåret nogle støbekrydsfiner plader ud! Top service

Tak til Jørgen i Silvan på Nørrebro
Tak til Jørgen i Silvan på Nørrebro - fantastisk service og imødekommenhed 😊

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.