SILVAN - Nørrebro Recensioni

TrustScore 5 su 5

Lygten 2M, 1, 2400 Købbenhavn NV, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Helt uventet fik jeg personlig service, snak og grin fra medarbejderen, og også en rabat på 25 kr? Sidst overrakte han et kort med en QR kode og bad om en rating på trustpilot. Det er altså sådan Sil... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Søndag den 26/7 var min søn og jeg i Silvan på Nørrebro på jagt efter den helt rigtige løsning til montering af loft lamper. Loft i gips og en jungle af muligheder - vi havde utallige spørgsmål, me... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7950 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har i dag handlet hos Silvan i…

Jeg har i dag handlet hos Silvan i Nørrebro Centeret. Her mødte jeg en venlig og løsningsorienteret mand ved navn Jørgen i min søgen efter anførte produkter fra hjemmesiden. Heldigvis er Jørgen ikke manden der ser udfordringer, han tænker ud af boksen og finder løsningerne så hans kunder kan komme hurtigt videre med deres projekter. Jeg takker Jørgen og Silvan mange gange for serviceminded, høflig og professionel betjening. Ham kunne andre virksomheder lære noget af, der er desværre blevet langt mellem den slags folk. Og til Silvan, sørg for at have ham i tankerne når i skal tale løn næste gang, han er det værd!

Vh
Henrik

7 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fik grundig hjælp til hylde med specialmål

Fik grundig hjælp af Jørgen til at skære træ ud til en hylde med specialmål! Super taknemmelig for hans gode hjælp.

6 agosto 2026

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du fik god og grundig hjælp til at få skåret træ ud til din hylde med specialmål.

God betjening af Jørgen

God betjening af Jørgen i savværket, hjalp med at få alle de rigtige snit i skabet!

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Mange tak for din rosende anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp til at få de rigtige snit i skabet.

Jørgen gjorde oplevelsen god

Jørgen gjorde oplevelsen god. Meget vidende, jovial og behjælpelig.

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Tusind tak for din positive anmeldelse, vi sætter pris på det!

Jørgen fra træ afdeling

Jørgen fra træ afdeling, Dejlig med en medarbejder som er rolig, har overskud og lytter til kunden. Selvom han kunne se, der var andre som ventede på hjælp. Så skyndte han ikke kunderne videre... Det var rart at Jørgen var grundig. Det er sjældent jeg handler i Silvan, fordi de fleste oplevelser jeg har, at medarbejdere ikke rigtig har tid til at hjælpe. Tak Jørgen for den gode oplevelse Mvh lillesøsteren til den japanske stue.

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for at høre om den positive oplevelse, der beskrives. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere tager sig tid til kunderne og yder grundig hjælp, selv når der er travlt. Det er dejligt at vide, at besøget levede op til forventningerne.

Valutata 5 stelle su 5

Mange tak for supergod service og…

Mange tak for supergod service og hjælpsomhed fra Jørgens side !

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har fået god service og hjælpsomhed.

Valutata 5 stelle su 5

Super hjælpsom vejledning og hjælp

Super hjælpsom vejledning og hjælp med udskæring af gibsplader til et lille renoveringsprojekt i lejligheden. De bedste anbefalinger herfra.
Karsten, Østerbro

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for at høre, at du har fået super hjælpsom vejledning og assistance til dit renoveringsprojekt. Tak for de flotte anbefalinger!

Valutata 5 stelle su 5

god hjælp og vejledning til opsætning af bordplade

Vi gik god hjælp og vejledning af Jørgen, da vi skulle have tilskåret en massiv egetræsbordplade, som skal fungere som både vindueskarm og skrivebord. Han vejledte os i, hvordan vi bedst monterede den og gav os yderligere brugbar information :-). Enormt hjælpsom og flink. Tak for det.

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I fik god hjælp og vejledning til jeres bordplade. Det glæder os, at I havde en positiv oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jørgen som hjalp mig i butikken Lygten…

Jørgen som hjalp mig i butikken Lygten på Nørrebro skal have alle 5 ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik og fik god service. Tusind tak for din positive tilbagemelding.

Jørgen var super igen

Jørgen var, som altid, super god på Nørrebro afdelingen

29 luglio 2026

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du altid får god service i vores Nørrebro afdeling.

Helt vildt god oplevelse

Helt vildt god oplevelse, Jørgen i savværket var helt vildt sød og hjælpsom.

29 luglio 2026

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse og fik venlig og hjælpsom betjening. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Jørgen gjorde hele forskellen.

Jørgen gjorde hele forskellen.

27 luglio 2026

Risposta di SILVAN - Nørrebro

Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Tak for din positive anmeldelse og de flotte stjerner.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più