SILVAN - Næstved Recensioni

TrustScore 4 su 5

Østre Ringvej 65, 4700 Næstved, DK

Jeg skulle finde forskellige småting. Spurgte en af de ansatte som straks viste mig disse. Samtidigt skulle jeg have skåret nogle melaminplade på mål og spurgte om det var hende jeg skulle henvende mi... Leggi di più

Generelt skide søde medarbejdere, der altid er glade og hjælpsomme. Dog skiller denne oplevelse sig særligt ud - Helt usædvanlig god service og virkelig søde medarbejdere, der trods Black friday og... Leggi di più

Fortsat den dårligste butik.... Jeg kan aldrig gå ind i denne butik og bruge mindre end 30 minutter pga. dårlig service. Jeg kommer her kun, hvis jeg ikke kan få en ting andetsteds. Jeg unde... Leggi di più

Super sødt personale i Næstved butikken! En lidt ældre dame, hjalp med i til bilen, med de vare jeg havde bestilt🤩

1. Negozio di materiali edili

Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Østre Ringvej 65, 4700, Næstved, Danimarca

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

7970 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Happy to help.

Very friendly and happy to speak English with me. They are knowledgeable about the products they are selling.
Super easy to get a trailer for the big things.
We also bought a Nilfisc Vacuum much cheaper than it's competitors.
We saved 200.

11 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Thank you very much for the good review.

Best regards
Silvan

Fik en super god behandling og utrolig…

Fik en super god behandling og utrolig meget hjælp,
Og en meget stor tak for hjælpen til Mette fra Næstved afdelingen

3 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse og den gode hjælp, du har modtaget. Vi sætter stor pris på din positive feedback😊

Nemt at bestille.

Nemt at bestille.

Nemt at hente i butikken

2 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Vi er glade for, at det var nemt at bestille og afhente i butikken. Tak for din tilbagemelding!

Købte to døre som Collect-ordre

Købte to døre som Collect-ordre, og mødte en fantastisk service af folkene i Næstved. Jeg skal helt sikkert forbi jer en anden gang!

23 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service i Næstved. Tak for din positive tilbagemelding; vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

God service

28 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Mange tak for din gode anmeldelse😊

God service og betjening

God service og betjening

23 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Super service - Gratis tæppe

Vi var i Silvan for at købe 2 nye døre og havde vores trailer med. Vi får udleveret dørene og ser de ikke er pakket ind i pap, så vi siger at vi måske bare burde gå ind og købe et tæppe. Da vi er i gang med at ligge vores døre på traileren kommer medarbejderen og siger at vi måtte få et gratis tæppe da vi ikke havde et selv.

22 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre om den gode service, I modtog ved køb af døre og udlevering af tæppe. Tak for jeres positive tilbagemelding. Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse.

Køb af terrasse i Silvan Næstved

Jeg var i Silvan Næstved 2 gange, der var absolut ingen hjælp at hente, i forbindelse med køb af en terrasse, jeg måtte hjem og bestille den via internettet, der kunne jeg så ikke bestille start og slutbeslag, så jeg ringede til Silvan i Næstved og spurgte om de kunne få dem hjem fra Køge, det kunne de ikke, det ville bliver meget meget dyrt for mig, fik jeg oplyst, for de kørte ikke varerne mellem butikkerne, tog til Køge og købte dem, da jeg kom hjem manglede der 18 beslag og 50 skruer. Fik sms Torsdag om at træet til terrassen ville blive leveret førstkommende hverdag, men der blev ikke leveret noget, og der blev hverken ringet eller sendt sms.
Alt i alt, en meget dårlig service og oplevelse.

12 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Hurtig click and collect

Køb af borde-/bænkesæt til børn. Klar til afhentning inden for kort tid.

23 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du hurtigt kunne afhente din vare. Tak for din positive tilbagemelding!

Silvan

Havde købt en åbningskontakt til min…

Havde købt en åbningskontakt til min sikkert hjem alarm. Den virkede ikke. Fik det dagen efter, fint byttet til en ny..

4 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Vi beklager, at åbningskontakten ikke virkede. Vi er glade for, at du hurtigt kunne ombytte den til en ny. Tak for din forståelse og feedback.

Silvan

Bestilte click and collect og det gik…

Bestilte click and collect og det gik som det skulle 👌

31 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at din click and collect oplevelse forløb som den skulle. Tak for din positive tilbagemelding!

Silvan

Brugte click og collect ved bestilling

Brugte click og collect ved bestilling. Hurtig tilbagemelding. God modtagelse af medarbejder ved afhentning.

31 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click og collect. Tak for din positive feedback om den hurtige tilbagemelding og gode service ved afhentning.

Click and collect ordre

Click and collect ordre: forkert vare plukket, og den ønskede vare er så ikke på lager, selvom den stod “på lager” på hjemmesiden. Det er bare ikke første gang jeg oplever dette hos Silvan. Man burde i det mindste tilbyde at skaffe varen hjem fra andet varehus. Super irriterende at ens projekter går i stå pga. sådanne fejl.
Sødt og venlig personale.

30 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Tak for at dele din oplevelse.

Levering under al kritik

Havde bestil fliser på webshoppen. Blev leveret 3 dage for den forventede leveringsdato og blev sat af på fortovet uden nogen forudgående advisering.

18 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Vi beklager, at din ordre er kommet før den forventet leveringsdato, uden du har fået besked fra vores leverandør omkring dette.

Ved bestilling af fliser er der tale om en kantstenslevering.

Bestilte online

Bestilte online, hentede i butikken.
Ingen problemer.

25 luglio 2025

Risposta di SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at bestille online og hente i butikken. Tak for din positive feedback!

Silvan

Fejl i lagerbeholdningen og blev…

Fejl i lagerbeholdningen og blev henvist til anden Silvan. Øv når man bor langt fra Silvan i forvejen 😳 Det blev en dyr parasol.

11 agosto 2025

Tak for din anmeldelse.

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.