Jeg købte nogle varer via Klik og Hent i min lokale Silvan på nettet. Jeg betalte og så gik der vel under en halv time, så fik jeg en sms, hvor der stod at jeg kunne hente mine varer i butikken. Je... Leggi di più
Sede
Cambia sedeØstre Ringvej 65, 4700 Næstved, DK
Scopri cosa dicono le persone
Jeg skulle finde forskellige småting. Spurgte en af de ansatte som straks viste mig disse. Samtidigt skulle jeg have skåret nogle melaminplade på mål og spurgte om det var hende jeg skulle henvende mi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Generelt skide søde medarbejdere, der altid er glade og hjælpsomme. Dog skiller denne oplevelse sig særligt ud - Helt usædvanlig god service og virkelig søde medarbejdere, der trods Black friday og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fortsat den dårligste butik.... Jeg kan aldrig gå ind i denne butik og bruge mindre end 30 minutter pga. dårlig service. Jeg kommer her kun, hvis jeg ikke kan få en ting andetsteds. Jeg unde... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Scritti dall'azienda

Informazioni di contatto
Østre Ringvej 65, 4700, Næstved, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Venlige og hjælpsomme.
Ved bestilling på click og hent er varerne altid klar efter forskriften.

Risposta di SILVAN - Næstved
Godt sted at handle og til billige…
Godt sted at handle og til billige priser og hurtig levering tak for hjælpen Brian

Virkelig dårlig kunde service
Virkelig dårlig kunde service
Vi finder selv vores vare går til kassen for at betale varen går ind til forkert pris.. har du lige stregkoden ej det har jeg ikke.. du kan lige hente den kommenter at nu er det kundernes problem at gå rundt og tjekke priser for butikken
Den unge ekspidient sige han jo ikke kan gå fra kassen og de er ikke så mange vi er her i kontakt med den 3 ansat vi har mødt i butikken og samtidig siger medarbejderen at jeg ikke skal tag sådan på vej de er jo ikke så mange

Havde lejet en girafsliber for 1 dag
Havde lejet en girafsliber for 1 dag, men afleverede tilbage efter 2 timer. Kunne godt have tænkt mig at får refunderet differencen mellem 4 timers leje og 1 dags leje

Risposta di SILVAN - Næstved
Går et lille ekstra skridt for kunden :)
Super venligt og meget hjælpsomt personale i telefonen ang. havestole der var udgået af sortiment i min nærmeste Silvan. De løste opgaven ved at gå det der lille ekstra skridt for kunden, som man ikke regner med, og hjalp mig til jeg nu har 6 flotte nye havestole :) Indbegrebet af kundeservice!

Risposta di SILVAN - Næstved
Som altid godt sted at handle
Som altid godt sted at handle. Gode varer til fornuftige priser.

Lettere forvirring.
Personalet var venlige og smilende. Men virkede noget forvirret. Trods forvirring, vil jeg med glæde handle hos Silvan igen.

Risposta di SILVAN - Næstved
Personalet ved absolut intet om de ting…
Personalet ved absolut intet om de ting de sælger.
De har ingen ide om hvad kundeservice er og ligner rent faktisk nogen som ikke gider at være der.
Vi skulle bruge 2sæt karme til indendørs døre . Det fremgik klart at butikken (Næstved) skulle have 3 sæt på lager der var 1 sæt og der vi spurgte fik vi bare at vide at man ikke kunne regne med det der stod på nettet.
Jeg må indrømme at det er sidste gang jeg kommer hos jer.
Det må i kunne gøre bedere.

Sløj information ved afhentning
Sløj information ved afhentning - Få medarbejdere i butikken

Risposta di SILVAN - Næstved
Dag jeg kom sporte jeg en dame der…
Dag jeg kom sporte jeg en dame der arbejder for jeg uden for hun stod og ordnet planter om hvor jeg skulle hente når jeg hade bestilt og hun virker sur og fik nærmest en til og gå i gen og til sidst siger vi skal gå ind til kassen

Risposta di SILVAN - Næstved
Bestilt på nettet og hentet i butikken.
Bestilt på nettet og hentet i butikken.
Forgik uden problemer.

Service as expected
Service as expected. Informative and courteous.

Risposta di SILVAN - Næstved
Jeg ville leje en havefræser
Jeg ville leje en havefræser, medarbejderen kunne eller ville ikke vise mig hvordan den startede. Jeg tog den med og fik den startet men den ku desværre ikke klare så meget den maskine. Så frem og tilbage til næstved 3 gange og i alt ca 100km kørsel i alt var min dag og kræfter brugt op og arbejdet slet ikk startet op.

Nemt
Nemt at bestille en tæpperenser på nettet - den kan hentes ca. 30 minutter efter og man kan leje den i forskellige tidsperioder

Risposta di SILVAN - Næstved
VAren ikke var i udlevering men i butik
Syntes ikke om at varen skulle afhentes i butik istedet for i udlevering (lang kø)

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.