SILVAN - Maribo Recensioni 86

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Østre Landevej 47, 4930 Maribo, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super service. Havde akut behov for at leje en dykpumpe. Det kunne sagtens lade sig gøre, og til en meget rimelig pris. Endda tre forskellige længder lejeperiode at vælge imellem. Dykpumpen fungered... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En virkelig god service, hvor en medarbejder kørte en palle kantsten ud til vores bil på parkeringspladsen, så vi kunne læsse det antal, som vi skulle bruge, uden at vi skulle have fat i stenene to ga... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Havde bestilt 176 stk 40x40 på Click & Collect. Ville afhente af 2 gange pga vægt Palle måtte ikke læsses på trailer - blev begge gange sat på jorden og skulle håndlæsse Det giver simpelthen ingen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kundeservice! Vi havde en splinterny maskine og troede, at den ikke fungerede på trods af vi fulgte quick-guiden. Da vi ringede, var dr Mega venlig og gjorde sig umage med at teste et maskine magen t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Super service.

Super service.
Dykpumpen fungerede perfekt, og jeg har ikke længere 5cm vand i kælderen.

18 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre, at dykpumpen hjalp med at løse problemet med vand i kælderen. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Vare leveret til tiden

Vare leveret til tiden. Medarbejder tilbød en lift til tranportere kassen ud til bilen

9 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Super god service

Super god service. Flinke medarbejdere

9 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og flinke medarbejdere! Tak for din anmeldelse.

Konen og jeg var idag i Silvan Maribo

Konen og jeg var idag i Silvan Maribo - Sikkert er det : Der vil gå en rum tid før jeg igen kommer i den butik.
Vi skulle bruge nogle reflexer, på hylden hang der 3pk. og vi skulle bruge 5pk. Damen ved kassen kunne ikke fortælle om de i det hele taget fik flere af dem, men vi kunne gå ned til : Ø`en og spørge en på gulvet. Efter 5min. kom en ung mand til syne ud af det blå med en mobil i hånden. skønt øjen kontakt fortsatte han i fuld galop op mod kassen. efter yderligere 5min. venten satte vi vores kurv på plads og forlod butikken.
Dårligere service skal man lede længe - meget længe efter.
Jeg har måtte give en stjerne, men stod det til mig skulle der slet ikke være sat nogle.
mvh Ole Steffensen

20 aprile 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

imødekommenhed, hjælpsomhed og effektivitet🌞

Click&collect fungerede upåklageligt og jeg fik endda hjælp til at få båret plantesække over i bilen pga dårligt ben🙏 Herudover efterspurgte jeg en plante, som jeg havde købt for nogle år siden, men ikke kunne finde den dag. Medarbejderen løb straks indenfor og undersøgte om den ville komme i sortimentet senere på sæsonen. Hele oplevelsen var præget af imødekommenhed, hjælpsomhed og effektivitet🌞

17 aprile 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med Click&Collect og den assistance, du modtog. Vi sætter stor pris på din feedback om vores medarbejders hjælpsomhed og effektivitet. Tak for din anmeldelse😊

God oplevelse-værdi for pengene

Nem kontakt. Fin service fra personalet. Effektiv maskine i god stand til fair leje.

11 aprile 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale og maskine. Tak for din positive feedback.

En virkelig god service

En virkelig god service, hvor en medarbejder kørte en palle kantsten ud til vores bil på parkeringspladsen, så vi kunne læsse det antal, som vi skulle bruge, uden at vi skulle have fat i stenene to gange. Perfekt👏👍🥰

11 aprile 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Det er dejligt, at en medarbejder kunne hjælpe dig på parkeringspladsen. Tak for din positive feedback!

Super god service

Super god service. De åbnede så vi kunne hente materialer tidligt så vi kunne færgen til Femø. Kan kun anbefale dem.

1 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

Virkelig god service i Silvan Maribo

Virkelig god service i forbindelse med at bytte online fejlkøb i fysisk butik i Maribo. På trods af system udu og manglende faktura blev alt løst. Så skønt. Tak for det :-)

5 aprile 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service! Tak for din positive tilbagemelding.

Valutata 5 stelle su 5

meget seriøs og korrekt og hurtig!

Jeg bestilte et badeværelsesspejl, og I var meget hurtige og hurtige. Jeg kan anbefale det til alle!!

1 aprile 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Skide godt Egon

God maskine og en rigtig god service fra Silvan

24 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Vi er glade for, at du er tilfreds med maskinen og vores service. Tak for din positive tilbagemelding!

Ejendommelig kundeservice

Ejendommelig kundeservice
Vi bruger altid Aduro glasrens til glasset i vores brændeovn. Og vi har altid købt det i Silvan.
For nogle uger siden var vi forbi Silvan i Maribo hvor vi. købte en ny flaske.
Da vi skulle tage den nye flaske i brug, viste det sig, at der var en defekt i flasken, der kom ingen væske ud. Derfor henvendte vi os til Silvan i Maribo for at få flasken byttet. Men nej. Fordi vi ikke havde gemt bonnen fik vi bare en lang næse. Det synes vi er dårlig service.
der var jo tale om en fejl ved varen. Vi har købt mange flasker tidligere, og vi regner jo ikke med, at der er fejl på varen. Vi føler os faktisk dårligt behandlet.
-----
Idet vi tager Silvans svar af notam, skal vi til alle Silvankunder gøre opmærksom på, at gemmer man ikke sin bon, er man på Herrens mark. Vi synes stadig, at vi er dårligt behandlet, og at vi finder, at Silvans svar ikke tager stilling til, om det er ok ikke at bytte en defekt vare, selv om bonnen mangler.
vh Kirsten Nielsen

19 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Valutata 1 stelle su 5

Lejer en fliseskærer fredag og 7 dage…

Lejer en fliseskærer fredag og 7 dage frem lørdag er klingen færdig køre til Silvan men de kan ikke hjælpe mig kan først få en ny klinge mandag når Loxam åbner dårlig service at man ikke har en ny klinge liggende 😡

7 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Tak for at dele din oplevelse.

Altid god betjening

Altid god betjening af hele personalet, men Tina er en af mine favoritter. Hun er simpelthen altid så smilende og hjælpsom. Man kan aldrig mærke på hende, hvis hun skulle have en øv dag. Man kan kun blive i godt humør

23 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre, at du altid oplever god betjening hos os. Det er dejligt at vide, at du sætter pris på vores medarbejdere. Vi værdsætter din positive feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Havde bestilt briketter på click og…

Havde bestilt briketter på click og collect. Fik hjælp til at hive palleløfteren ud til bilen, så jeg kun skulle læsse bilen. Tak for det

16 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&collect, og at vi kunne hjælpe dig med læsningen. Tak for din positive tilbagemelding!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più