Hurtig levering og lige til døren, fik lige bestilt lidt for meget men ingen problemer med at returnere det for meget købte. Handler helt sikkert med jer igen. Inge fra Virum
Lyngby Hovedgade 66, 2800 Kongens Lyngby, DK
L'azienda ha risposto
Vinylkorkgulv migandan fra Silvan virker slidstærkt og har en pæn struktur. Du skal være yderst opmærksom på, at salgsbilledet afviger en del fra virkeligheden. Jeg vil dog idrømme, at je... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fik den bedste hjælp af Camilla da jeg skulle have et nyt sæde til mit toilet. Jeg vidste ikke der var så stor forskel på toiletterne, jeg tænkte jeg bare skulle ned og have et toiletsæde. Men Cam... Leggi di più
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Scritti dall'azienda

Lyngby Hovedgade 66, 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Handler helt sikkert med jer igen.
Inge fra Virum

Risposta di SILVAN - Lyngby Hovedgade
Vinylkorkgulv migandan fra Silvan virker slidstærkt og har en pæn struktur.
Jeg vil dog idrømme, at jeg trods at have ønsket et lys naturgulv, finder de mørke nuancer rimelig tilfredsstillende.
Jeg har købt 1 pakke for nylig, men har forinden denne købt 43 pakker af samme gulv i silvan Odense.
Jeg er overbevist om at det vil være en klar fordel for Silvan, og kundernes forventninger at have et mere retsvisende salgsbillede.
Gulvet er dog pæn og lunt af gå på.

Risposta di SILVAN - Lyngby Hovedgade
Silvan i Lyngby Hovedgade var ikke et godt sted på grund af parkering. Plus det er kun for 1/2 time. Ellers den ung mand i butikken var sød og rare.

Det fungerer effektivt. Varer som forventet. Hurtig levering. Super god service

Udsøgt service.
Lyngby afdelingen har flere kandidater til “årets medarbejder”, hvis konceptet fandtes.

Risposta di SILVAN - Lyngby Hovedgade
Super nem hjemmeside og ordren var klar på et øjeblik til click & collect

Risposta di SILVAN - Lyngby Hovedgade
Skulle købe 22 trægreb til køkkenfronter, men fordi der kun kommer 10 ad gangen, skulle jeg betale for fragten.....
Hvad sker der for Silvan - det er en vare I har i forretningen, og ikke en specialvare, der skal bestilles hjem!
Nu må jeg købe mine greb af flere omgange.

Risposta di SILVAN - Lyngby Hovedgade
Kæmpe tak for en fantastisk service - stod der fuldstændig hjælpeløs med hvilke døre og karme jeg skulle købe til mit nye hus. I var en virkelig stor hjælp og I gav mig en super inspiration. I får den største anbefaling herfra!!

Risposta di SILVAN - Lyngby Hovedgade
God service og meget imødekommende personale😍

Kompetent og professionel betjening😊

Risposta di SILVAN - Lyngby Hovedgade
God service pigerne er virkelig søde og høflige, fik god hjælp og lidt sparing til mit håndværksproblem

Risposta di SILVAN - Lyngby Hovedgade
Fik rigtig god vejledning til at købe ny skruemaskine. Super betjening

Risposta di SILVAN - Lyngby Hovedgade
Fantastisk service og perfekt beliggenhed.
Som en der på ingen måde er håndværker, og har ti tommelfingere kommer jeg altid ned i silvan fordi det ligger centralt, og jeg får altid god service og vejledning til det jeg skal bruge.

Risposta di SILVAN - Lyngby Hovedgade
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.