SILVAN - Køge Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Gl. Lyngvej 2B, 4600 Køge, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Nemt at booke og afleverer. God maskine (fræser). Men jeg blev oplyst (venligt) at jeg ikke skulle tage mig af at der måske stod i mail jeg ville få, at jeg skyldte kr. 200,- for roterknive! Det sku... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg havde bestilt glaslister 16x15x3000 mm som click og collect til afhentning i Silvan, Køge.. Da jeg henter dem, gør jeg opmærksom på, at det er vist en fejl, da de er tykkere end dem, jeg har brug... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

God service fik lov til at låne ramper med hjem i forbindelse med afhentning af havefræser🙂

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte lavendler til click and collect i sidste uge. De ringede så og sagde at de lavendler de havde på lager ikke var særlig pæne. Tak for det! I denne uge bestilte jeg så torsdag da de fik pl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7805 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ubehøvlet medarbejder

Bestiller to geyser vandsparer online som en clickogcollect ordre til silvan i Køge. Får så en sms om at butikken har en “beholdningsfejl”, men at de vil få dem fra en anden butik og de kan afhentes dagen efter fra kl. 12
Jeg ankommer så til butikken kl. 18.30 dagen efter hvor to forvirrede unge mennesker render rundt og leder efter “min” pakke uden held.
Så overtager en ret emsig og surt udseende kvinde ekspeditionen. Efter et stykke tid finder hun ud af at en endnu en fejl er sket, da butikken kun har modtaget en af de to vandsparer pga. en “misforståelse” i mellem butikkerne.
Hun siger så: “du kan få den ene jeg har i butikken” hvortil jeg svarer “jeg skal jo bruge to” hvor hun svarer: “det ændrer ikke på at jeg kun har en” !!!
Så 2 x fejl + 2 forvirrede medarbejdere + endnu 1 ubehøvlet medarbejder og en forgæves køretur på 1 time.
Aldrig mere silvan Køge !

7 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg oplevede en sjældent stor…

Jeg oplevede en sjældent stor imødekommenhed overfor mine betragtninger som kunde, og yderligere en specielt god form for købmandsskab fra varehuschefens side.
Tak😊

29 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse og den gode service, du har modtaget. Tak for din feedback😊

Valutata 1 stelle su 5

Købte lak som efterfølgende skulle…

Købte lak som efterfølgende skulle tilsættes hærder og det var ikke med i prisen på click og collect og lakken kunne ikke bruges uden hærder.man kan ikke sælge 1 produkt og efterfølgende kræve penge for noget som burde være 1 del af produktet.

25 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Silvan skriver følgende på produktsiden for varen:

"Lakken er vandbaseret, farveløs og er en 2-komponentsgulvlak. Inden du bruger lakken, skal du have tilføjet Trip Trap Heavy Performance Hærder, som er en meget effektiv hærder. Hærderen er isocyanatfri og vil være med til at give lakken sine stærke egenskaber."

Der er også et link til denne vare i samme beskrivelse, så man kan købe begge disse samtidig.

Valutata 3 stelle su 5

Havde forudbestilt og betalt 2…

Havde forudbestilt og betalt 2 bordlamper til click og collect.
Da jeg kommer ned og skal hente dem, er der kun fundet 1 lampe frem. Så vi skal lede efter nummer 2 lampe. Der ser jeg så også at lamperne er billigere i butikken end på hjemmesiden, som jeg har betalt, og så skal medarbejderen finde ud af hvordan hun kan lave priskorrektion, så jeg kan få differencen tilbage.
Click og collect er godt hvis der er styr på det. Men jeg forstår ikke hvorfor priserne er forskellige?

6 ottobre 2025

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

God og nem handel

God og nem handel. Click og collect.
Hurtigt og nemt.

1 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Vanvittigt kortgebyr

Ved indkøb i Silvan blev vi trukket 50kr i gebyr for betaling med dansk Mastercard. Efter kontakt til Silvan blev det bekræftet at det er Silvans praksis når kortet er udstedt til en virksomhed.

Vi har aldrig før oplevet at betale så meget som en krone i gebyr for brug af dette kort. Det er skudt helt ved siden af, og i øvrigt lagt til uden at gøre opmærksom på det.

I tillæg var produktet heller ikke som lovet, men det er irrelevant for pointen

17 settembre 2025

Tak for din feedback.

Silvan opkræver kortgebyr på alle erhvervskort eller kort, som er oprettet uden for EU, dette gebyr er 1:1 det samme, som vi opkræves af NETS i kortgebyr, så Silvan tjener ikke penge på det.

Vi beklager, at dette påvirkede din oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Maskinen vi havde lejet var der ikke da…

Maskinen vi havde lejet var der ikke da vi kom , vi fik den aldrig

8 settembre 2025

Igen

Igen, havde de ikke ting på lager som jeg havde bestilt.

7 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte click & collect og i løbet af…

Bestilte click & collect og i løbet af kort tid fik jeg besked om at varen var klar til afhentning .

2 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click & collect, og at din ordre var hurtigt klar til afhentning. Tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Upåklagelig service og kvalitet!

Upåklagelig service og kvalitet!

Jeg er nærmest stoppet med at bruge lavprisbutikkerne. Silvan er lige et par niveauer bedre og stadig til en fornuftig pris.

16 luglio 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og kvalitet! Tak for din positive feedback😊

Valutata 2 stelle su 5

Risposta di SILVAN - Køge

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Frustrerende oplevelse

Frustrerende oplevelse.
Click og Collect blev til Click og spild din tid.
Ingen var tilsyneladende interesseret i at udlevere varerne (der var ellers ikke andre kunder i vareudleveringen).
Annullerede ordren i "Posthuset" og bad om at blive kontaktet telefonisk af chefen. Er ikke blevet kontaktet, men pengene fra den annullerede ordre er trukket fra min konto.
Har henvendt mig 3 gange til Silvan kundeservice, men har efter 8 dage stadig ikke fået mine penge retur.
Hold jer langt væk fra Silvan Køge.

19 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Vi beklager meget oplevelsen med denne ordre. Vi kan bekræfte, at pengene er returneret d. 2/9.

Valutata 2 stelle su 5

Vi lejede en tæpperenser som vi…

Vi lejede en tæpperenser som vi hentede, da vi kom hjem med den var der ikke noget låg til så vi måtte tilbage til butikken, hvor ingen vidste noget og de endte med at tage et låg fra en anden tæpperenser, vi brugte mere end en time på det og ingen vidst om der kunne gives kompensation.

24 agosto 2025

Ventetid

Der var utrolig land ventetid ved udlevering af bestilte varer

23 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Leje af el kædesav

Leje af el kædesav. Kæde var ikke slebet og var løs. Fik en anden udleveret som var i dårligere stand. Gik derfor med den første i mangel af bedre

18 agosto 2025

Valutata 3 stelle su 5

Jeg bestilte og forudbetalte varer

Jeg bestilte og forudbetalte varer til afhentning i Køge
Men de var ikke på lager grundet fejl i antal
Hvorfor skal man køre helt til Køge uden grund
Sørg for at tjekke lager og skriv til kunden hvis varen ikke er der!!!!!

Jeg har sendt ordrenummer til jer.

19 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at sende en mail med dit webordrenr. til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

Valutata 5 stelle su 5

Super service fra de to unge mennesker…

Super service fra de to unge mennesker i Click & Collect.
De var så flinke til at hjælpe med at læsse de 2 døre jeg hentede. Havde også tid til en kort sludder, rigtig god oplevelse.

17 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click & Collect. Vi sætter stor pris på din positive feedback om hjælpen med dine døre og den gode service. Tak for din tid!

Nemt at bestille 👍

Nemt at bestille 👍
hurtigt svar på mail og hurtig klar til levering 👌og flink medarbejder 🤩🌞

14 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Køge

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes det var nemt at bestille, at du fik god hjælp😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più