SILVAN - Greve Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Ventrupparken 18, 2670 Greve, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Silvan er blevet et rodet varehus, der konstant flytter rundt og gør det umuligt at have en rytme eller finde normale ting. Ud over det er det blevet 50% pakkeshop med for lidt medarbejdere og det li... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god kundeservice, fik hjælp af Casper, en mega god medarbejder som hjalp mig meget. Gik glad derfra med den yogamåtte jeg skulle bruge 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde bestilt en vare hjemmefra. Jeg så så en anden vare jeg hellere ville købe, da jeg kom over i butikken. Spurgte om jeg kunne returnere den vare jeg endnu ikke havde hentet. Ingen problem. Var... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ekspedient Noah udvist hjælpsomhen i forhold til alle de forskellige varer jeg skulle have. Lille/stor ting: På vejen mod kassen bukkede Noah sig og samlere små stykker papir op som lå på gulvet og sa... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8078 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Medarbejderen ante hjalp mig super godt…

Medarbejderen ante hjalp mig super godt service fra ante

11 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Greve

Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder og service. Tak for din positive anmeldelse.

Caroline

Valutata 5 stelle su 5

En ung mand, Ante. Hjapl mig med at finde den skuffe element jeg skulle bruge, jeg kom meget forvirret men forlod med lige det jeg skulle bruge😄

18 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Greve

Tusind tak for din positive tilbagemelding 😊

Valutata 5 stelle su 5

Havde bestilt som click og collect.

Havde bestilt som click og collect.
Varerne stod pakket og klart ved ankomst.
Havde desuden fået en opgraderet vare fordi den bestilte vare var udsolgt

14 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Greve

Dejligt at høre, at din click og collect-oplevelse var så positiv, og at varerne var pakket og klar ved ankomst. Vi sætter pris på din positive feedback om opgraderingen af din vare. Tak for din anmeldelse!

Fik god service af Ante

Fik god service af Ante

13 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Greve

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik virkelig god service af Yusuf

Jeg fik virkelig god service af Yusuf. Virkelig flink fyr! Fik hjælp til alt det jeg skulle.

13 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Greve

Vi er meget glade for at høre, at du fik god service og hjælp. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Blev godt serviceret af Ante

12 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Greve

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var inde og hente min pakke fra Ante

Jeg var inde og hente min pakke, og der var suveræn betjening af den unge mand som hedder Ante!

Glad kunde ihvertfald.

12 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Greve

Godt at høre om din gode oplevelse og den suveræne betjening. Tusind tak for din positive feedback, det betyder meget for os!

Ante fra Silvan i Greve, gav den bedste service, tak 🤗

6 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre om den gode service! Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Jeg var en tur i Silva i Greve

Jeg var en tur i Silva i Greve, hvor jeg måtte en super hjælpelig medarbejder ved navn Ante som var mega venlig og sød til at finde lige præcis det jeg ledte efter uden at kunne navnet på det🤗

Risposta di SILVAN - Greve

Dejligt at høre om din positive oplevelse i Silvan Greve. Tak for din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Ante er en super flink medarbejder…

Ante er en super flink medarbejder hjalp mig med at finde præcis hvad jeg ledte efter

Risposta di SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og er taknemmelige for, at du delte din oplevelse.

Ante

Ante, super flink medarbejder og sød hjælper

Risposta di SILVAN - Greve

Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Ante var en super flink medarbejder

Ante var en super flink medarbejder. Super god service og han var gik hurtigt til sagen og hjalp mig hurtigt med min problem

Risposta di SILVAN - Greve

Godt at høre, at du har fået god og hurtig service. Tak for din positive anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Medarbejderen Ante er virkelig hjælpsom…

Medarbejderen Ante er virkelig hjælpsom og flink, god service.

29 gennaio 2026

Risposta di SILVAN - Greve

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og medarbejder. Tak for din positive anmeldelse.

Hjælp fra Ante

Da jeg gik ind i butikken blev jeg hurtigt ekspidiertet til den rigtige afdeling af en flink fyr ved navn Ante. Han var meget god til at hjælpe med at finde den rigtige pære til mit nye værelse.

Risposta di SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du hurtigt blev guidet til den rette afdeling og fik god hjælp med at finde en pære. Tak for din positive feedback!

Rigtig god tur i Silvan

Jeg blev mødt af en rigtig sød medarbejder ved navn Ante, Han var rigtig imødekommende og havde et stort smil på læben og da han havde hjulpet mig gik jeg derfra med et stort smil på læben

Risposta di SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Det er dejligt at vide, at du gik derfra med et smil. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service fra Hamo! Hurtig, professionel og super imødekommende hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

5 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Greve

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig, professionel og imødekommende service. Tak for din positive anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Fik den bedste service af Hamo fra…

Fik den bedste service af Hamo fra Silvan Greve. Kan klart anbefaler Silvan Greve som en førende Silvan

5 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Greve

Tusind tak for din anbefaling af butikken; vi sætter stor pris på din feedback!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più