Super god service Jeg havde bestil noget som kunne hentes dagen efter. Da de ikke havde mere af det, blev jeg kontaktet så snart de åbnede og her fandt vi en super god løsning. Alt var super fint 👌... Leggi di più
Grønland 22, 8500 Grenå, DK
L'azienda ha risposto
En god oplevelse hos Silvan, Mariagervej i Randers. Vi oplevede et hjælpsomt personale, der svarede villigt og engageret på vores spørgsmål. Der er andre Silvan byggemarkeder, hvor vi ikke oplever d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En ældre dame ville sende en pakke - ingen hjælp at hente I kassen stod en ung pige som ikke anede noget om at sende en pakke Du kan kigge på hjemmesiden, var svaret Hun aner da heller i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi var på jagt efter ophæng til en skydedør, som butikken ikke havde. Medarbejder ydede fantastisk hjælp og gav os nogle, som de havde brugt på en bygning, de havde revet ned, kvit og frit. SUPER se... Leggi di più
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Scritti dall'azienda

Grønland 22, 8500, Grenå, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Har bestilt at leje en gulvslebe maskine .
Har hentet den,kommet hjemme.
Så opdager jeg gammel fuld støvpose er stadig i maskinen .
Vil gerne montere sandpapir på maskinen så opdager jeg ,at der mangler en del hvor man sætter sandpapir.
Kører igen 12km at siger til dem
De kan ikke finde den del,heller ikke den kunde som har lejet tidligere maskinen.
Så måtte køre igen hjemme at hente og aflevere maskinen.
Tjek maskinen når i lejer den,ellers spiller i penge og tid

Risposta di SILVAN - Grenå
Jeg syndes virkelig, alle var hjælpsomme og søde

Risposta di SILVAN - Grenå
Overskuelig hjemmeside, hvilket betød nem bestilling og ikke mindst hurtig levering:-)

Risposta di SILVAN - Grenå
Jeg var i Silvan for at købe 3-4 lamper. Jeg ledte i 5-7 minutter, men kunne ikke finde dem. Jeg spurgte medarbejderen ved kasse hvor de kunne være henne, mens jeg viste ham den på min telefon. Jeg fortalte ham at de skulle have over 80 stk. på lager. Han kiggede lidt, og sagde så at den skulle være derovre, mens han gestikulerede mod lampeafdelingen. “Det er muligt”, sagde jeg, “men jeg kan ikke finde den”. Jeg gik over for at kigge igen, og 3-4 minutter senere kunne jeg høre ham ringe til en kollega, og fortælle at der var en kunde ved kassen der havde brug for hjælp. Jeg ledte de næste 6-7 minutter uden held. Jeg hørte igen der blev ringet efter en kollega, da en kunde tæt ved kassen havde brug for hjælp. 7-8 minutter senere ledte jeg stadig alene, og kort efter besluttede jeg mig for at gå med uforrettet sag. Der havde jeg spildt over 20 minutter, og det var rigeligt. Jeg må foretage mine indkøb et andet sted.

Risposta di SILVAN - Grenå
Få noget personale der har forstand på sådan butik der var kun to på job hvis der ikke er mere personale så luk da den butik

Risposta di SILVAN - Grenå
Super service. Havde lejet en gulvsliber og alt var fint og i orden. Hurtig service og venlig smilende personale.

Risposta di SILVAN - Grenå
Skal købe et Støttegreb på 45 cm. Produktet er ikke på lager i nogen af Silvan-butikkerne i Aarhus. Ringer til Silvan i Grenå en halv time før lukketid, der lover at levere Støttegrebet til Silvan i Skejby, så jeg kan hente det næste morgen kl. 8. Det er kundeservice! Mange tak Silvan :-)

Risposta di SILVAN - Grenå
Underlig indretning til afhentning af pakker. Ingen plads, og de 2 der var på arbejde rendte rundt og vidste ikke ret meget om hvad de lavede. De prøvede, men var vist ikke ordentligt oplært. Og så var der den fæleste lyd, hver gang nogen trykkede ind for afhentning. Tænker en kæmpe stress faktor for de stakler der var på job. Om muligt, vil jeg fremover vælge andet afhentningssted.

Risposta di SILVAN - Grenå
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Silvan i Grenå, da vi skulle købe maling og klikgulv, og det skyldes især Kristoffer
Han var imødekommende fra start og tog sig tid til at hjælpe os.
Tak Kristoffer for den god betjening 🙂

Risposta di SILVAN - Grenå
Bestilte på Silvans hjemmeside til click&collect, efter sendt bestilling gik der 15min så var varene klar👍🏾.. men..
En anden gang ligger man ikke 240 - 250kg på toppen af en vakelvorn vogen👎😊 som man skal trille ud af forretningen og ned af bakke for at komme til parkeringspladsen

Risposta di SILVAN - Grenå
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.