SILVAN - Græsted Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Græsted Stationsvej 78, 3230 Græsted, DK

Robin hos Silvan i Græsted er en champ ! Vi kom til at købe en Stiga græsslåmaskine af Silvan på nettet og skulle hente den i Valby. Skidtet gik i stykker efter to gange men Robin var forstående og... Leggi di più

Lejede tæppe renser. Nem proces. Desværre var ekspedienten mindre erfaren, og virkede lidt amatøragtig. Jeg hjalp lidt, fik maskinen og sæbe med hjem. Maskinen var effektiv og god. To biler og tre tæp... Leggi di più

Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2... Leggi di più

Dårlig kundeservice, kassemedarbejdere fuldstændig uden viden om varerne, tilkalder hjælp, men det gør det ikke bedre. Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som... Leggi di più

1. Negozio di materiali edili

Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Græsted Stationsvej 78, 3230, Græsted, Danimarca

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

7876 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Robin hos Silvan i Græsted er en champ…

Robin hos Silvan i Græsted er en champ !
Vi kom til at købe en Stiga græsslåmaskine af Silvan på nettet og skulle hente den i Valby. Skidtet gik i stykker efter to gange men Robin var forstående og frisk - han tog den retur og vi byttede den til en anden model. Ikke Stiga !
Ingen bøvl - ingen problemer- bare god service- tak til Robin 💪

15 luglio 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre om din positive oplevelse med vores medarbejder. Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig med at finde en god løsning. Vi sætter stor pris på din feedback om den gode service.

God og lokal service

God og lokal service, venlige kolleger

6 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du oplevede god og lokal service samt venlige kolleger.

Mega god kundeservice

5 luglio 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service.

Super

Søde personaler

28 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Altid nemt og IO

Altid nemt og IO. Gode maskiner som virker.

24 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder det nemt og ligetil at bruge vores maskiner, og at de fungerer godt for dig.

Silvan

Venlig og supergod service.

Venlig service

5 giugno 2026

Silvan

Fandt lige de produkter jeg ledte…

Fandt lige de produkter jeg ledte efter. Rimelige priser og hurtig ekspedition :-)

18 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at du fandt det du ledte efter.

Hurtig og effektiv betjening

Hurtig og effektiv betjening
Venlige og behjælpelige medarbejdere

6 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt og som forventet.

Lidt sjusket

En af de varer, jeg havde bestilt og betalt på Click & Collect, manglede.
Ellers alt OK

7 giugno 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager meget, hvis du har fået udleveret en ufuldstændig ordre.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

Silvan

Super søde og hjælpsomme medarbejdere

Super søde og hjælpsomme medarbejdere, som går langt for at man kommer hjem med de rigtige ting. Kan varmt anbefale et besøg i butikken.

2 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig godt hjulpet og fik den rette vejledning 😊

Fantastisk service og personale

Fantastisk service og personale, meget flot udvalg af blomster 🌷

29 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at I nød vores service og udvalg. Tak for jeres venlige ord.

Silvan

Tak for god hjælp og vejledning

Tak Silvan Græsted, og særligt Nicki, for virkelig god hjælp og vejledning. Altid en fornøjelse at handle hos jer :-)

26 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god hjælp i vores butik😊

Silvan

Jeg bestilte nogle varer online til afhentning

Jeg bestilte nogle varer online, inden for en halv time fik jeg besked om at varerne var pakket og klar til afhentning, alt var som bestilt. Fin service

22 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Græsted

Det glæder os at høre, at din onlinebestilling var klar til afhentning så hurtigt, og at alt var som ønsket. Tak for din positive feedback!