I lørdags købte jeg to forskellige maling, en til loftet og en special blandet til væggene i stuen. Begge viste sig at have forkerte nuancer, som skyldtes fejl eller manglende information fra Dyrup.... Leggi di più
Gladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK
L'azienda ha risposto
Jeg fik super god service i Silvan af Oscar Hammer! Jeg manglede hjælp til at finde de rigtige skruer til et lille projekt derhjemme, og Oscar tog sig tid til at vise mig de forskellige muligheder og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg bestilte click and collect, og jeg handlede øvrige varer i forretningen. Flere af de varer, som fremgik som lagerførte var ikke til stede, og andre varer var meget vanskelige at finde. Tidligere v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk proaktivt kundeservice. Jeg har i de sidste 30 år aldrig oplevet et byggemarked med andet end skjulte og fortravlede medarbejdere - indtil nu i Silvan Gladsaxe... Sådan bør det være!
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Scritti dall'azienda

Gladsaxe møllevej 27, 2860, Søborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Stor ros til Silvan i Gladsaxe.
Nu da det er blevet så besværligt for ældre personer at sende post og skal sendes med DAO for en ældre dame, derfor tog jeg hen til Silvan da jeg vidste at de har DAO og en stor tak for jeres hjælp og tålmodighed med at få sendt det rekommanderede brev, det er ikke gjordt lettere at få sendt post.

Risposta di SILVAN - Gladsaxe
Jeg lejede et foldestillads som var møgbeskidt da jeg hentede det. Medarbejderen var venlig at give mig halv pris.

Risposta di SILVAN - Gladsaxe
Jeg er træt af at handle i Silvan. Det er 2. gang jeg skal hente en click&collect og medarbejderen kommer ud med pakken og råber mit navn. Da jeg kommer for at tabe i mod pakken, smider medarbejderen den på skrænken, ænser mig ikke et blik og kigger på sin kollega.
Jeg står der og kigger på dem, uden at blive anerkendt som kunde, og siger “tak”, og ingen reagerer. Jeg skulle også købe noget, hvor medarbejderen dårligt siger hej eller ser på mig.
Det er så simpelt at skabe en god oplevelse ved bare at være tilstede overfor kunden, men åbenbart så svært at at gøre…. Det er virkelig ærgerligt.

Risposta di SILVAN - Gladsaxe
Grill udstyr stod ikke hvor det var skiltet med, grillkul fandt jeg i drive thru. Til afhentning af pakker var det dårlig beskrevet og vist hvor man skulle bruge tablets, for et kø nummer, og endelig er en egentlig kasse meget dårligt vist.

Risposta di SILVAN - Gladsaxe
Click and collect-instruktionerne var inkonsekvente og noget forvirrende, hvilket gjorde processen mere besværlig end nødvendigt. Dog var en medarbejder meget hjælpsom og tog sig tid til at få styr på tingene. Jeg vil også foreslå, at “tryk”-knappen gøres mere synlig med tydelige instruktioner på stedet. Knappen lignede en nødknap og var placeret lige ved døren uden personale i nærheden at tale med. Det ville være bedre at flytte den længere tilbage, så man ikke behøver at stige ud af bilen og gætte, hvor knappen er (især for førstegangsbrugere).

Risposta di SILVAN - Gladsaxe
Skranken ved click'n collect var præget af forvirring. Det gjorde ikke bedre, at den lampe, vi havde bestilt og betalt ikke var den udleverede.
Da vi kom hjem så vi, at den var uden sensor. Men vi lod elektrikeren sætte lampen op, da han kun kunne komme på dagen.
Til gengæld fin behandling, da vi fik udbetalt differencen.

Risposta di SILVAN - Gladsaxe
Jeg havde bestilt 36 bloklys hos Silvan gladsaxe på deres klik og Collect de havde så kun 34 det er fint da jeg kan se at Pengene er trukket for 36 lys går jeg ind i butikken igen og siger det hun siger til mig at det er ordnet men jeg går ind på min netbank og kan se at der er trukket for Alle 36 da jeg siger det til hende igen at Pengene er trukket det eksakte beløb 208,15 er trukket giver hun mig modvilligt pengene tilbage for to lys og siger at hun også skal have den kasse lysene er i som hendes kollega lige har foræret mig jeg siger Jamen din kollega gav mig den men hun insisterer på at få kassen og siger den skal de her tilbage det er deres dårlig service i den butik Jeg vil hellere anbefale folk at tage til Silvan i Ballerup De har en meget bedre service

Risposta di SILVAN - Gladsaxe
Det er altid en fornøjelse at handle i Silvan. Man får præcis det man kommer efter, og servicen er i top. En særlig tak til Magnus og Berat som gav en fremragende hjælp og kørte de store pakker med parket gulv hele vejen ud til traileren. Uanset hvad de får i løn, så er det for lidt. Deres indsats var helt i særklasse.

Risposta di SILVAN - Gladsaxe
Hurtig og kompetent service i skranken. Super service med erstatningsvare (bedre vare til samme pris) for en vare, der var blevet udsolgt

Risposta di SILVAN - Gladsaxe
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.