SILVAN - Fisketorvet Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kalvebod Brygge 59, 1561 København V, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

At ekspedienten var autentisk, afslappet og havde viden om det han solgte, til forskel fra oplevelsen man andre gange bliver mødt af, når alle medarbejdere er studerende/ung medarbejdere, hvor der hæ... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Vi havde valgt click and collect, og skulle kunne hente varene indenfor 30 min og vi ville få en SMS når de var klar. Efter 30 min. hvor vi ikke havde hørt noget, så valgte vi at køre til Silvan Fiske... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Silvan på Fisketorvet har altid mange og meget hjælpsomme ekspedienter. Jeg for vild i deres enorme udvalg af trælister, og en venlig ekspedient fandt de rigtige til mig og hjalp mig til kassen med de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var i dag inde og bestille en vare på klik og collect og fik besked om at min ordre var modtaget. Jeg så der var et ubesvaret opkald på min telefon og så der lå en SMS fra Marcus der så fint skriv... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Boy from Thailand
He is a master....

2 luglio 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Thanks for taking the time to share your experience with us. We're glad you had a positive one 😊

Kind regards

Valutata 5 stelle su 5

Ali was kind and very helpful

Ali was kind and very helpful. I wish there were more people like him! Thanks

30 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Thank you for the 5 stars 😊 We're happy to hear you were satisfied with our service!

Kind regards

Valutata 2 stelle su 5

Forkert afhentningsadresse på…

Forkert afhentningsadresse på bekræftelsen og varer er ikke klar når man kommer for at afhente. Derudover venter man, uden kø, ca. 15 min. På en medarbejder

20 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Varm anbefaling

Konge service - hjælpsomme og med god energi! Alle mine behov blev mødt og gik derfra med præcis dét jeg eftersøgte.

22 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som god og hjælpsom. Tak for din positive feedback; det betyder meget for os, at vi kunne opfylde dine behov😊

Valutata 5 stelle su 5

Nawin gik den ekstra mil, 1000 tak for hjælpen!

Jeg giver fem stjerner til Nawin fra Silvan (Fisketorvet). Utrolig sød, venlig og hjælpsom, da jeg havde brug for hjælp til at få en skrue ud af en stol. Jeg kunne ikke selv få den løs, men Nawin fandt det helt rigtige værktøj og satte sig endda selv og fjernede skruen. Det var en kæmpe hjælp!

Man mærker virkelig, at Nawin tager sig tid til at finde den bedste løsning og gerne vil gøre en forskel for kunden. Tak for en fantastisk service Nawin – det sætter jeg stor pris på!

20 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i vores butik. Det er dejligt at vide, at du følte dig godt hjulpet og at vores medarbejder ydede en god service. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

God og hjælpsom service

Nem bestilling og fin udlevering. En enkel vejledning kunne dog have været godt.

27 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Vi er glade for, at bestilling og udlevering var nem. Vi noterer os ønsket om en mere detaljeret vejledning. Tak for din feedback!

Flot og ryddelig butik

Flot og ryddelig butik. Jeg fik yder mere god service både af den søde herre i butikken og i kassen

22 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Vi sætter pris på din feedback.

Valutata 3 stelle su 5

Varen er fin og fungerer men…

Varen er fin og fungerer men medarbejder i Silvan var tæt på den sureste jeg længe har mødt

20 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Utroligt u-hjælpsom service

Utroligt u-hjælpsom service! Tre unge mænd stod ved disken, men ingen gad hjælpe mig med at finde en lygte. De gav ingen råd, da jeg spurgte, og gad næsten ikke svare, og var helt uinteresserede. Jeg endte med at gå et andet sted hen, fordi jeg overhovedet ikke kunne få hjælp eller rådgivning. De virkede som om, de alle tre havde tømmermænd. Det var kl 10 om morgenen.

8 maggio 2025

Mange tak for din tid.

Awful service

We rented a vaccum cleaner, which was needed to meet a tight deadline in our renovation. When we went to collect it, it was missing parts and the personel lied to us saying that the vacuum was only for pipes, which was nonsense. And after that I was still charged for a vacuum bag that I didn’t get. Finding any other solution in future.

30 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Thank you for your review.

Feedback from our customers is a great opportunity for us to improve - which is needed in this case.

All reviews from our customers are passed on to store management, who use them to train employees and improve processes.

Thank you very much for your time.

Best regards

Valutata 1 stelle su 5

Ventede over 20 min for at bare kunne…

Ventede over 20 min for at bare kunne spørge en medarbejder. Der er bare ingen på gulvet - og det er lørdag eftermiddag. En medarbejder i kassen med en kæmpe kø.

19 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Vi beklager meget ventetiden i butikken. Vi tager din feedback alvorligt.

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service med click/collect

16 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores click&collect service.

Valutata 1 stelle su 5

Nultolorarance og meget dårlig service

Jeg havde en meget dårlig oplevelse i Silvan på Fisketorvet i dag. En medarbejder var direkte uhøflig, grinte af mig og svarede flabet på mine spørgsmål. Det er uacceptabel kundeservice, Jeg synes ikke det er iorden at man har en medarbejder der slet ikke nogen erfaringer har med kundeservice og griner direkte af mig da jeg spurgte omkring en plastikslange som han synes var meget sjovt, jeg håber på at medarbejderen får en stærk advarsel da det kan have alvorlige konsekvenser når man har mange gæster gående i Silvan på Fisketorvet. Tidspunkt omkring 18:40 medarbejder jeg blev mødt af lyshåret med blå øjne og cirka 185 cm. Jeg vil ikke at se medarbejderen igen eller møde medarbejderen igen

12 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Fisketorvet

Tak for din anmeldelse, vi vil viderebringe din feedback til butikken.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più