Igen en rigtig god købsoplevelse hos Ib i Silvan Farum. En af de bestilte vare var ikke på lager, så det blev der taget hurtigt hånd fra Silvan, så jeg havde det ønskede to timers senere. Rigtig go... Leggi di più
Gammelgårdsvej 93, 3520 Farum, DK
Efter et kort besøg hos Silvan i Farum, kom jeg ud og opdagede jeg havde fået en parkeringsbøde. I forundring over at blive pålagt en bøde for at handle i en butik skrev jeg her på trustpilot for at... Leggi di più
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Gammelgårdsvej 93, 3520, Farum, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Rigtig god service

Risposta di SILVAN - Farum
Fik hjælp af Ib i Silvan i Farum. Meget stor viden om produkterne og god humor :)

Risposta di SILVAN - Farum
Alt virkede let og smertefrit. Næsten ny maskine, der virkede perfekt.
Nem udlevering ag aflevering.

Risposta di SILVAN - Farum
Da jeg kommer er ordren ikke pakket og klar til afhentning, som jeg havde fået besked om, mens jeg venter, kan jeg så erfare at Silvan nu er pakkeshop og der ikke er personale nok til at servicere kunder og pakke afhentninger, lettere kaos i kasse området. Dette er 2 og sidste gang jeg bruger Silvan Farum sidst, fungeret click og collect heller ikke, da lageret ikke stemte.

Risposta di SILVAN - Farum
Sælger Ib, var enormt behjælpelig med adskillige ting og bidrog med gode ideer. Tak Ib.

Risposta di SILVAN - Farum
Scott var super venlig og hjalp med gode anvisninger til, hvor varerne var placeret

Risposta di SILVAN - Farum
Scott var dagens mand! Han har virkeligt styr på sin spartelmasse og affaldssække, 10/10 service

Risposta di SILVAN - Farum
Super hjælp med alt fra maling til maskiner og udskæring af plader til projektet derhjemme. Ib var super sød til at hjælpe med alt fra start til slut. Der er en god grund til at jeg bliver ved med at komme tilbage til Silvan Farum

Risposta di SILVAN - Farum
Leje af maskine: fin maskine, god stand, god instruktion. Flinkt personale.
MEGET ventetid ved afhentning og aflevering var negativt.

Risposta di SILVAN - Farum
Efter et kort besøg hos Silvan i Farum, kom jeg ud og opdagede jeg havde fået en parkeringsbøde. I forundring over at blive pålagt en bøde for at handle i en butik skrev jeg her på trustpilot for at advare andre.
Jeg blev kort tid efter kontaktet af Varehuschefen som har hjulpet med at annullere bøden, hvilket må siges at være super god service, tiltrods for at P-systemet er dårligt.
Husk at indstille P-skiven!

Risposta di SILVAN - Farum
Jeg havde nogle pakker der skulle med Dao i dag. Den unge mand (Scott) fortalte at sækken var pakket og de først ville komme afsted i morgen. Fortalte at det hastede. Scott fik en kollega til at passe disken og gik på lageret med pakkerne og fik dem i sækken

Risposta di SILVAN - Farum
Nemt og hjælpsomt personale.
Det var lige til og uden nogen problemer

Risposta di SILVAN - Farum
Var i Silvan farum med den gamle og stødte ind i en medarbejder ved navn IB, IB var super imødekommende og utrolig hjælpsom, han spurgte ind til opgaven og satte sig ind i det arbejde vi havde forude, han engagerede sig, som var det hans eget projekt.
5 af de store stjerner 🌟 🌟 🌟🌟🌟
Og et kæmpe tak til IB for den flotte hjælp vi fik 👌🏾

Risposta di SILVAN - Farum
I dag blev jeg betjent af Scott i Farum. Han gjorde oplevelsen rigtig god, i sin måde at møde mig. Har tidligere oplevet samme energi fra Debor.

Risposta di SILVAN - Farum
Altid positiv og professionel betjening. I dag var Scott ved disken.