Bor i Ebeltoft og den ventilator var udsolgt i Jylland og Fyn men Birkerød havde en og Viktor i silvan Birkerød løste det, sendt den til os via klik og colek og vi fremsendte en pakkeseddel og Viktor... Leggi di più
Sede
Cambia sedeBirkerød Kongevej 49-57, 3460 Birkerød, DK
Scopri cosa dicono le persone
En meget kortfattet mandlig ekspedient afviste kategorisk at hjælpe med booking af kantsliber. Jeg havde booket online hjemmefra, men da jeg stod ved kassen viste det sig, at bookingen ikke var gåe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg ringede til Silvan i Birkerød og fik hurtigt fat i en medarbejder, for at høre om en bestemt vare var på lager, og han gik direkte ned og fandt dem på hylden. Det var kort før lukketid og medarbe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg havde ved en fejl valgt click and collect Jeg kunne ringe til Birkerød Silvan, og den venlige medarbejder, kunne både annullere min ordre, og guide mig hurtigt og effektivt bestille hvad jeg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Scritti dall'azienda

Informazioni di contatto
Birkerød Kongevej 49-57, 3460, Birkerød, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk hjælp og service
Marianne Larsen fra Silvan Birkerød og Annette Maktabi fra Dyrup har gjort et fantastisk arbejde for at hjælpe med at ramme den helt rigtige nuance på vægmaling.
Det blev helt perfekt!
Derudover vil jeg gerne fremhæve Silvan Birkerød generelt, alle medarbejdere er altid meget hjælpsomme og giver super service og vejledning.

Forkerte varere og kø Click og collect i Birkerød
Benyttede Click og collect i Birkerød. Fik forkerte vare med hjem der alle var billigere end det fakturerede. Og stod i lang kø med alm. varekøb og pakkepost for at få varene udleveret.
Det gav ikke megen mening.

Risposta di SILVAN - Birkerød
One Line bestilling med click og…
One Line bestilling med click og collekt . Varen var på lager men vi nåede næsten ned i butikken og blev ringet op at varen ikke var på lager. Jeres system virker ikke. Ærgeligt for Silvan.
Jeg har besøgt Silvan mange gange og den store for 3 år siden og til nu er.
1 færre varer på hylderne.
2. Alt for mange unge salgsassistenten der ikke ved nok om varerne.
Desværre er Silvan ikke mit første valg. Der er mange der har valgt jer fra. Få kunder i butikken når jeg kommer hos jer.

Super service i Silvan Birkerød
Min kæreste og jeg var i går forbi Silvan i Birkerød, og som altid var servicen helt i top. Vi havde lagt en click and collect bestilling kun et kvarter før lukketid, men alligevel sørgede de for at få den gjort klar til os. Tre medarbejdere løb rundt for at nå det, og selvom klokken blev fem minutter over lukketid, gav de ikke op, før vi stod med vores varer i hånden. Vi undskyldte, at vi kom så sent, men de var bare glade for, at vi fik en god oplevelse, og det er vi virkelig taknemmelige for.
Kæmpe tak til Silvan Birkerød, I leverer altid super service.

Best SIlVAN in DK
I just moved to Birkerød, and I needed some many advices for tools, gardening, etc… They always helped me out, super friendly staff. And certainly, you will find 95% of your stuffs there. I love it
PS: I don’t speak Danish, only English.
Fantastic place

Risposta di SILVAN - Birkerød
Anvendte servicen "clik & collect"
Anvendte servicen "clik & collect". Der gik ikke engang 30 min, så fik jeg meddelelsen om at ordren var klar til afhentning

Risposta di SILVAN - Birkerød
Det var så nemt at hente min click &…
Det var så nemt at hente min click & collect ting. Elsker når det er så effektivt

Risposta di SILVAN - Birkerød
Fin viden om produktet og god…
Fin viden om produktet og god vejledning. Blev ringet op om lille afvigelse på click og collect ogalle
problemer
blev løst pånedste
måde af vemligt og
imødekommende personale

Risposta di SILVAN - Birkerød
Jeg lejede en rondelsliber hos Silvan i…
Jeg lejede en rondelsliber hos Silvan i Birkerød.
Ved afhentning forventede jeg, at maskinen var klargjort og klar til brug. Da jeg kom hjem og åbnede låget til støvsugeren for at indsætte en pose, opdagede jeg, at den var fyldt til randen med slibestøv – på trods af, at der tydeligt stod “må ikke bruges uden støvpose”.
Jeg brugte omkring 30 minutter på at rense filteret og støvsuge maskinen, før jeg kunne tage den i brug, og tænkte, at det måtte jeg huske at nævne ved aflevering.
Da jeg afleverede maskinen dagen efter og blev spurgt, om den havde fungeret som forventet, forklarede jeg situationen. Jeg nåede dog knap at gøre min forklaring færdig, før medarbejderen afbrød mig og oplyste, at hvis jeg ikke kunne dokumentere maskinens tilstand ved modtagelsen, ville jeg blive opkrævet betaling for en professionel rensning.
Derfor vil jeg anbefale, at man – hvis man ønsker at undgå at skulle overdokumentere en maskines tilstand ved udlejning (lidt som ved biludlejning på ferien) – overvejer at finde et andet sted at leje sit udstyr.

Risposta di SILVAN - Birkerød
Marianne var opsøgende på en manglende…
Marianne var opsøgende på en manglende vare, og fandt den blandt nyankomne varer. Dagen var redet for mig😊

Dejligt at solen skinnede
Dejligt at solen skinnede - derfor 4 stjerner

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.