Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Flot service og kæmpe kæmpe indsats da GLS drillede. TAK SilkeFoto har mange flotte anmeldelser, hvor alt forløb efter planen. Det gjorde det ikke her. Grundet koks i GLS f... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

SilkeFoto siger de står for rådgivning, service, overspilninger, pasfoto, billedprint, filmfremkaldelser, fotobøger og meget meget mere. Det gør de 100 % sikkert.. At de er flyttet, gør det kun nemme... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

VERDENSKLASSE service! Ringede 15:47 og klagede min nød over min egen dårlige evne til at planlægge. Panik panik, skulle bruge 8 indrammede billeder i A3, fra en PDF fil, senest morgenen efter. kl. 1... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di foto/videocamere
  2. Servizio di stampa foto
  3. Negozio di articoli per la fotografia

Scritti dall'azienda

Hos SilkeFoto står vi for rådgivning, service, overspilninger, pasfoto, billedprint, filmfremkaldelser, fotobøger og meget meget mere.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

4,7

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Professionel service fortjener 5 stjerner!

Uanset om man er nybegynder, amatør eller professionel fotograf så kan man forvente sig en yderst professionel service ved Click i Silkeborg.
Jeg er bosiddende i Lemvig men tager gerne turen til Silkeborg når der skal købes ind... Mandskabet i forretningen står altid klar med et smil på læben, og de har virkelig sat sig ind i de produkter de sælger. Hos click i silkeborg er man helt sikkert i trygge hænder.
Hvis man bare er lidt nysgerrig for at se hvad der røre sig af nye produkter, så stik hovedet ind forbi - der er sikkert kaffe på kanden :-)

Jeg vil klart anbefale at handle hos Click i Silkeborg

Karl-Christian Buus

20 marzo 2017
Valutata 5 stelle su 5

Altid professionelservice og rådgivning!

Har handlet ved CLICK Silkeborg gennem flere år - det seneste år bl.a. objektiver, teleconverter, kamera, storprint, alm. print og fotobøger. Jeg føler derfor, at jeg med god grund kan stå ved ovennævnte 5 stjerner, da service og oplevelse, hver gang har været i absolut særklasse. Må absolut anbefale alle med interesse i foto og den rigtige service, at besøge CLICK i Silkeborg.

15 marzo 2017
Valutata 5 stelle su 5

Der er altid tid til mig og mine projekter

Uanset hvornår jeg har brug for kopier, print, rammer, pasbilleder - eller hvad det end kan være, så er der altid tid til mig - og alt klares i løbet af noget der minder om nul-komma-fem. På den gode måde! Det er skønt at komme et sted, der sætter en ære i at have tid til sine kunder - men at have ordren klar på no-time - uanset om det drejer sig om kæmpekøb af fotoudstyr eller blot to enkelte print. Jeg føler mig altid velkommen og mine behov som forbruger bliver mødt med et smil, med de professionelle briller, overskudsvesten og en hat fyldt med godt humør. Tak skal det lyde herfra.

15 marzo 2017

Dejlig butik.

De sidste gange jeg har købt fotoudstyr har jeg kørt til Click i Silkeborg (selv om jeg bor i Videbæk), hver gang har de fundet det som jeg søger. Hver gang en professionen betjening, og med et glimt i øjet.
Hvis de ikke har det på lager, skaffer det det meget gerne.
Da jeg for eksempel købte Olympus kamera var de meget omhyggelig med at jeg fik det objektiv som dækker mit behov, det objektiv jeg regnede med at ville have kun de hurtigt se ikke passede til mine hænder og store fingre. Hvis jeg bare havde fulgt min egen mening havde jeg ikke fået nær så meget ud af det, og så er det jo rart med faglig hjælp.
Og der er ingen tvivl om jeg gerne vil anbefale butikken til andre.

14 marzo 2017

ENtusiame og EKSPERTise

Click Silkeborg er indbegrebet af en fotobutik med alt hvad man kan ønske sig! De har viden, som deles rundhåndet ud; udstyr for enhver og så er de ægte foto-nørder med alt det gode, det betyder: De kan kompetent vejlede alle uanset niveau, de elsker alt med foto, og skal der printes billeder, så findes der ikke bedre sted i hele det midtjyske område! Mine varmeste anbefalinger kan jeg kun give dem!

14 marzo 2017

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più