Sikkerhedsgiganten Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Fantastisk oplevelse! Personalet er utrolig venligt, professionelt og meget behjælpeligt. De tager sig god tid til at hjælpe og sørger for, at man føler sig godt behandlet. Produkterne er af høj kvali... Leggi di più

Super hurtig levering. Jeg skulle bruge en sikkerhedshjelm hurtigt. Bestilte søndag aften og allerede tirsdag formiddag lå den klar til afhentning. De havde også lige hvad jeg søgte. Stort udval... Leggi di più

Jeg købte en spand myregift kaldet Tanaco Professionel Udvanding mod Myrer til 986 kr. Desværre viste det sig at være ineffektivt og slet ikke, hvad jeg forbinder med et "professionelt" produkt. Jeg... Leggi di più

Havde bestilt såler til mine sikkerhedssko, modtog pakken op til sommerferien så det var først efter ferien jeg fandt ud af de ikke passede. 500 ud af 10 stjerner for kundeservicen og hjælpen, trods o... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

69 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Service langt ud over det sædvanlige.

Jeg har bestilt en del varer fra SikkerhedsGiganten. Desværre var en enkelt vare i restordre. Jeg ringede op kl.16 fredag eftermiddag at det var en hasteordre. Melanie gav mig en service langt ud over det sædvanlige. Pakken kommer på mandag. Tusind Melanie fordi at du strakte dig langt over forventet efter lukketid. Der er en æske chokolade på vej til dig på mandag. Dbh. Annette

18 novembre 2022

Hej Annette,
Jeg er glad for at pakken nåede frem i tide! :D

Og tusinde tak for din venlige anmeldelse. Den er vi meget glad for :D

Mvh. Melanie Ankerstjerne - Sikkerhedsgiganten

Gode priser på deres støvsuger poser

Gode priser på deres støvsuger poser. Hurtig levering

3 novembre 2022

Hej Lars,
Tusinde tak fordi at du vil dele din oplevelse med os! Det sætter vi pris på :) - Jeg er glad for at høre at du har haft en god oplevelse.

Mega god service.

Mega god service.
Bestilte et åndedrætsværn og lidt ekstra filtre, om søndagen. Hvorefter jeg skrev for at høre om leveringstiden, fik hurtig svar tilbage og torsdag havde jeg mine vare. Super hurtig og professionel service.

10 novembre 2022

Hej Victor,
Tusinde tak for et dele din oplevelse med os! Dette sætter vi meget pris på :D

Super service

Super service hele vejen igennem

4 novembre 2022

Hej Betina,

Tusinde tak fordi du vil dele dine oplevelser! :D

Vi er glade for vores samarbejder og glæder os til at det forhåbentligt udvikler sig til endnu mere.

Peter & Melanie - Sikkerhedsgiganten.

Ringeste kommunikation og misvisende leverings tider

Bestilte en lille håndfuld varer den 2/10, 13/10 kom der mail om at ordren ville blive forsinket og at levering nu forventes at blive 23/10, denne mail ser desuden ud til kun at omhandle en enkelt af varerne, og det er så det sidste man har hørt fra dem, stadig intet sendt, kan kun nikke genkendelse til alle de lave bedømmelser, simpelthen for amatøragtigt.

2 ottobre 2022

Hej Jannick,

Vi er selvfølgelig meget beklage over din oplevelse. Jeg ved min kundeserviceafdeling har været i kontakt med dig og fået løst problemet.

Du ønskes en god dag.

Rigtig god og hurtig handel

Rigtig god og overskuelig hjemmeside, hvor jeg hurtigt fandt og bestilte min vare.
Hurtig forsendelse samt modtagelse af min ordre/vare.

Jeg kan kun anbefale at handle hos Sikkerhedsgiganten.

25 ottobre 2022

Hej Leif,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har lyst til at dele din oplevelse! :D

Dejligt at du finder hjemmesiden nem og overskuelig. Dette er noget vi arbejder meget med.

Du ønskes en dejlig dag - Melanie Johnsen

Super Super godt

Super Super godt

Brillerne rense... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31 ottobre 2022

Hej Muhlis,

Tusinde tak for for din anmeldelse . Vi er glade for at du har lyst til at dele din oplevelse med os! :D

Du ønskes en dejlig dag - Melanie Johnsen

Alt ok

Alt ok - kan anbefales

20 settembre 2022

Risposta di Sikkerhedsgiganten

Hej, Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du vil dele din oplevelse med os :D

Levering 5-6 uger over tiden

Bestilte 3 forskellige varer. Alle med angivet leveringstid 2-3 dage. Først efter 3 uger kom en besked, at en af varerne ville være lidt forsinket. Ingen besked angående de andre 2 varer. Efter yderligere 1 uge kom så en lignende besked angående en af de andre varer.
Efter yderligere 2 uger er der nu kommet besked om at varerne ligger til afhentning.

27 luglio 2022

Hej Niels,
vi beklager selvfølgelig din oplevelse og det er beklageligt at du ikke har fået besked ang. forsinkelsen noget før. Hvis du er interesseret vil vi meget gerne indgå en dialog med dig ift. hvordan vi evt. kan kompensere får din dårlige oplevelse. Vi ønsker bestemt ikke utilfredse kunder men er helt enige i at denne oplevelse er meget uheldig for os! Vi beklager meget!