Jeg var en af de uheldige, som havde problemer med at få min pakke leveret. I to uger piskede min pakke mellem terminaler og vognmænd, jeg kontaktede Signatura, da jeg ikke ville modtage en parfume,... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bestiller mine varer om morgen, et par timer senere får jeg mail om, at det er pakket og klar til levering. Mindre end et døgn efter bestilling, står varerne uden for døren. Og ikke nok med leveringen... Leggi di più
Meget fint udvalg til gode priser. Desværre fik den lokale omdeler fjumret min pakke væk, og den er ikke dukket op. Blev dog med det samme tilbudt en erstatningsleverance. Meget fin og hurtig dialo... Leggi di più
Okay, det gik super hurtigt! Jeg bestilte en søndag formiddag og mandag morgen lå pakken udenfor min dør. Det synes jeg er mega god service! Havde ikke forventet at dag-til-dag leveringen også gjaldt... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Centro spa
- Negozio di cosmetici
- Negozio di prodotti per capelli
- Profumeria
- Clinica per la cura della pelle
Scritti dall'azienda
Eksklusiv hudpleje, kosmetik, shampoo, parfume og meget mere. Fragtfri levering med DAO ved køb over 499,- Bestil online, hurtig levering fra dansk lager.
Informazioni di contatto
Møgelhøj 8, 8250, Lystrup, Danimarca
- 78 74 53 06
- mail@signatura.dk
- www.signatura.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Helt i top
Helt i top, hurtig levering dag til dag, og super gode priser💪💪
Dao er ikke særlig stabil.
Produktet er forhåbentlig okay.
Men
Jeres reklamer på at det er hurtig levering holder ikke.
Det er en uge siden jeg bestilte.
Dao har overhovedet ikke forsøgt at aflevere da vi var hjemme.

Risposta di Signatura
Lynhurtig levering og har lige det jeg…
Lynhurtig levering og har lige det jeg mangler.
Altid hurtig levering og god pris på…
Altid hurtig levering og god pris på det produkt jeg skal bruge. 1 dags (max 2 dages) leveringstid! :-)
Super hurtig levering
Undskyld
Undskyld, men hvad er tilfredshedsservice? beklager jeg blandet mig, men er nødt til at forklare min skepsis.
Jeg synes ellers jeg så nogle fine anmeldelser og et produkt jeg egentlig gerne vil bestille, men er tilfredshedsservice ikke bare lidt et spil for galleriet? dækker det ikke nok at reklamere, skal man pensle ud at det er en reklamation? Jeg tænker på din måde at svare kunden på, som tydeligt forklarer en ansigstscreme der lugter af sprit, er det ikke nok?
God kundeservice er, at hvis kunden er utilfreds, så må du undersøge sagen, uden ordkløveri, uden at opdrage kunden, en kunde skal være lige så velkommen med reklamationer som med ros. Hvis ikke det er tilfældet så tror jeg man skal finde noget andet end kundeservice at beskæftige sig med.
Vh
Christina Skovgaard

Risposta di Signatura
Hurtig og de bedste priser
Super hurtig levering af mine varer
Super hurtig levering af mine varer. Jeg vil helt sikkert handle hos Signatura en anden gang igen 😉
Alt var godt
Pakken var desværre for stor til hjemmelevering.
Hurtig respons på køb med fri levering på hjemmeadresse, MEN desværre var pakket i så stor kasse, at DAO ikke kunne levere pakken hjemme.
Den blev så omdirigeret af DAO til pakkeshop, hvilket bevirkede, at pakken så først kunne afhentes senere, så gaven blev lidt forsinket.

Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering, billige priser, originale varer, tilbudskode til fri fragt. Love it! Tak til Signatura.
Rekord i hurtigste levering :)
Tror I slår rekorden i hurtigste levering :) Bestilte i går morges kl. 05.47 - og her for 7 minutter siden, kl. 05.02, leverede DAO pakken :) Så nåede ikke at mangle de vitaminer, som jeg i går morges opdagede, at jeg tog de sidste af :) Dét er SERVICE!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.