Nieuwe laptop gekocht, en toch maar RAM uitgebreid. Via "wmic memorychip list full" erachter gekomen welke nou precies uit de fabriek meegekomen is, opgezocht en kwam bij SiComputers uit, waar deze vo... Leggi di più
Videokaart bij SiComputers besteld omdat hier de prijs het laagst was. Ik wilde de kaart graag afhalen, maar dit was niet mogelijk. Dit vind ik wel jammer, dit zou toch te faciliteren moeten zijn. Wel... Leggi di più
Ik zocht een Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSKi7 en Sicomputers in Nieuwerkerk aan den IJssel had hem én had ook gemiddeld goede reviews. Terecht!. De NUC komt zonder SDD en geheugen. Zorgvuldig geheu... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su SiComputers
Scritti dall'azienda
Dé shop voor jouw computer!
SiComputers is een bedrijf met hart voor haar klanten en voor de hard- en software. SiComputers is een online shop met een afhaalpunt. Bestellingen worden gedaan via onze website en we houden je van iedere stap op de hoogte.
🚀 We gaan voor succes!
🌠 We accepteren cryptobetalingen
📝 Vertrouwd door het Qshops certificaat
🍀 Top producten voor een eerlijke prijs
O.a. in ons assortiment:
Componenten Randapparatuur SoftwareInformazioni di contatto
Hoogeveenenweg 161, 2913LV, Nieuwerkerk aan den IJssel, Paesi Bassi
- info@sicomputers.nl
- www.sicomputers.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Goede keus en makkelijk bestellen
Goede keus en makkelijk bestellen. Super snel geleverd.
Prima (zakelijke) ervaring met 2…
Prima (zakelijke) ervaring met 2 bestellingen.
Laatst een zware UPS besteld in de avond die de volgende ochtend direct vanuit hun distri in Duitsland NB op de zaak stond!
Goedkoopste prijs, snelle levering, prima product.
Matige service na levering!
Ik heb een monitor bij SiComputers gekocht en deze bleek gedeukt te zijn waardoor ook de lijst omhoog staat. Duidelijk geen transportschade maar al in de fabriek gebeurd.
Nu ben ik schijnbaar (2 weken) te laat met aanleveren van foto bewijs terwijl ik het meteen gemeld heb en willen ze mij niet meer verder helpen. Ze zeggen dan doodleuk "Mijn oprechte excuses voor het ongemak, maar ik kan je niet verder helpen.". Dat klinkt leuk maar daar heb ik natuurlijk helemaal niets aan. Ze komen dan verder ook niet met het voorstel om het onder garantie op te lossen.
Uiteindelijk na veel aandringen hebben ze de monitor retour genomen en heb ik een credit nota ontvangen. Ze mogen aan dit beleid duidelijk nog wat sleutelen om de service optimaal te krijgen.
Oplichters
Speakers gekocht tijdens black friday sale.
Krijg vervolgens een mail dat de prijs een foutje was en dat ik de bestelling kan annuleren. Consumenten regels gelden blijkbaar niet voor deze mensen?
Nadat ik ze hier op wees veranderde het riedeltje naar dat het product niet leverbaar was, hebben ze ook even vlug van de website gehaald!
Oplichters, niet meer niet minder.
3 day shipping is not that true,but positivitly -
3 day shipping is not that true, but positivitly with some emailing u can get it in 4 days. without any issues or headaches!
Ze verkopen je spullen die ze niet kunnen leveren
Ze verkopen je spullen die ze volgens de site op voorraad hebben. En laten je gelijk betalen.
Vervolgens zijn de producten gewoon niet leverbaar. Je moet er ook zelf achter komen. Want je wordt neit geïnformeerd
Zoeken naar een oplossing met de service desk. Ze doen helemaal niets
Vervolgens order gecanceld. En nu zit ik meer dan twee weken te wachten op mijn geld, dat "snel"zou worden terug gestort
received responsive customer support
I bought LG 32GQ950 monitor from a good price and received the delivery the next day. There was IPS glow, backlight bleed and noticable fan noise on the monitor, so I returned it. The customer support was satisfyingly responsive and provided the return shipment label. It took 2 weeks to receive the refund, but considering the responsive customer support, I found it ok. To sum up, I am satisfied with the price, delivery and return of the order and most importantly with the customer support I received.
Goed
Goed, levering op de volgende dag zoals beloofd, product was goed.
Omruilen ho maar!
Ik had deze week een computer in onderdelen gekocht en had een oude videokaart liggen die het goed deed dus dacht ik neem een processor I512400F zodat ik geen extra kosten hoefde te maken. na alles gebouwd te hebben kwam ik er achter dat de videokaart niet ondersteunt werd door de processor.
ik kreeg namelijk geen beeld.
andere videokaart geprobeerd niks aan de hand dus alles werkt prima. nu wil ik graag de processor omruilen voor de non F maar helaas willen ze dit niet doen omdat dit zakelijk heb besteld ik ben maar ZZP en hij heeft geen 5 min gedraaid.. ik vind het schandalig dat ik nu 200,-verlies moet draaien omdat hun het niet terug willen en ik bij hun die andere processor haal.
Ik ben al zo lang niet zo naar behandelt in de winkel wauw.. asociaal. Zo behandel ik niet mijn klanten!!
Moederbord besteld
Moederbord besteld, er stond 1 op voorraad bij leverancier. Deze besteld en afhalen gekozen. 2 dagen na bestelling kon in het ophalen. Prima!! Ophalen was ook zeer goed te doen.
Volledige nieuwe computer systeem…
Volledige nieuwe computer systeem besteld en laten assembleren maar die mannen hebben niks van kennis!!! CPU koeling niet goed aangesloten!! Fans verkeerd aangesloten!! Dus nu kan ik mijn Corsair 150i is net detecteerbaar volgens mijn systeem :)) dus blijf hier af!! Tijdens samenstelling waren ze elke minuut bereikbaar maar na het betalen van ruim 2000€ heb ik ze niet meer kunnen bereiken !! Achteraf heb ik de PC gekregen die eigenlijk naar de kl0ten gebracht is! BLIJF HIER AF!!!
waarschuwing..
waarschuwing... bedrijf volgt niet de wettelijke garantie gebruikt refurbished produkt voor garantie nieuw produkt. jurisprudentie heeft al aangetoond dat dit wettelijk niet mag. jammer dat sicomputers denkt boven de wet te staan.
als je maanden zonder computer wil... koop bij Sicomputers
Snelle verzending !
Nooit een probleem gehad bij deze webshop met bestellingen
Al vaker besteld bij deze webshop en nooit problemen gehad.
goed verpakt en snel verzonden
Snel en compleet geleverd
Niet eerlijk/boerenbedrog toshiba 18TB sata III…
Eerste levering toshiba 18TB sata III is prima verlopen,
Vandaag geen voorraad bij SI computers wel bij leverancier.
Prijs was vanochtend nog steeds identiek aan vorige week.
Halverwege bestelproces, even gebeld voor invloed op levertijd: geen want ligt blijkbaar in duitsland.
Ik wil de bestelling afmaken en zie ik ineens een prijsverhoging.
Opnieuw gebeld en helaas kon inkoop niets doen aan de hogere prijs.
Hun keuze, mijn keuze was na deze ervaring om het bestelproces niet voort te zetten.
Als je als bedrijf twee keer het woord eerlijk op je website vermeld dan voelt het voor mij allesbehalve als eerlijk en meer als boerenbedrog.
Goede ervaring
Goede ervaring, terechte garantie gelijk ontvangen zonder gedoe. Zeker een aan rader
Goede webshop
Vlotte en accurate levering.
Ook communicatie via email verliep vlekkeloos.
Netjes afgeleverd!
Goeie zaak
Goeie zaak! Goeie communicatie en snel geleverd :-) Ook aandacht voor cable management als je de assemblage van ze afneemt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.