ShortleaseLand BV Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Martijn helped me choose the right car, and made the whole process easy. I'd generally recommend this company because they're affordable, prompt, and genuinely understand the need for a quick shortlis... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I specifically needed a 7-seater, which turned out to be surprisingly hard to find with other short lease providers in the Netherlands, eventually ShortleaseLand came through with a Peugeot 5008. The... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goede service tot teruggave. Schadebeordeeling en ook de hoogte zelf werd naar teruggave niet duidelijk verklaard en de hoogte werd een negatieve verrassing. En ipv. gewoon van de waarboorgsom af te... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Shortlease. Toen ik contact had opgenomen, werd ik direct geholpen door Sjoerd. Hij zorgde ervoor dat er de volgende werkdag een auto voor de deur stond k... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

271 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Enorm gelukkig met dit bedrijf helpen…

Enorm gelukkig met dit bedrijf helpen met alles en meneer Bram is de beste...dankjewel

2 marzo 2026

Beste Grezegorz,

Bedankt voor de positieve review. We geven de complimenten door aan Bram en wensen je veel veilige kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaarheid en vlekkeloos traject en met een snelle afronding.

Ik ben door shortleaseland (Henry) van A tot Z zeer goed geholpen. Het gehele traject is vlekkeloos en snel verlopen!

Al om al een echte aanrader dit bedrijf!

27 febbraio 2026

Beste Silvano,

Goed om te horen dat je het traject als betrouwbaar en vlekkeloos hebt ervaren en dat alles snel is afgerond. Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen. Bedankt voor je vertrouwen én je aanbeveling. We wensen je heel veel rijplezier en veilige kilometers!

Team
Shortleaseland

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en correcte service zonder poespas

Onlangs heb ik een auto gehuurd bij dit bedrijf en ik ben ontzettend tevreden over de service. De reservering verliep snel en eenvoudig, en bij aankomst stond de auto netjes schoon en klaar om mee te nemen.

27 febbraio 2026

Beste van der Steen,

Wat een mooie review, dank je wel!

Superfijn om te horen dat de reservering snel en eenvoudig is verlopen en dat de auto netjes schoon voor je klaarstond. We vinden het belangrijk dat je zonder gedoe én met een goed gevoel de weg op kunt.

Bedankt voor je vertrouwen in Shortleaseland. We staan de volgende keer weer graag voor je klaar!

Team
Shortleaseland

Valutata 5 stelle su 5

Ik had tijdelijk heel snel een auto

Ik had tijdelijk heel snel een auto nodig en daarbij hebben hun mij fantastisch geholpen

26 febbraio 2026

Beste Inter Milano,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Valutata 1 stelle su 5

1 ster is eigenlijk nog te veel voor…

1 ster is eigenlijk nog te veel voor dit bedrijf, binnen 1 week krijg ik al foutmeldingen, apk was niet gedaan en het wurgcontract kun je niet vanaf. Zelfs als de auto het niet meer doet mag je blijven betalen. Mijn advies: zoek een ander

24 febbraio 2026

Beste Ricardo,

Wij vinden het spijtig te vernemen dat uw ervaring met Shortleaseland niet naar wens is geweest. We willen graag reageren op uw punten.

Uit onze administratie blijkt dat de APK op uw voertuig nog geldig is tot 16-03-2028; deze is daarom ook niet uitgevoerd. Uiteraard heeft uw voertuig wel de nodige controle gehad voordat deze vertrekt.

Foutmeldingen binnen een week horen uiteraard niet, echter kunnen we dit op voorhand niet zien aankomen. Alsnog bieden wij hiervoor onze excuses aan.

U heeft van de foutmelding netjes melding gemaakt bij ons en daarvoor bent u doorverwezen naar een dichtstbijzijnde garage bij u in de buurt die de foutmelding verholpen heeft.

U geeft aan niet van ons wurgcontract af te komen; uiteraard willen wij ook eerst in de gelegenheid gesteld worden om het probleem te verhelpen.

Het probleem is ondertussen ook verholpen en u heeft kenbaar gemaakt dat het voertuig weer naar behoren functioneert.

Het zou u daarom sieren de review dan ook te verwijderen of te updaten, aangezien de problemen netjes verholpen zijn.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Valutata 5 stelle su 5

Voor de 2de keer oprij zonder problemen…

Voor de 2de keer oprij zonder problemen gewisseld van auto.
Ook zelf op je werk plek komen ze wisselen.

21 febbraio 2026

Beste Samantha,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat je al tevreden bent over de service van Eurocars. Flexibel leasen daar staan we voor en het is dan ook fijn dat mensen dit waarderen. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

Super service en fijn en makkelijk…

Super service en fijn en makkelijk contact, grotendeels via whatsapp. Alles helder en duidelijk en snel geregeld!

28 gennaio 2026

Beste Carlijn,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat het contact goed en helder is verlopen. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

"Ik ben super geholpen door Henry van de ven …

"Ik ben super geholpen door Henry van de Ven! Ik had op korte termijn een bus nodig en Henry maakte dat mogelijk. Ondanks dat hij op maandag vrij was, heeft hij op zondag alles al netjes in orde gemaakt zodat de bus dinsdag geleverdkon worden. Dat noem ik pas hart voor de zaak. Bedankt Henry voor deze geweldige ervaring en snelle service!"

18 febbraio 2026

Beste Ricardo,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat Henry je goed geholpen heeft met het op tijd klaarmaken van je auto. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

Heel snel geschakeld op het regelen van…

Heel snel geschakeld op het regelen van onze nieuwe bus, fijn contact en top service

10 gennaio 2026

Beste Meza,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat alles goed en snel is geregeld. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

“Zij bieden een zeer snelle en…

“Zij bieden een zeer snelle en uitstekende service. Martijn is in dit proces bijzonder behulpzaam geweest. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.”

13 febbraio 2026

Beste Erdogan,

Top!!!

Very well organized lease process! Super helpful Jairo with unlimited patience ;)

Van was shining when delivered to me. Great service guys!

6 febbraio 2026

Dear Stanislaw,

Thanks for your review. We are glad to hear you had a great experience with Shortleaseland and with our colleague Jairo. We wish you many safe kilometers.

Valutata 5 stelle su 5

Snel oppakken van mijn vraag

Snel oppakken van mijn vraag. Heldere uitleg. Fijne communicatie en ook goede nazorg. Wat je eigenlijk verwacht ook gekregen. Dit gebeurd niet vaak meer.

23 gennaio 2026

Beste Martijn,

Bedankt voor de review en de complimenten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de nazorg en communicatie van de vragen. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Aanrader!!

Door Henry snel en professioneel geholpen bij het regelen van een bedrijfsbus. Heldere communicatie en snelle levering op locatie. Betrouwbaar en goed georganiseerd. Aanrader!

30 gennaio 2026

Beste Joey,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat Henry je goed heeft geholpen met het regelen van je bedrijfsbus. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service. Snelle reacties en afronding

23 gennaio 2026

Beste Tayyar,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat alles goed en snel is afgerond. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

Echt een top bedrijf, zeker aan te raden

Echt een heel netjes bedrijf. Alles loop heel soepel en is super snel geregeld. Als je vragen heb zijn ze er altijd om al je vragen te beantwoorden. Auto was heel snel al gereed om op te pikken. Echt een top bedrijf. Het is jammer dat ik 5 sterren kan geven anders had ik er zeker meer gegeven

22 gennaio 2026

Beste Juric,

Bedankt voor de review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geregeld. We wensen je veel veilige kilometers toe en hopen je in de toekomst snel weer te verwelkomen bij Shortleaseland.

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden binnen 1 week een andere auto nodig en op zoek gegaan naar een snelle oplossing. Binnen 48 uur konden wij onze auto ophalen! Echt top geregeld, erg blij met jullie service.

16 gennaio 2026

Beste Kok,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat we jullie binnen 48 uur van een auto hebben kunnen voorzien. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Valutata 4 stelle su 5

Dik tevreden

Op zeer kort termijn nette auto geregeld incl. brengservice, top geregeld.

12 gennaio 2026

Beste Patrick,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is geregeld. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

Dit is een prima bedrijf

Dit is een prima bedrijf. Onze vraag werd snel beantwoord en de auto was binnen een dag geregeld.

29 gennaio 2026

Beste Manielle,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is geregeld. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Team Shortleaseland

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più