Det er nogle dejlige sokker jeg har købt i dette firma som jeg varmt kan anbefale, hvis man har brug for sokker etc. ombytning sker også helt problemfrit. Et godt firma at handle i. 👍

Har aldrig oplevet dette før, at varen bliver bestilt og leveret samme dag❤ WAUW Varen lever fuldstændig op stil forventningen. Dejligt bløde og lækre ballerina sutsko. Kunne jeg give 10 ⭐ fi... Leggi di più

Indgav min ordre om aftenen... Dagen efter lagde den allerede klar til afhentning. Varen levede fuldt ud op til forventning.

1. Negozio di abbigliamento

Nyesokker.dk er en dansk webshop med lager og kontor i Brøndby, hvor vi er specialister i sokker og undertøj til både kvinder og mænd. Vi har altid over 600 forskellige modeller strømper på lager, i alle tænkelige farver, typer, størrelser og mærker. Vi har dag til dag levering i hverdage, 365 dages gratis retur, og mulighed for at opnå fri fragt.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Bedste sokker

Bedste sokker
Alpaca sokker, noget af det bedste jeg har prøvet, og til en meget rimelig pris.

8 gennaio 2026

Risposta di NyeSokker.dk

Tak for din skønne anmeldelse, Ejvin

Jeg bliver rigtig glad for at høre, at du er så begejstret for alpaca sokkerne, og at du synes prisen er rimelig. Det betyder meget.

Gode produkter 👍hurtig levering

Gode produkter 👍hurtig levering
Rigtig god oplevelse 😉

Tak for din fine anmeldelse, Kathe 💛

Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse, og at både produkter og levering levede op til forventningerne. Tusind tak for de 5 stjerner 💚⭐

Hurtig levering. Og de dejligste bløde sokker 👍

Hvor er det skønt at høre, Jane 🤗

Bløde sokker og hurtig levering – lige som det skal være! Tusind tak for de 5 stjerner 💚⭐

Hurtig og god betjening.

9 aprile 2026

Tak for din anmeldelse, Lise

Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds med betjeningen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🌞

Meget godt levering

Det var en god levering

Tak for din anmeldelse, Peter

Jeg er glad for at høre, at leveringen var god og fungerede som den skulle. Tak fordi du delte din oplevelse 💚

Parkerings forhold ,ok

12 aprile 2026

Tak for din feedback.

Jeg er glad for at høre, at det fungerede fint i forbindelse med afhentning. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌞

Hurtig levering

Hurtig levering, men de mødtahet strømper er desværre ikke som forventet. Syningen er dårlig og på flere par, er syningen grå

3 aprile 2026

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at strømperne ikke levede op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@nyesokker.dk – så finder vi en løsning, du bliver tilfreds med.

super dejlige produkter

super dejlige produkter

9 aprile 2026

Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du kan lide produkterne.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive, og for de 5 stjerner 💚⭐

Stinne fra Nyesokker.dk

Jeg har købt sokker og strømper

Jeg har købt sokker og strømper et par gange og fundet kvaliteten god, leveringen hurtig og priserne rimelige.

2 aprile 2026

Tak for din fine anmeldelse, Susanne

Jeg bliver rigtig glad for at høre, er tilfreds med både kvalitet, levering og priser. Det betyder meget for os.

Stinne fra Nyesokker.dk

God service, nemt at bestille samt returnere.

Hurtig levering, god service ved returnering samt hele beløbet incl. fragtomkostninger refunderet🤩

31 marzo 2026

Hvor er det skønt at høre, Annette 🤗

Dejligt at høre, at både bestilling, levering og returnering fungerede nemt og hurtigt. Tusind tak for de 5 stjerner 💚⭐

Stinne fra Nyesokker.dk

Jeg kunne ikke bruge sokkerne.

Jeg kunne ikke bruge sokkerne.
De var ikke store nok.
Og der var hul i bambussokkerne den første dag.
Jeg måtte smide dem ud i skraldespanden.

4 aprile 2026

Hej David,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Det er jeg ked af at høre. Sådan skal det selvfølgelig ikke være. Jeg kan se, at du allerede har været i dialog med min kollega, og jeg håber, at du er tilfreds med den løsning, I har fundet.

Hurtig levering!

Varen levede fuldt ud op til forventning.

24 marzo 2026

Risposta di NyeSokker.dk

Tak for din fine anmeldelse, Mai-Britt

Jeg er glad for at varerne lever op til forventningerne, og at leveringen gik hurtigt. Det er lige som det skal være 🤗

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering

18 marzo 2026

Tusind tak, Knud.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🌞

Hurtig levering

Mega overskuelig hjemmeside, hurtig levering

26 marzo 2026

Tak for din anmeldelse, Kisia

Jeg er glad for at at du oplevede hjemmesiden som nem at finde rundt på, og at leveringen gik som den skulle.

Hurtigt og rigtigt

Hurtigt og rigtigt. Hvis sokkerne er dårlige vender jeg tilbage.

24 marzo 2026

Tusind tak, Jan

Dejligt at høre, at alt gik hurtigt og rigtig. Og jeg håber selvfølgelig, at sokkerne holder, så du ikke behøver vende tilbage 😄🙏

Stinne fra Nyesokker.dk

Super god og hurtig service men lidt…

Super god og hurtig service men lidt dyrt

23 marzo 2026

Risposta di NyeSokker.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Kaya

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med servicen og leveringen. Og tak fordi du også nævner prisen. Den slags feedback er også vigtig for os 💚⭐

Hurtig ekspedition

De var super hurtige til at svarer mig på en forespørgsel og strømperne blev modtaget dagen efter..
Dejligt og nemt

17 marzo 2026

Tak for din fine anmeldelse, Susanne

Dejligt at høre, at du fik hurtigt svar, og at strømperne kom hurtigt frem.