Kunne desværre ikke bruge ringen, da den var alt for stor til mine fingre😢 Så den røg i skraldespanden. Ved godt den kan reguleres og det gjorde jeg også, men mine fingre er stadigvæk for tynde ti... Leggi di più

Flotte smykker til gode priser. Kvalitet i top. Har lige fået de fedeste bæredygtige øreringe, og har flere smykker derfra. Fik et magasin med i købet og hurtig levering. Kan helt sikkert anbefales.

Høj service, god og hurtig dialog og information, hurtig levering trods ferie, lækre varer og overskuelig hjemmeside. Handler der helt sikkert igen.

Meget god oplevelse, der blev fulgt op på min ordre flere gange og den blev sendt hurtigt selvom en af mine varer var i restordre. Jeg handler gerne her igen :-)

1. Gioielliere all'ingrosso
  2. Negozio di accessori di moda
  3. Acquirente di gioielli
  4. Gioielleria

Shoppen med smykker og accessories til kvinder midt i livet. Vi fokuserer på dansk design og kvalitet. 100% tilfredshed eller pengene retur. Her finder du IKKE masseproducerede varer fra store kendte brands - vi har håndplukket dansk design fra mindre virksomheder - så du bliver en af de få fremfor en af de mange - det synes vi er vigtigt :-)

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Kunne desværre ikke bruge ringen

Ved godt den kan reguleres og det gjorde jeg også, men mine fingre er stadigvæk for tynde til at den vil blive pæn på dem🤷‍♀️

22 giugno 2023

Risposta di Shop MIDT I

Hej Ilse - det er jeg rigtig ked af at høre, men den kan jo justeres, så det kan jeg ikke forstå.

Meget god oplevelse

Jeg handler gerne her igen :-)

28 aprile 2023

Risposta di Shop MIDT I

TUSIND tak for de flotte ord - det er jeg rigtig glad for :-)

Høj service

17 aprile 2023

Risposta di Shop MIDT I

Tusind tak Susanne, for den flotte anmeldelse - du kan tro den varmer :-)

Super perfekt betjening

Super perfekt betjening. Virkelig et godt og informativt blad.

2 dicembre 2021

Risposta di Shop MIDT I

Tusind tak Pia, det er vi virkelig glade for at du synes - det betyder rigtig meget for os :-)