Skjalm Hvide Hotel Recensioni 53

TrustScore 4 su 5

4,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Vi var en gruppe og brugte vel godt 29 værelser samt spiste der. Så min anmeldelse bygger på fleres udsagn. Ingen varmt vand på værelset. Flere værelser lugtede af kloak. Verdens dårligste hvidvin.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi var til konfirmation, som blev blev holdt på Skjalm Hvide den 18/5. Personalet var virkelig imødekommende, smilende og hjælpesomme fra start til slut. Maden (3 retters-buffet) var fantastisk lække... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har netop holdt en helt fantastisk konfirmation i Slottets smukke lokaler. Alt - lige fra forberedelsen, til selve arrangementet, maden, festen, personalet, værelserne og morgenmaden dagen derpå v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har netop afholdt bryllup på shh - det blev alt hvad vi havde drømt om! skarp og kyndig vejledning op til festen, og mindst ligeså skarp eksekvering på selve dagen Flot lokation, venligt og profes... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hotel

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Hotellet har i alt 54 værelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en restaurant samt selskabs- og konferencefaciliteter.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Perfekt bryllupsfest

Skjalm Hvide Hotel dannede lørdag d. 31/7-21 rammerne for den perfekte bryllupsfest for os. Lige fra ankomsten mærkedes det at personalet elsker at arbejde derude og at kulturen er sund og god, alle var meget hjælpsomme og fleksible i deres tilgang til hvad der måtte komme. Især tjenerne på aftenen havde fuldstændig styr på alle detaljer og de var meget fleksible i forhold til ekstra indslag som kom uventet under middagen. Alle vores gæster roste maden og serveringen meget.

Værelserne og fællesarealerne på hotellet fremstår særdeles lækre og komfortable og man kan se der er lagt tid og ressourcer i at få alt til at skinne og se ekstra lækkert ud.

Vi kunne blive ved med at rose dette unikke hotel og dets personale, men vil egentlig bare slutte af med at sige at det ikke er sidste gang vi afholder et arrangement på Skjalm Hvide Hotel.

3 agosto 2021

Kære Mikkel og Millie
Tusind tak for Jeres meget positive tilbagemelding! Det glæder os meget at vi har kunne være med til at sætte nogle uforglemmelige rammer for Jeres store dag. Det betyder meget at I har fået en dag som både I og Jeres gæster kan se tilbage på med glæde. Vi sætter utrolig stor pris på alle de rosende ord! Vi vil allerede nu se frem til at skulle danne rammerne omkring Jeres kommende arrangementer. Tusind tak for denne gang og endnu engang ønskes I et stort tillykke med Jeres bryllup. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Valutata 5 stelle su 5

Gennemført varme og hyggelige…

Gennemført varme og hyggelige omgivelser. Maden var virkelig god og betjeningen smilende, venlig og imødekommende.
Vi ser frem til at besøge jer igen.

25 aprile 2021

Kære Bettina
Tusind tak for din meget positive anmeldelse. Det betyder meget for os at vores gæster føler sig tilpas i vores restaurant og at de finder omgivelserne varme og hyggelige. Derudover er vi også glade for at vi kunne danne rammerne omkring en god kulinarisk oplevelse. Vi ser meget frem til at kunne byde velkommen en anden gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm hvide Hotel

Valutata 5 stelle su 5

Vi har idag haft en fantastisk aften…

Vi har idag haft en fantastisk aften med rigtig god mad og haft en helt fantastisk betjening af Maja, som gør det til en fantastisk oplevelse at besøge Skjalm Hvide Hotel.
Vi kommer her kun begrund af Maja!
Mvh.
Leon Rubin
Ras-Teknik ApS

25 marzo 2021

Kære Leon
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at vi har kunne danne rammerne omkring et godt ophold. Derudover så er vi utroligt glade for at I har haft en god oplevelse i forhold til Majas fantastiske betjening og vores restaurants gode mad. Vi ser meget frem til at kunne byde velkommen igen en anden gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Valutata 5 stelle su 5

En almindelig overnatning en hverdag…

En almindelig overnatning en hverdag som håndværker. Jeg føler mig altid meget velkommen på Skjalm Hvide Hotel.
Især Maja gør det til en helt særlig oplevelse. Mvh Rasmus
Ras-Teknik

25 marzo 2021

Kære Rasmus
Tusind tak for din meget positive anmeldelse. Vi er glade for at du har haft et godt ophold. Vi sætter altid en stor ære i at vores gæster føler sig velkommen fra det øjeblik de checker ind. Vi er derudover meget glade for at Maja har kunne være med til at gøre opholdet til en god oplevelse.
Vi håber meget på at byde velkommen igen en anden gang. Endnu engang tusind tak for at tage dig tiden til at give os en tilbagemelding på dit ophold. Det betyder meget for os. Med venlig hilsen, Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Slotsbryllup m. overnatning

Hotellet dannede rammerne for vores bryllup i august 2020. Fantastisk sted, betjening og service gennem hele forløbet. Både vores gæster og os selv var meget imponerede.

1 marzo 2021

Kære Julie
Tusinde tak for din fine anmeldelse -Den sætter vi meget stor pris på.
Vi er glade for at vi kunne danne rammerne om jeres store dag og at både I og jeres gæster havde en dejlig dag.
Vi håber på at kunne byde jer alle sammen velkommen en anden god gang.
Sabina Ruggeri/Skjalm Hvide Hotel

Valutata 2 stelle su 5

Bestemt ikke hvad jeg havde forventet...

Netop hjemvendt efter et ophold med halvpension.
Super fint værelse. Rigtig lækker treretters menu efter kokkens valg. God rødvin.
Fantastisk betjening :)

Og så stopper det så også her....

Der var to bryllupper på hotellet. Det resulterede i, at børn brugte gangen som motorvej til kl. 00:30 om natten.
Bryllupsfesten fortsatte til kl. 03:00 til trods for myndighedernes anbefalinger om, at fester skal stoppe kl. 22:00 grundet de stigende Coronasmittetal.
At naboens barn så begyndte at græde on and off fra kl. 06:00 og til kl. 08:00 er måske svært at gøre ret meget ved fra hotellets side.
Morgenmaden var også tvivlsom.
Det var ikke rigtig fyldt op. Scramble æg var kolde og kaffemaskinen var konstant i udu.

Det var bestemt ikke det afslappende hyggelige ophold vi havde forventet.
Tænker lidt, at Hotellet havde overvurderet det at have to bryppupper og samtidig have gæster ud over det.

Har lidt svært ved at se, at det er et sted jeg har lyst til at komme tilbage til :(

28 settembre 2020

Kære Heidi

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gæster oplever hotellet, personalet og restauranten.

Vi er utroligt glade for, at I har haft en god oplevelse i vores restaurant, der både bød på god betjening. god mad og vin.

Vi beklager selvfølgelig rigtigt meget jeres oplevelse i forbindelse med støj og larm på hotellet.
En anden gang skal I vide, at vi havde sat pris på at I havde kontaktet os, på det nummer vi henviser til, skulle der blive behov for kontakte en nattevagt.
Så havde vi kunne tage kontakt til de overnattende gæster der støjede.

I skal dog vide, at vi tager jeres kommentar til os, og vi beklager selvfølgelig endnu engang.

Vi har også fulgt op på jeres oplevelse i forbindelse med morgenmaden. Dette er langt fra vores standard, og vi sætter pris på, at I gør os opmærksomme på det.

Vi er glade for, at I informerede vores reception omkring jeres oplevelse om morgenen, og vi håber at den rødvin som I fik med jer hjem, vil give anledning til en hyggelig stund.

Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Super skønt ophold

Super skønt ophold. ☀️
Værelset lidt lille men super rent.
Dejlig morgenmad og meget smilende og serviceminded personale. Vi kommer gerne igen. 😃

7 agosto 2020

Kære Anja
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gæster oplever hotellet og vores personale. Det glæder os meget at I har haft et skønt ophold der også har budt på dejlig morgenmad. Ud fra jeres reservation kan vi se at I har reserveret et mindre dobbelt værelse, hvilket også er det som I har fået tildelt. Vi er dog utroligt glade for at I både fandt værelset pænt og rent. Vi vil se frem til at byde velkommen igen en anden gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Valutata 1 stelle su 5

Vi havde glædet os til vort Guldbryllup…

Vi havde glædet os til vort Guldbryllup på Skjalm Hvide d.14/3-2020!

Desværre kom Coronaen os i vejen og festen, som var forudbetalt, aflyste vi med 70 timers varsel, da vi ikke turde tage ansvaret for eventuel smitte af vores gæster.
Situation var sådan at flere af vore gæster og musikken meldte fra og ikke turde komme.
Skjalm Hvide melder "hus forbi" og gør os opmærksom på at det er kontraktbrud fra vores side og at de i øvrigt ikke har problemer med at holde vores fest.
Det fulde beløb for fest, overnatning, bar og diverse, er derfor tabt.
Efter denne oplevelse hvor Skjalm Hvide var totalt afvisende overfor en evnt. ny festdato, udlevering af betalte naturalier, eller at vi " slog halv skade", kontaktede vi Horesta .
"Horesta" der gav Skjalm Hvide ret "Sådan er kontrakten" men at der blev udvist særdeles dårlig konduite.
Efter kontakt til Horesta, kom der et tilbud fra Skjalm Hvide, som gik ud på en ny fest senere til 50%.
Det kunne vi ikke accepterer, da vi allerede havde betalt det fulde beløb for den aflyste fest, og ikke havde lyst til igen at underskrive ny kontrakt.

Efter den kedelige oplevelse, betaler vi aldrig mere en fest på forhånd, uden en forsikring, som går ind og dækker beløbet, ved uforudsete situationer som corona, sygdom eller uheld.

Efter at vi har været udsat for en så dårlig behandling er Skjalm Hvide ikke det sted vi tager hen, for at få en god oplevelse sammen med vore gæster.

Anders Therkelsen.

5 luglio 2020

Kære Anders

Vi havde også set utrolig meget frem til at skulle afholde Jeres guldbryllup. Bordet var allerede dækket, alle råvarer var indkøbt og tjenerne var planlagt.

Jeg kan godt forstå at I er frustrerede over hele situationen – det er vi i den grad også!

Jeg synes dog ikke, at jeres hårde kritik er berettiget! Der er sket en helt anden udvikling siden d. 11 marts hvor I vælger at aflyse jeres Guldbryllup. Vi kan sagtens forstå jer og jeres gæsters bekymring dengang, men på det tidspunkt var der ikke forsamlingsforbud under 1000 personer. Det vil sige at vi sagtens havde mulighed for at afholde Jeres guldbryllup her på hotellet d. 14 marts – men det ønskede I forståeligt nok ikke ! - Men da vi dengang stadig havde mulighed for at afholde jeres arrangement, er det ikke os der ikke kan leve op til den underskrevne kontrakt, men jer der ønsker at aflyse, og her kan vi kun henvise til det som står beskrevet i jeres ordre bekræftelse jf. afbestillingsregler. Dengang var der ikke force majour, og derfor forholdte vi os naturligvis til den kontrakt vi havde med jer.

Vi tilbyder jer dog at rykke jeres arrangement, hvoraf I vil kunne få det nye arrangement med 50% i rabat. Her ville vi som hotel også opleve et tab, men vi tilbyder dette, idet at vi er af den overbevisning at vi kun kommer igennem dette hvis vi alle bidrager. Det betyder dermed også at vi ikke skal tage alle tab alene, men vi tager gerne vores andel.

Vi er altid interesseret i at give vores kunder den bedst mulige vejledning, til hvordan de kommer så ”billigt”, som muligt, ud af kontrakten med os, hvis det er det de ønsker. I jeres situation havde vi også en meget åben dialog hvor vi gav jer nogle forskellige muligheder med henblik på jeres arrangement, hvor vi også her forklarerede vigtigheden af, at det at opretholde en kontrakt netop sikrer, at vi alle hjælpes ad, med at klare krisen. Det er trods alt også vores ansvar, at kunne betale de kontrakter vi har med medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere, på det pågældende tidspunkt. De skal jo desværre stadig have betaling, selvom at I aflyser eller rykker arrangementet til en anden dato.

Vi sætter trods alt pris på at du har delt din oplevelse med os. Vi lærer altid af anmeldelser og tilbagemeldinger.

God sommer

Bo Willadsen Skjalm Hvide Hotel

Eva Knigges 75 år fødselsdag

Kære Sarah og alle andre implicerede
Tusinde tak for en helt fantastisk fest - Min 75 års fødselsdag - som jeg holdt på jeres smukke hotel - den 1. november. Alle mine gæster: 61 personer - fordelt på alle aldre, var super begejstrede for deres fine værelse. Udsmykning af festlokalet var fantastisk, velkomssceancen fungere, middagen - alle 3 retter, var vidunderlige og betjeningen var fantastisk, og timing helt i top. Og på intet tidspunkt, er der noget, der har siddet med tomme glas. Jeres drinksbar var super, den var alsidig og ventetiden aldrig lang. Der har intet været at sætte en finger på. Og ud over det, er det et meget venligt og professionelt personale, vi har været i kontakt med. Af hjertet tak - og I får mine varmeste anbefalinger. Vi ses HELT sikkert, når jeg blir 80. HOLD nu kæft, en god fest - den vil vi mindes i mange år.
KØS, KØS fra Eva Knigge

8 novembre 2019

Kære Eva
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse!
Først vil jeg starte med endnu engang at sige tak for at vi måtte danne rammerne omkring din fødselsdag!
Vi er utroligt glade for at vi kunne være med til at danne præcis de rammer som du ønskede. Det betyder meget for os at både du og dine gæster har haft en uforglemmelig oplevelse i forbindelse med din fødselsdag her på Skjalm Hvide Hotel. For os er det vigtigt at vi får skabt et arrangement som opfylder alle forventningerne herunder både servering, mad, bar og værelser.
Vi er utroligt glade for at du har lyst til at anbefale os til andre, og vi vil glæde os til at skulle danne rammerne om din 80 års fødselsdag.
Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Valutata 5 stelle su 5

Vi har netop afholdt bryllup på shh

Flot lokation, venligt og professionelt personale, lækker mad og flotte værelser - tak skjalm hvide, for at skabe rammerne for en fest, som min hustru og jeg, samt vores gæster aldrig vil glemme!

9 settembre 2019

Kære Line og Steffen
Tusind tak for at vi måtte danne rammerne om jeres store dag! Vi sætter stor pris på jeres meget positive anmeldelse. Det betyder meget for os at vi kunne skabe de rammer omkring jeres store dag, som I ønskede. Det glæder os at både I og jeres gæster har fået en dag og aften som I vil mindes med glæde. Vi håber meget på at kunne byde jer velkommen en anden gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Valutata 3 stelle su 5

Bryllup d. 2/6

Bryllup d. 2/6-18

Alt i alt havde vi en fantastisk dag. Vi var 68 mennesker. Dog var der lidt ærgelige ting:

1: vi havde på forhånd angivet hvem der var dårligt gående. Den ene blev placeret et godt stykke fra salen og blev ikke et problem før festen var slut, for her var der blevet låst af ved receptionen så hun måtte gå hele vejen uden om.

2: da halvdelen af hovedretterne var blevet serveret gik der pludselig 10 min før resten kom. Men sovsen og kartoflerne var på bordet og blev desværre halv kolde.

3: det der cocktail bar fungerede SLET ikke. Da vi kom ind og skulle starte med drinks var intet klar. Den ene tjener stod stadig og ordnede mynte bagved, og der stod kun en i baren som sagde det var første gang han prøvede det. Det resulterede i at mange ventede 15 min på en drink inkl mig selv. Og da jeg fik den specielle strawberry diquiri uden alkohol så var der sku alkohol i alligevel. (Skidt når jeg var gravid)

4: min veninde var også gravid og der var også bestilt alkohol fri vin til hende. Det var dog fået i glemmebogen og hun fik serveret alm vin.

Havde jeg haft mere overskud havde jeg brokket mig efter. Specielt over at bruge så mange penge for at 68 mennesker skulle have drinks og det så bare ikke fungerede.

Men alt i alt havde vi en fantastisk dag! Søde tjenere og lækker mad.

6 novembre 2018

Kære Ann-Charlotte
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at I havde en godt fest, og vi håber at det vil være en mindeværdig aften, på trods af nogle uheldige episoder. Vi beklager hvis I har haft en følelse af at skulle vente på hovedretten, vi havde dog sat pris på hvis I havde henvendt jer til tjenerne på aftenen, for så ville de have sørget for at give jer varm sovs og kartofler. Det er selvfølgelig ikke i orden, at der bliver serveret drinks med alkohol, når i specifikt har efterspurgt uden alkohol, vi kan dog ikke se nogen steder, at der skulle være forudbestilt alkohol fri vin til din veninde, skulle det være bestilt på dagen, beklager vi selvfølgelig at det ikke er opfyldt.
Receptionen lukker kl. 22.30, men det er altid muligt at henvende sig til en tjener, og dermed blive lukket igennem receptionen, netop for at undgå at folk er nødsaget til at gå udenom.
Vi er lidt uforstående overfor at anmeldelsen først kommer 5 måneder efter festens afholdelse, idet at vi ville have haft en mulighed for at rette op på de små fejl og mangler hvis de var blevet påpeget på selve aftenen, eller dagene efter. Vi sætter altid vores gæster i første række, og ville ønske at vi havde fået muligheden for at rette op på de fejl og mangler som du påpeger.
Jeg vil slutte af med at informere dig om at vi kun har fået gode tilbagemeldinger fra jeres gæster.
Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Valutata 3 stelle su 5

En blandet oplevelse

Vi har netop holdt et bryllup på Skjalm Hvide Hotel og har blandede følelser for oplevelsen.
Anmeldelsen skal deles op i to for at være fair, da der er stor forskel på anbefalingen mellem de to dele.

1. del - købet og møderne op til festdagen (2 stjerne)
_______________________________________________
Vi havde et fantastisk møde første gang som virkelig overbeviste os om at de havde styr på tingene.
Det betød at vi endte med at booke vores bryllup hos dem.
Andet møde gik så på at snakke endelige priser, forløb osv. Det her er ca. 1,5 år før selve festen. Vi blev enige om nogle priser og nogle vilkår der både bestod af en skriftlig aftale med antal gæster, hvilke vine, mousserende vine, natmad osv. vi ville have.
I aftaledokumentet står der så en pris for et minimum antal personer. Vi sagde at vi absolut max blev 45 til festen og 75 til receptionen,og nok snarere 40 og 65 pga. forventede afbud osv.
Til det svarede damen, vi snakkede, med at den pris vi fik til det antal gæster vi nu havde aftalt måtte afvige med maksimalt 20% for hver af arrangementerne og noterede derfor 45 og 70 som antallet af kuverter for reseptionen og festen. Blev vi færre end det ville den aftalte pris skulle genforhandles. Så aftalen bestod altså af en skriftlig og en mundtlig aftale (tag ved lære her... få alt på skrift).
Vi aftaler desuden at vi skal snakkes ved en lille måned inden festen for at aftale endeligt omkring arrangementet.

Da min, søde, kone er en smule utålmodig endte vi med at booke et møde halvanden måned før festen.
På det tidspunkt havde alle afgivet svar på indbydelserne og det endelige antal gæster blev 60 og 39.

Og her kommer så den ubehagelige del. Hende vi snakkede med dengang påstod nu, at vi aldrig havde lavet en mundtlig aftale og at kun den skriftlige gjaldt. Da vi nu var færre end 70 og 45 skulle alle priser genforhandles. Hun var fuldstændig afvisende over for vores forklaring på den aftale vi egentlig havde lavet med dem og forholdt sig udelukkende til aftaledokumentet. Det var som at møde en anden person.

Det er en virkelig ubehagelig situation at blive sat i halvanden måned før sit bryllup. Vi er på ingen måde i en position hvor vi kan afvise deres nye priser og måtte bare protestere imens vi fik presset en væsentligt højere pris ned i halsen. Vi var komplet målløse da vi gik derfra og endte op med at skulle betale flere tusinde kroner mere for det samme arrangement set pr. kuvert.

Den nye aftaler blev endda med en delvis korrektion for deres nu ændrede priser siden sidst vi snakkede sammen. Det betød f.eks. at den mousserende vin kostede mere.
En virkelig ubehagelig oplevelse hvor kundepleje og service forlader lokalet og du bare skal tage imod uden at kunne gøre noget ved det.

Det ender med en ny aftale hvor vi binder os til 60/39 personer og tænker at det var det. Vi må videre, festen er trods alt vigtigere end pengene.

Tre dage efter dette møde, får vi det første afbud.
Jeg skynder mig at skrive til Skjalm samme dag og spørg om vi da ikke kan blive enige om 38 personer når nu mødet trods alt blev holdt 14 dage tidligere end de normalt gør for disse arrangementer. Men der fangede bordet igen, og du bliver endnu en gang mødt af djævlen selv, der nægter at give sig så meget som en millimeter. Jeg er helt med på at vi har givet hånd på en aftale. Men efter at vi har lagt os fladt og genforhandlet hele brylluppet hos dem, havde det pyntet at få en lille gulerod dér. Men der er ikke noget at komme efter hos dem. Der skal bare penge i kassen.

2. del - Festen (4 stjerner)
_______________________________________________
Heldigvis er det ikke alle der behandler folk som hende vi koordinerede med og personalet generelt er utrolig hjælpsomme og kompetente.

Så hele forløbet på dagen gik glidende.
Man lægger stort set ikke mærke til personalet under middagen, men vand bliver fyldt op, mad kommer på bordet, lys bliver dæmpet osv. Overtjeneren må siges at have styr på sit kram!
Vi havde som nævnt 37 overnattende gæster og indtjekning gik som en drøm.
Skift imellem reception, velkomstdrink, middag og dansegulv blev afviklet på ingen tid.
Maden smagte desuden fantastisk og standard vinmenuen var ganske udemærket!

Vi havde bestilt cocktailbar til vores gæster og den er det eneste minus ved den dag. Den var lidt kedeligt præsenteret og bartenderen var væk en gang imellem så man ikke kunne få en drink. Her ville man gerne have haft en proffesionel der kunne mikse lidt. Her stod der bare nogle kander med præblandede cocktails som blev hældt op. Til prisen for dette, havde jeg forventet noget mere.

Brunchen om morgenen derpå var ok, men til den kedelige side. Der er ikke så meget at vælge imellem. Det er ikke den dårligste brunch jeg har fået, men den manglede helt klart noget for at gøre sig bemærket!

12 settembre 2018

Kære Mette og Bjørn

Vi er glade for at I havde en dejlig fest med god mad og vine.
Vi er dog meget uforstående overfor kritikken af hvor mange gæster I skal betale for.
I har en underskrevet en ordrebekræftelse, hvor der står, at prisen er betinget af det antal af gæster, I havde oplyst. I havde fået en del i rabat men det forudsatte selvfølgelig, at I ikke blev markant mindre gæster. Det står helt tydeligt på jeres ordrebekræftelse, at prisen er betinget af, at det er 45 gæster til middagen og 70 til receptionen - og det har I underskrevet d. 15/5 2017.
I bliver så en del mindre så derfor skal prisen selvfølgelig genforhandles ! Den nye pris blev 70 kr. dyrere pr person for de 39 personer (i stedet for 45 pax)
I kom ikke til at betale mere for receptionen, hvor I reducerede med 10 personer !

Mette Willadsen

Kronen på værket

Jeg har netop holdt min 60 års fødselsdag, på Skjalm Hvide Hotel.
Det er ingen sag at holde fest, hvis man bliver vejledt rigtig seriøst.
Mit første møde var med stedet indehaver, jeg var klar til at købe, hvad jeg
nu troede var nødvendig. Så er det både trygt og ikke mindst fantastisk at sidde med manden som lever af stedet, der så siger " nej det kan ikke betale sig" du skal hellere gøre sådan ...... Det giver tryghed.
De næste møder blev klaret af søde Sabina, der også hele tiden var der med vejledning, uden at det blev for meget.
Festen blev holdt på "Slottet" og det blev en kongelig fest.
Det bedste er at jeg nu sidder med alle de søde hilsner fra mine gæster, der har haft en fantastisk oplevelse i form af det skønneste mad og dejlige værelser. Forøvrigt er det trygt at vide ingen skal køre hjem og en dejlig måde at sige farvel på hen over morgenmaden.
Med den oplevelse så er det jo ingen sag at holde fest, selvom det er i den høje ende af talrækken :-)
En stor tak til hele holdet på Skjalm Hvide Hotel og tak for den fine gave.

5 novembre 2015

Hej Rita
Stort tak for de meget flottet ord.
Vi er rigtig glade for, at du havde en dejlig fest ved os. Men det betyder også rigtig meget for os at du har været tryg og følt dig godt vejledt gennem hele processen.
Vi håber vi kan byde velkommen igen en anden gang
Mette Willadsen

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più