Shavesavings Recensioni 20.704

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, lage prijzen, klantenservice reageert snel en is goed bereikbaar. Top, helemaal zoals het hoort ! Complimenten voor ShaveSavings, zij maken hun naam waar.

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend geholpen en snelle service, verkeerde mesjes binnen gekregen, dag later al nieuwe opgestuurd gekregen. Echt een top service, voortaan alleen nog maar hier bestellen. Dit zie je niet vaak... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een foute bestelling gedaan. De spullen lagen al klaar voor aflevering, maar eea is keurig recht getrokken. Geen “al onze medewerkers zijn in gesprek” maar direct iemand aan de lijn, die ook m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le lingue

Top!

Mooie prijzen voor de Gilette scheermesjes. Gewoon voordeliger dan andere winkels en super snel geleverd.

10 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Colis n'est pas recu,aucun contact n'est pas possible

Aucun colis n'est pas recu

5 gennaio 2026
Logo di Shavesavings

Risposta di Shavesavings

Goedenavond,

we hebben geen email van u ontvangen maar we zullen even contact met u opnemen. Uw bestelling hebben we op kerstavond de 24e verstuurd naar België en is waarschijnlijk alleen iets vertraagd door de kerst en oud en nieuw.

Klantenservice ShaveSavings.com

Valutata 1 stelle su 5

This is not right

I ordered and paid and after a week I still didn’t hear or get anything. They don’t answer my mail and don’t answer the phone.

3 ottobre 2025

Perfecte service

Werkt perfect. Maandagavond besteld, woensdagmiddag ligt de zending op de deurmat.
Wat wil je nog meer?
Oh ja, en goedkoper dan de aanbieding bij Kruidvat.

27 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede service, Snel verzonden en scheelt een hoop geld.
Er miste één product van mijn bestelling. Mailtje gestuurd en dezelfde dag nog antwoord gekregen dat ze het nog zullen na sturen, 2 dagen later lag het in de brievenbus. Top!

19 marzo 2025

Verkeerde levering

Verkeerde levering

Dit was mijn eerste bestelling bij Shavesavings, maar helaas ging het niet helemaal goed. De levering was snel en de website is gebruiksvriendelijk, wat positief is. Echter, ik had twee keer de Wilkinson Hydro 5 Sensitive met vitamine B5 (gele/groene verpakking) besteld, maar ontving in plaats daarvan de variant met vitamine E (gele/donkerblauwe verpakking). Door deze verkeerde levering twijfel ik of ik hier opnieuw zal bestellen.
Na ontvangst van mijn bestelling had ik twijfels over de juistheid van het geleverde product vanwege de gewijzigde verpakking. Ik heb daarop contact opgenomen met Jasper van de klantenservice van ShaveSavings. Hij heeft mij duidelijk uitgelegd dat de Hydro5 Sensitive scheermesjes nog steeds dezelfde ingrediënten bevatten, waaronder Vitamine E, B5 en aloë vera, en dat alleen de verpakking is vernieuwd (nu donkerblauw). Deze toelichting heeft mijn zorgen weggenomen.

18 febbraio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Merkartikelen voor een goede prijs. Snel en goed verpakt geleverd.

ShaveSavings.com levert merkartikelen voor aantrekkelijke prijzen. Het is wel even rekenen welke, van de vele, mogelijkheden het meeste voordeel oplevert. De prijzen verschillen aanzienlijk afhankelijk van het aantal tegelijk gekochte scheermesjes.
De order wordt direct bevestigd en het bestelde wordt ook snel, en goed verpakt, geleverd. Zeer tevreden en van harte aanbevolen.

Het kleine minpuntje: na de orderbevestiging volgt er geen communicatie meer. Het moment van verzenden wordt niet meegedeeld en de zending is niet traceerbaar. Dat laatste is op zich okay, maar het moment van verzenden zou ik toch graag wel willen weten.

8 febbraio 2025
Logo di Shavesavings

Risposta di Shavesavings

Goedemiddag,

bedankt voor de positieve review. Zeer gewaardeerd. Op het moment van verzenden sturen we ook standaard een email, wellicht is deze bij de spam te vinden. Voor tracking kunt u eventueel ook de optie pakket ipv post kiezen.
Graag tot ziens op onze webshop.

Klantenservice ShaveSavings.com

Valutata 4 stelle su 5

ShaveSavings is absoluut de goedkoopste!

ShaveSavings is absoluut de goedkoopste. Goedkoper kom je nergens, ook niet bij aanbiedingen van de bekende drogisterijwinkels. Maar.... in mijn geval is de bestelling precies een week onderweg geweest. Omdat ik ShaveSavings niet kende ging ik wel twijfelen aan de betrouwbaarheid ( bonafide - malafide ). Het betreffende pakketje was een brievenbuspakje zonder traceercode. Bovendien werd het verzonden vanuit Rotterdam Noordwest en dat is praktisch bij mij om de hoek. Met traceercode zou dat zeker 5 sterren opgeleverd hebben.
Ik zal zeker wéér bij ShaveSavings bestellen.

30 gennaio 2025

Top klantenservice!

Bestelling is helaas zoek geraakt bij postNL. Klantenservice heeft een 2e zending gestuurd nadat duidelijk was dat het pakket echt veel te lang niet was aangekomen. Deze kwam wel snel aan. Top klantenservice.

21 gennaio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più