SHAV.COM Recensioni 61

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Naprawde nie wiem skad tyle pozytywnych opinii. Golenie trwa 2-3 razy dluzej i jest bardzo niedokładne, i tak wymaga przejechania maszynką bo inaczej wyglada jakby to robił ktoś ślepy. Nie goli na 0,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zestaw do paznokci w pełni satysfakcjonujący. Posiada wszystkie niezbędne rzeczy i ma przyjemną czarną powłokę. Ostrza tną precyzyjnie i sa bardzo ostre. Pudełko na magnes pasuje idealnie. Gąbka z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zakupiłem maszynkę Shav2 po pierwszym użytkowaniu stwierdzam że przydatne okazały się wskazówki jak użyć produkt oraz jak prosta jest wymiana ostrzy. Działa dobrze przy czym jest poręczna i dość szybk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kupiłem tę maszynkę z ciekawości. Myślałem że to jakaś tandetna maszynka. Więc kupiłem z myślą że mi się nie spodoba. A tu miłe zaskoczenie. Maszynka jest genialna. Łatwa w użyciu, stabilny chwyt ręką... Leggi di più

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Maszynka shav2

Bardzo fajnie gładko działa golarka, zakupiłem shav2 w wersji złotej i nie zawiodłem się, maszynka faktycznie delikatnie zabiera się do roboty, zero zacięć. Maszynka sprawdza się i w miejscach intymnych, fajnie łatwo czyści się pod wodą, generalnie nie mam do czego się przyczepić😃 golareczka godna polecenia 👌👌👌👌

21 agosto 2025

Pozytywne wrażenie

Po kilku dniach stosowania jestem pozytywnie zaskoczony - poręczna, dobrze wykonana, a co najważniejsze spełnia swoje zadanie - goli szybko i gładko, bez podrażnień twarzy. Jestem zadowolony z zakupu.

18 agosto 2025

Kupiłem ostatnio Shav 2 i powiem tak

Kupiłem ostatnio Shav 2 i powiem tak – petarda.
Goli równo, bez zacięć i podrażnień, nawet w wrażliwych miejscach. Ma lampkę LED, więc widzę każdy szczegół, a dzięki dwóm ostrzom (stalowym i foliowym) mogę najpierw przyciąć, a potem zgolić na gładko. Jest wodoodporna, mogę używać jej pod prysznicem, a bateria trzyma ok. 2 godzin i ładuje się przez USB-C.
Leży w dłoni pewnie, nie wyślizguje się, a przy tym działa cicho. Jak dla mnie – sprzęt, który robi robotę.

14 agosto 2025

Czysto, gładko i bezpiecznie

Słuchajcie, nigdy nie myślałem, że napiszę list miłosny do trymera, ale proszę bardzo. Ta męska maszynka do golenia intymnego odmieniła moje życie – a może raczej życie moich klejnotów.

Po pierwsze, porozmawiajmy o bezpieczeństwie. Miałem pewne obawy (biorąc pod uwagę moje wcześniejsze doświadczenia), a wyszedłem spod prysznica czując się jak świeżo wygolony grecki bóg. Żadnych zadrapań, skaleczeń, niezręcznych wyjaśnień dotyczących plastrów. Po prostu gładko… tam na dole.

Jest też ergonomiczna, co jest eleganckim sposobem na powiedzenie, że nie wyślizgnie się z ręki w trakcie golenia i nie zamieni się w horror. I tak – jest wodoodporna, więc możesz zająć się swoją rutyną pielęgnacyjną jak skryty ninja pod prysznicem, nie porażając się prądem.

Żywotność baterii? Naładowałem ją raz i myślę, że może działać dzięki czarnej magii. Nadal działa bez zarzutu po kilku tygodniach.

Podsumowanie: jeśli używałeś swojej zwykłej maszynki do golenia brody do męskich części ciała… po pierwsze, przestań. Po drugie, kup to. Twoje części ciała zasługują na coś lepszego.

Gorąco polecam. 11/10

10 agosto 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più