Rigtig god oplevelse hos ShapeUp. Jeg købte en siddepude og nogle elastikker, og alt spillede bare. Bestillingen var nem, pakken kom hurtigt, og produkterne var præcis som beskrevet. Det, der gjorde i... Leggi di più
Jeg har for nylig købt en siddepude og tilhørende pumpe. Jeg har problemer med min ryg og kan normalt ikke sidde på en spisestue- eller kontorstol (bøje hofteleddet 90 grader) i ret lang tid uden at... Leggi di più
Jeg modtog mine varer hurtigt. Dog manglede der en lille ting i pakken, men da jeg gjorde dem opmærksom herpå, blev fejlen hurtigt rettet og kompenseret for. Og så er Steen nok den hyggeligste kund... Leggi di più
Jeg synes produktet er rigtig god kvalitet og der er lang garanti, mine børn er vilde med luft puderne. og begyndte straks at lege med dem. Havde bestildt en i rød og en i blå, der kom dog to røde,... Leggi di più
Egsagervej 12 st., 8230, Åbyhøj, Danimarca
- kundeservice@shapeup.dk
- www.shapeup.dk
Perfekt, personlig, hurtig, super👍
Er super tilfreds med Shapeup. Har handlet her for anden gang og det bliver ikke sidste gang:-) føler mig som kunde set og hørt og med personlig hyggelig kontakt. Dertil kommer at de er billige i forhold til lignende produkter på andre steder. Samt meget hurtig levering. Tommelfingeren op til Shapeup👍👍
Super kundeservice.
Og så er Steen nok den hyggeligste kundeservicemedarbejder jeg nogen sinde har talt med, så fremover vil jeg klage over alle mine indkøb hos dem, bare for at få lov at skrive til ham ;-)
Spøg til side. Shapeup får 5 stjerner herfra, uden tvivl.
Fin konflikthåndtering
Der er nu snart gået en uge fra købsdato og jeg har ikke modtaget varen endnu. Deres telefon går på svareren.
edit: vi har fundet en løsning. Problemet lå i at der ikke var angivet adresse på ordren. Så problemet var bare uheldigt.

Risposta di Shapeup.dk
Billige varer og hurtig levering
Har kun handlet ved Shapeup.dk én gang, men er sikker på at det ikke bliver hverken sidste eller eneste gang. Absolut konkurrencedygtig på prisen (faktisk billigere end mange andre) og super hurtig levering.
Hurtig levering, som lovet.
Nem og overskuelig hjemmeside, fornuftige priser.
præcis og pålidelig
Kundevenlig service med gode opfølgninger og hurtig levering. Tak!
fin levering
har ikke så meget og sige, fik Pakken 2 dage efter bestilling.
og alt i pakken var i orden.
Troværdig
Jeg fik en meget venlig og hurtig levering, jeg fik det jeg havde bestilt, den originale Redondo bold.
Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Shapeup.dk
Mange venlige hilsner
Pia Sommer
Superhurtige
Jeg bestilte min vare om formiddagen og næste morgen var den her med bud. Superhurtigt :-)
Mine varer var fremme på to dage!
Der er ikke så meget andet at sige...super nemt, super hurtigt
Meget tilfreds kunde :D
Ekspres levering
Jeg bestilte en vare og den var der allerede dagen efter. Super service.
Den sidste stjerne mangler fordi...
... at vi bestilte håndvægte og var da sikker på de blev leveret i sæt - det gjorde de ikke, så vi måtte lave en bestilling igen, så vi fik 2 af hver. Det kostede dobbelt op i fragt :)

Risposta di Shapeup.dk