Helt topp å handle på nettstedet var først innom session i Kristiansand å fikk god hjelp samt service anbefales på det sterkeste. Eneste minus var at nett ordren ikke kunne samkjøres med å hente i Kr... Leggi di più
Hadde behov for nytt snowboardutstyr på kort tid, har ingen fysiske butikker i nærheten og så derfor til Session for hjelp. Ringte på mandag for avklaringer angående utstyr (brett, boots, og bindinger... Leggi di più
Konkurransedyktige priser, god kompetanse, og hyggelig og bra veiledning fra ansatte. Har kjøpt både , skateboard, db sekk, og snowboard pakke der nylig, og valgte å handle hos Session fordi prisene... Leggi di più
- Negozio di scarpe
- Negozio di abbigliamento activewear
- Negozio di skateboard
- Negozio di abbigliamento streetwear
- Negozio di articoli per sport invernali
Utvalget vårt er et resultat av kjærligheten til brett, og ønsket om å gi deg riktig utstyr, sko og klær vi selv kan stå inne for. Liker vi det ikke, selger vi det ikke. Funker det ikke, tar vi det ikke inn. Det er vårt løfte til deg, og din garanti for en god og trygg handel i Norges beste brettsjappe. SESSION - ETABLERT 1988
Session.no - Rask levering, Best utvalg, Lengst erfaring.

- RASK LEVERING
- Vi på Session gjør alltid vårt aller beste for at du skal få pakken så fort som mulig. Bestiller du før kl. 15:00, blir pakken sendt samme dag. Pakken ankommer ditt postkontor etter 2-4 virkedager.
- TRYGG HANDEL
- Kontoen din belastes ikke før varen er gjort klar og sendt ut. Det gjør at du kan være trygg på at du får det du betaler for.
- FANTASTISK SERVICE
- Vår kundeservice består av dyktige medarbeidere som ønsker å gjøre handelen på Session til en god opplevelse. Ikke nøl med å kontakte oss om dersom du lurer på noe: Tlf.: 472 02 060 / webshop@session.no
- MOTTA VARENE FØR DU BETALER
- I en fysisk butikk kan du alltid kjenne og klemme på en vare før du betaler. Det synes vi er fint. På den måten er du sikker på at du betaler for det du faktisk vil ha. Klarna faktura fungerer akkurat slik; Få varen først, betal etterpå.
- 30-DAGERS ÅPENT KJØP
- Vi tilbyr alltid full returrett om du angrer på kjøpet ditt. Varene må returneres i originalemballasjen, og kan ikke være anvendt. Du vil få tilbakebetalt kjøpesummen innen 3 virkedager etter mottatt retur. (Gjelder ikke varer kjøpt på salg)
Kirkegaten 17, 4006, Stavanger, Norvegia
- +47 472 02 060
- ordre@session.no
- www.session.no
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
It was prommised free delivery but…
It was prommised free delivery but anyway i was charged for delivery.

Risposta di session.no
Helt topp service og leveringstid
Ingenting å utsette på service og leveringstid. Enkelt og greit.
Veldig god service og løsningsorientert.
Får ikke bedre service eller produkt…
Får ikke bedre service eller produkt enn hos session
Thomas hjelper! :D
Jeg var litt redd for å stikke innom butikken, fordi den ser dyr ut og budsjettet var trang. Men Thomas hjalp meg å finne snowboard bukser som passet både etter mine ønsker og budsjettet! Er du som meg som er ny i sporten med litt trang budsjett, så ikke var redd å stikke innom Session! De folka der vet hva de driver med og kommer til å hjelpe deg så mye de kan!
Brett ✊️
Har handlet hos dem på flere forskjellige måter, har ikke hatt noe problemer verken det var i butikk, på nett eller plukk og hent. Hjalp en venn finne brett en gang og de var villig til å få fraktet brett som ikke var på lager i butikken med sko i riktig størrelse slik at det kunne bli plukket opp i butikken.
Utrolig hyggelig og dyktig medarbeider…
Utrolig hyggelig og dyktig medarbeider som hjalp meg med å kjøpe riktig snowboard til sønnen min. Var også ærlig i forhold til bindingene, og anbefalte meg å bestille et par som var på tilbud på nettsiden deres, fremfor et par litt dyrere de hadde i butikken.
Super service!
Kjapp og problemfri levering som alltid.
Meget rask respons
Produktet stemte med beskrivelsen, kunne gjerne vært noen flere bilder fordi produktet er bedre enn det kommer fram på bildene. Svært rask respons etter bestilling og varen gikk ut fra Session samme dag.
Kjapp levering!