Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe anbefaling! Uforglemmelig oplevelse. Jeg var 5 fantastiske uger i Marbella på Service&Co guideskole. (8. Jan - 10 Feb. 2026) Dette var en helt igennem vidunderlig oplevelse, med de s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Går inte att beskriva denna utbildning! Via hårt jobb och spännande upplevelser utvecklades jag som människa och träffade fantastiska vänner! Tack vare den gav den mig mitt livs bästa äventyr som guid... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Nok de 5 bedste uger af mit liv! Guideskolen gav mig så meget mere igen end hvad jeg havde regnet med, venskaber for livet, selvudvikling og meget mere. De 5 uger ryger afsted, med masser af gode opl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Scuola alberghiera e per il turismo
  2. Istituto d'istruzione
  3. Scuola
  4. Centro informazioni turistiche

Scritti dall'azienda

Service & Co. tilbyder guideuddannelser med jobgaranti. Vi er Skandinaviens største guideskole og uafhængig af de enkelte rejseselskaber. Vi samarbejder bl.a. med TUI, Apollo, Spies, Bravo Tours, Primo Tours, Århus Charter, SunCharter, Sunweb, Danski, Suncharter, Royal Caribbean, Slopetrotter, Nazar, Club La Santa og mange flere. Vil du være skiguide? Charterguide? Solguide? Aktivitetsguide? Safariguide? Med en guideuddannelse fra os kan du tage ethvert guidejob. En guideuddannelse er dog meget mere end blot en guideuddannelse. Det er fællesskaber og venskaber for livet, personlig udvikling og ikke mindst udfordringer og oplevelser du ikke finder andre steder. Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl - tag afsted!

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

De snyder

"Service og Co" har åbenlyst et samarbejde med "Trustpilot", så de kan få fjernet dårlige anmeldelser. Det er også nødvendigt for dem, så folk ikke finder ud af hvor ringe et firma det er. De snyder unge mennesker for penge, og lover dem jobs de slet ikke kan skaffe.

23 marzo 2026

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Uforglemmelig oplevelse.

Dette var en helt igennem vidunderlig oplevelse, med de sødeste instruktører, stærkt fællesskab og undervisning af høj kvalitet. Hele vores skema var fyldt med velovervejet og gennemført indhold.

Vi boede på Finca Naudrup, hvor der var hel-pension. Der var virkelig god og sund mad, både morgen, middag og aften. Mange udendørsaktiviteter på stedet også, som padlebaner, udendørs crossfit område og meget mere.

Jeg var så heldig til sidst på skolen at få et job hos én af de firmaer, der kom ud og præsenterede. Jeg fik job hos PrimoTours og starter min første sæson denne sommer. Min jobgaranti hele vejen igennem har været med til at gøre mig tryg.

10 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Service&Co får en kæmpe anbefaling…

Service&Co får en kæmpe anbefaling herfra, alle instruktører har været med til at gøre skolen til sin helt egen oplevelse som man næppe glemmer. Alle timer var planlagt til mindste detalje og der var altid styr på hvad man skulle lave, efter afsluttet guideskole ved man at der altid er hjælp at hente i forhold til jobsøgning. Så Service&Co er en stor anbefaling herfra.

10 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Et fællesskab, der føles som familie

Det, der startede som et kursus, blev til en familie. Vi lærte, grinede og voksede sammen fra dag ét.

15 novembre 2025

Hej Barbara,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er enormt glade for, at du har taget dig tiden til at sætte ord på din oplevelse med os ❤️ Og vi er enige - fællesskabet og familiebåndet er helt unikt på guideskolen.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk og utrolig lærerigt ophold hos Service&Co

Jeg havde et helt fantastisk og utrolig lærerigt ophold hos Service&Co. Instruktøren var imødekommende, professionel og virkelig dygtig til at skabe et trygt og motiverende miljø. Jeg følte mig godt guidet hele vejen igennem, og jeg har fået masser af nye erfaringer og værktøjer med mig videre.
Service&Co kan virkelig 100% anbefales til alle, der ønsker udvikling, kvalitet og en god oplevelse!

1 ottobre 2025

Hej Luna,

Det har været en fornøjelse at have dig med på guideskolen 🥳 Og vi glæder os til at følge din videre rejse.

Den bedste guideskole

Den bedste guideskole, der findes!
Jeg kan på det varmeste anbefale denne guideskole. Undervisningen er professionel, engagerende og fyldt med relevant viden, som virkelig klæder én på til at arbejde som guide. Instruktørerne brænder for deres fag og formår at skabe et trygt og motiverende læringsmiljø, hvor alle føler sig set og støttet.
Der er fokus på både teori og praksis, og man får masser af hands-on erfaring, som gør overgangen til arbejdslivet meget lettere. Hele forløbet er utrolig veltilrettelagt, og serviceniveauet er i top både før, under og efter uddannelsen.
Kort sagt: Hvis du drømmer om at blive guide, så er dette uden tvivl det bedste sted at starte din rejse!

7 novembre 2025

Hej Philip,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er enormt glade for, at du har taget dig tiden til at sætte ord på din oplevelse med os ❤️De varmer virkelig!

Det har været en absolut fornøjelse at have dig med på guideskolen, og vi glæder os til at følge din videre rejse.

Valutata 5 stelle su 5

Undervisning og support i topklasse

Instruktørerne var kyndige og passionerede. De pressede os til at udmærke os både personligt og professionelt.

4 ottobre 2025

Hej Jörg!
Tusinde tak for de meget fine ord - dem er vi super glade for 😄.
Team Service & Co.

En oplevelse for livet

Guideskolen var en enestående oplevelse, hvor jeg har fået venner og oplevelser for livet. Jeg er evig taknemlig for alle de gode mennesker som var med til at skabe denne oplevelse, det er alt fra de interne instruktør, de eksterne instruktør og mine kollegaer/medstuderende. Det er samtidig en god byggesten for alt det som venter mig ude i den store verden. Jeg kan anbefale denne guideskole til alle, under ordnet om man er sikker på hvad fremtiden skal være, er det 100% oplevelsen hver.
Selv har jeg gået på Marbella 2025 skolen, og der var jeg heldig at have nogle helt fantastiske og inspirerende interne instruktør (Ida, Alexander, Line og Katrine) - så en særlig tak til dem!

Fantastisk oplevelse!

Guideskolen Marbella 2025, helt fantastisk oplevelse med masser af overraskelser! Det har været en oplevelse med læring, udvikling og venner for livet💫
Utrolige dygtige instruktører, som har været inspirerende på hver deres måde. Især Alex og Ida har gjort det til UG!
Alt i alt pengene værd og meget mere til!🤩

8 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Blandt de bedste beslutninger i mit liv

Guideskolen Marbella, Jan/Feb 2025.
Det har været en kæmpe oplevelse på så mange måder, det er svært at finde ord der kan beskrive det. dog vil jeg prøve. Op mod guideskolen var jeg spændt og nervøs, da det er en stor omvæltning nye mennesker, nye rammer, nye udfordringer! Sammenholdet som man skaber i løbet af de fem uger er for mig helt unikt! efter et par uger, følelses det som om, at man har kendt hinanden i flere måneder. Menneskene man møder, danner man et helt særligt bånd til.
Undervisningen er anderledes fra det man normalt kender til, den er intens, dog også lærerig, hvor vores interne og eksterne instruktører, formåede at gøre den sjov og varierende. Kæmpe tak til Ida, Alexander, Katrine og Line, for at biddrage med deres fantastiske energi, som smitter både på det faglige og sociale plan, hvor dagene aldrig er ligner hinanden.
At tage på guideskole, står allerede blandt de bedste valg i mit liv. Så uanset, om du søger personlig eller faglig udvikling, så for du ubestridt og ubetinget det hele med, ved at tage på Guideskole med Service&Co.

"Er guideskolen noget for mig?" Det finder du nok først ud af når du har prøvet det. Så hvorfor ikke tage springet?

Den bedste oplevelse

Mine fem uger på service og co guideskole i Marbella har været helt fantastiske. Det har været fyldt med dejlige mennesker, spændende undervisning og det fedeste sammenhold. Stor ros til både de eksterne instruktører og interne instruktører, især Ida, Alexander, Katrine og Line for at bidrage med den fedeste energi og lærerig undervisning. At tage på guideskole har givet mig sindssygt meget personligt og har alt i alt været den bedste oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Hvad kan et guideskoleophold?

Jeg har på mit guideskoleophold i jan/feb 2025 i Marbella, Spanien oplevet en enorm personlig udvikling, tætte og nye venskaber samt en bred vifte af læring om rejsebranchen. At vælge guideskole har været min første rigtige oplevelse, hvor jeg har prøvet at være hjemmefra på egen hånd i en længere periode - og hvor har det været spændende og lærerigt!
Jeg anbefaler guideskole til den rejselystne, personen med ønsket om at udvikle noget ved sig selv og/eller den der gerne vil slippe hverdagen derhjemme og prøve noget helt, helt andet.
Da jeg selv skulle vælge, hvad jeg ville bruge mit sabbatår på, havde jeg mange overvejelser og idéer. Jeg ville kombinere et arbejde med udlandet og ydermere et job, der tilbød mere end det “sædvanlige”. At blive rejseleder er et job, der tilbyder et arbejde på en anden måde end det typiske job, man kan finde i hjembyen.
Jeg synes, at alle bør prøve at tage på guideskole - i alle tilfælde vil du lære noget nyt (om du så bruger det i rejsebranchen efterfølgende eller tager hjem til Danmark og bruger din nye viden i andre sammenhænge).
Jeg har selv været hjemme i en uge - og savner allerede guideskolen enormt! Menneskene man møder, danner man et helt særligt bånd til. Jeg er så taknemmelig for at have oplevet det, som jeg har oplevet og fået med fra mit guideskoleophold.
Held og lykke til dig, som overvejer guideskole - jeg synes, at du skal tage springet!

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste beslutning at tage på…

Den bedste beslutning at tage på Service&Co!!! Guideuddannelsen hos Service&Co giver ikke blot en kompetencerne til at blive den bedste guide, men også venskaber for livet og personlig udvikling. De interne og eksterne instruktører leverer den bedste undervisning hver dag og man lærer både teori og praktik på den sjoveste måde. Kæmpe anbefaling at tage afsted!!!!

Fantastisk oplevelse!

Stedet, menneskerne, undervisningen, generelt service og co er en oplevelse man ikke vil glemme! Er man klar til en udfordring, og har mod på at gøre noget godt for sig selv. Så er det service og co man skal tage på!!!!

Valutata 5 stelle su 5

Stort spring i livet, helt klar anbefaling herfra

Jeg er netop kommet hjem fra Kenya (nov./dec. 2024), hvor jeg har været på guideskole hos Service & Co. Opholdet har været fantastisk. Vi har haft mulighed for at møde en ny kultur, fået oplevelser for livet, været på safari og ikke mindst blevet uddannet som guider.

Mit eventyr til Kenya begyndte faktisk tilfældigt. Jeg havde oprindeligt tilmeldt mig Malta Guideskolen, men blev ringet op og informeret om, at den var blevet aflyst på grund af for få tilmeldte. I stedet blev jeg tilbudt Kenya, hvis det kunne have min interesse.

Til at starte med tænkte jeg, at Kenya ville være en dyr destination i forhold til det budget, jeg havde sat mig for. Men jeg endte med at takke ja og tage afsted. Selvom prisen er høj, og der er mange ekstra udgifter (som f.eks. vacciner og visum), har det været alle pengene værd.

Som nævnt får man en masse oplevelser med sig. Man får mulighed for at opleve Kenya på en helt anderledes måde, end man normalt ville, da man får kontakt med andre dansker som bor og lever i Kenya.

Skolen i sig selv har været rigtig god. Det er bestemt ikke som de skoler, man kender hjemmefra i gymnasiet eller folkeskolen. Her får man undervisning, som efterfølges af praktiske opgaver og erfaringer.

Udover uddannelsen får man også mulighed for at få mange nye venner. Man kommer tættere på hinanden på en helt anderledes måde, end man normalt gør med folk på blot 4 uger.

Efter guideskolen blev jeg tilbudt at være frivillig, men jeg valgte at takke nej til dette, da jeg manglede information om, hvad det indebærer at være frivillig. Jeg har dog, nu hvor jeg er hjemme i Danmark, fortrudt mit valg og ville ønske, at jeg havde fået klarere informationer på forhånd. Jeg forstår nu, at det frivillige ophold kunne have været en god mulighed, og det er det eneste minus, jeg kan finde i forhold til guideskolen – nemlig manglende information om det frivillige ophold inden afrejse.

Men nu glæder jeg mig til at se hvad fremtiden bringer som guide, venter på at jeg skal have sendt ansøgninger ud til de forskellige rejsebureauer.

Jeg vil helt klart anbefale Service & Co. i Kenya til alle, der drømmer om at blive guide, eller få en oplevelse for livet med en masse andre unge.

10 novembre 2024

Kære Frida,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af dit guideskoleophold. Det har været en kæmpe fornøjelse at have dig med til Kenya.
Tak for feedback ift mere information om tilbuddet om det frivillige arbejde i forlængelse af guideskolen. Det er super værdifuld feedback for os og vi tager det helt klart med fremover.
TAK for at være med til at skabe de mest fantastiske uger i Kenya. Guideskolen er kun starten på en fantastisk rejse, og nu venter verden 🤩 Vi glæder os til at følge din rejse.

Team Service & Co.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più