Jeg købte en indkøbsvogn med hvilesæde, i princippet smart, men skruerne er umulige at skrue fuldt ind i metalrørerne, når man skal samle den. Firmaet tilbyder at sende en ny samlet - det er mege... Leggi di più

Købte en spadserstok, der ifølge hjemmesiden findes i blå og rød. Bestilte rød, men fik nogle dage senere mail om, at deres leverandør ikke havde leveret træ i rød. Man skrev, at jeg kunne bestille... Leggi di più

Fint udvalg, god pris. Chatbotten svarede hurtigt og korrekt, og kundeservice var yderst hjælpsomme. Eneste minus var, at jeg havde bestilt til pakkeshop og fik levering til døren uden at være forbere... Leggi di più

D 30 januar fik vi leveret og 2 Calpe elektriske opium stole, og de kom hurtigere end forventet. Blev båret ind på plads og “ installeret “ og vi fik en grundig vejledning om deres funktion.... Leggi di più

1. Fornitore di ausili per la mobilità

Hos Seniorland finder du rejsescootere, rollatorer og et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør hverdagen lettere. Besøg os på seniorland.dk. Vi tilbyder højkvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører og producenter. Med 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, som gør os til en af Danmarks førende specialister inden for hjælpemidler. Vi samarbejder tæt med kommuner og har eget serviceværksted, hvor vi sørger for reparation og vedligeholdelse, så dine hjælpemidler altid fungerer optimalt. Hos os får du ikke bare produkter – du får professionel rådgivning, høj service og tryghed i dit køb. Seniorland – hjælpemidler med kvalitet, erfaring og personlig service.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,4

Tutte le recensioni

137 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service, da firmaet havde glemt at sende en vare med.

11 marzo 2026

Hej Mette
Tak for din anmeldelse af Seniorland her på Trustpilot.

Ikke opdateret hjemmeside

Jeg havde en træls oplevelse, bestilte sådan nogle svømmeovertræk til gips, og størrelses guiden var så forkert, så modtog den forkerte størrelse og kunne så ikke nå at få nye til de skulle bruges øv øv

Har ikke hørt fra kundeservicen returnering endnu

10 marzo 2026

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Det var da en træls oplevelse. Vi har mailet dig et returfragtbrev, så du kan returnere uden beregning.

fin service

fin service, men manglede besked om at varen ikke var tilgængelig , fik en anden vare i stedet, hurtig levering af denne vare

9 marzo 2026

Kære Margit
Tak for anmeldelsen. Godt du fik en hurtig levering af anden vare.

Tempure pude

Købte en Tempure pude, efter nogen tid ringede jeg til Morten for at høre hvor den blev af? Han blev ked af at han ikke havde kontaktet mig, fordi den var udsolgt, lovede mig rabat og ville sende den ugen efter. Puden kom, beløbet blev hævet uden rabat, skrev til Morten og samme dag overførte han rabatten til min konto. Super sød service.

5 marzo 2026

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse. Det manglede også bare, selvfølgelig skulle du have din rabat.

Klart 5 stjerner

Bestilte verden bedste rollator og den kom allerede dagen efter, så kan varmt anbefales 😃

4 marzo 2026

Hej Tine
Godt, at du er tilfreds med din rollator. Tak for din anmeldelse.

Super god kommunikation

Super god kommunikation, hurtig levering og god vejledning 👍🏽🤗

1 marzo 2026

Hej Mette
Det lyder som en god oplevelse - tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

God behandling.

Meget, meget fin personlig og mere end fair service, helt sikkert et godt sted at handle.

28 febbraio 2026

Hej Kaj
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Dbh. Morten, Seniorland

Super hurtig levering og service

Super hurtig levering og service. Købt Saljol rollator og bakke der passede til . Så flot .
Købt d.3-3-2026

3 marzo 2026

Hej Jette
Tak for din anmeldelse - godt at du hurtigt fik dine varer.

5 Stjerner

Hurtigt ekspedition yderst tilfreds derfor mine 5 stjerner. Klart at anbefale.

20 febbraio 2026

Hej Susanne
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Dbh. Morten, Seniorland

Købte en Jaguar Supreme til indendørs…

Købte en Jaguar Supreme til indendørs brug til min far, og han er simpelthen så glad for den. Den er let, snild, vender på en femøre og tilpas stor til indendørs brug. 5 stjerner herfra!

7 febbraio 2026

Hej Tina
Det er rigtig rart at høre - tak for anmeldelsen.