Super kompetent firma, der hurtigt trådte til i en meget kritisk situation. Udførte et job der er vurderet til 10 stjerner herfra. Webshop var hurtig oppe at køre igen

Jeg er super tilfreds med min nye flotte hjemmeside, til min kjole forretning 🤩👗 Jeg talte med flere firmaer, men SK Web så mine behov med det samme og har givet mig en fantastisk og yderst profes... Leggi di più

1. Agenzia di media e marketing
  2. Produttore di film e video
  3. Progettista grafico
  4. Web designer

Vi leverer effektiv markedsføring på sociale medier, kvalitets hjemmesider og grafik, der skaber synlige resultater 💜

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Hurtige, venlige og professionelle

Vi skulle have en ny hjemmeside til vores virksomhed. Vi fik talt med en mange firmaer, men SKWeb fangede os med deres ekspertise og viden indenfor webdesign. De vidste hvad de snakkede om, og kunne vejlede os samt imødekomme alle vores behov professionelt. Vi har fået en super flot moderne hjemmeside der er super hurtig og vi har endelig fået vores bookingsystem som vi har ønsket os. Vi har efterfølgende valgt at få hostet vores hjemmeside og få en servicepakke hos SKWeb. Både mails og hjemmeside kører hos dem nu. Tusind tak for hjælpen samt den hurtige, venlige og professionelle support :)

15 maggio 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Har igen haft fornøjelsen af at være i trykke hænder ved SK Web
Har lige fået lavet den mest unikke og flotte hjemmeside
100% service fra start til slut
Kan kun anbefale SK Web
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra
Tak fra LINDBERG group

9 marzo 2023

SK Web - Super service og flot hjemmeside

Sebastian har lavet den flotteste hjemmeside til os, som vi er meget tilfredse med. Vi har følt os i trygge hænder igennem hele processen og SK Web vidste lige fra start af hvilken vej vi gerne ville gå med vores hjemmeside. Super god service og Sebastian er virkelig dygtig! 5 stjerner herfra og vores største anbefaling :)

1 marzo 2023

Ny Hjemmeside

SK WEB lavede en fin & moderne ny hjemmeside til os. Gav en exceptionel service med en god og personlig betjening. Faglig kompetent og hurtigt arbejde.

1 marzo 2023

Super service og sparring!

Super service. Jeg har benyttet mig af SK Web til opbygning af min hjemmeside, og er yderst tilfreds. Hjemmesiden blev lavet super professionelt, og med god input til forbedringer. Bedste anbefalinger herfra!

31 maggio 2022

Klar anbefaling!

Søger du en loyal og kvalitetsbevidst virksomhed, til hjælp med grafisk design el. Opsætningen af egen website. Er du i gode hænder her!

Ville Klart anbefale SK Web!

17 febbraio 2022

Mega god service!

Mega god service!
Fik lavet min hjemmeside af SK Web og den er blevet lige som jeg vil have den! Kan kun varmt anbefales herfra

17 febbraio 2022

Website producer i verdensklasse!

SKweb er virkelig det bedste værktøj til en ny hjemmeside, de går helt ned i detaljerne. De fokusere på både at skabe det bedste resultat, men også giver det man beder om. Der bliver gået ned i helt små detaljer, som booster hjemmesidens markedsføring og mere til. De tilbyder alle slags hjemmesider, om det er en salgswebsite, eller informationswebsite. De håndtere det ubeskriveligt flot!

Sebastian Kramer som der er stifter og producere, har jeg været i kontakt med, om min hjemmeside. Jeg er virkelig taknemmelig for det værk han har skabt, det har endda gjort at mine salg via website er øget med 39%.

5 stjerner herfra!
Tak til SK Web.

21 gennaio 2022

Et seriøst firma som yder en høj…

Et seriøst firma som yder en høj kvalitet, som bestemt kan være en mangelvare i disse dage. Deres helhedsorienterede arbejdsmetode sørger for at alle aspekter er dækket ind for små, såvel som store firmaer. Kan varmt anbefales! :)

18 gennaio 2022