Fantastisk kundeservice som lige ville tjekker om jeg skulle have 24 sæt. Filtsko Tiger Bunddel da hvert sæt indeholdt 4 stk bunddele. Nej så kundeservice rettede ordren til 6 stk, og ændrede betal... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Alt giver et solidt og tillidsvækkende indtryk. Smidig odreafgivelse. Hurtig levering. God kommunikation og grundig indpakning. Kendte overhovedet ikke firmaet. Det var en simpel handel, et par Lamper... Leggi di più
Vi oplevede en rigtig fin balance fra sælger mellem vejledning og fremvisning, samt ro til selv at prøve møblerne. Generelt meget venlige og servicemindede. En stor butik med møbler i mange prisklass... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di mobili
- Negozio di letti
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Negozio di arredamento da giardino
- Negozio di articoli per l'illuminazione
Scritti dall'azienda
Hos SELTA møbler i Viborg finder du Jyllands største udvalg til boligen. Møbler, brugskunst, lamper, senge og tæpper. Køb online med store besparelser.
Informazioni di contatto
Livøvej 13 & 17, 8800, Viborg, Danimarca
- mail@selta.dk
- www.selta.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Holder deres aftaler👍
Information omkring leveringstid, det virkede perfekt 👌
Super god kundeservice
Super god kundeservice, hurtig levering og rigtig god kvalitet, kan kun varmt anbefale at købe hos dem 👌
Super kundeservice
Super kundeservice. Blev ringet op da de ikke havde alle varer som jeg havde bestilt.
Det fandt vi en god løsning på.
Varen svarede til forventning samt…
Varen svarede til forventning samt hurtig levering
Trommerne levede op til min forventning
Min pakke kom hurtigt og var pakket…
Min pakke kom hurtigt og var pakket fint ind. Jeg er meget tilfreds med mit køb og handler gerne der igen ☺️
The customer service is amazing
The customer service is amazing! I got a personal call to help me with a lamp - it helped. On a Saturday - wow!! Thx!!
Hurtig levering og produktet svarer til…
Hurtig levering og produktet svarer til forventning og god pris
Nemt og hurtig service og levering
Meget tilfreds med service hurtig og…
Meget tilfreds med service hurtig og effektiv og glad for mit køb
Dejlig oplevelse
Super kundeservice hvor jeg var efterladt med fuld tillid og tryghed over en ordre der først ville blive leveret 10 uger senere, da det var en bestillingsvarer. Ekstra positivt blev jeg da min varer kom 3 uger før den lovede levering.
Selta kan VARMT anbefales.
Reklamation
11.09.25:
Jeg har sendt en sms samt email vedrørende min reklamation, - men intet svar!?
27.09.25:
Selta har sendt mig flere henvendelser med forskellige pålydende, såsom man ikke havde modtaget min reklamation eller min reklamation er sendt videre til leverandør. Omsider modtog jeg en henvendelse, hvori Selta ville udbedre manglen, hvor der i denne forbindelse blev aftalt, at såfremt manglen blev udbedret, så ville jeg ændre min vurdering til middel (3 stjerner), eftersom jeg ikke har været tilfreds med håndteringen af forløbet med reklamationen.

Risposta di Selta
The furniture is fantastic!
The furniture was easy to assemble and came in good condition. i love it!!! And thanks to the efficient delivery. They communicate well and arrive on time.
Langsom levering..dårlig kvalitet af…
Langsom levering..dårlig kvalitet af produktet.

Risposta di Selta
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.