SEAT Danmark Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Kom ind til et serviceeftersyn der skulle have kostet 1600 og gik derfra med en merudgift på over 2000, som jeg føler mig overtalt til at sige ja til. Det, der dog ærgrer mig mest, er at jeg efter ser... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte ny bil for 1 uge siden i Svendborg afdelingen. Vildt god oplevelse og en rigtig dygtig og engageret sælger. Er mega glad for min “nye” Seat Ibiza .. Absolut ikke sidste gang jeg handle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afleverede min bil til aftalt tid, undervejs blev jeg ringet op af værkstedet det viste og forklarede mig angående reparationen. Det virkede meget professionelt, og jeg følte mig tryg i processen. Bi... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

357 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Venligt personale og professionel…

Venligt personale og professionel håndtering af udfordringerne.

3 gennaio 2025

Hej Jonas,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker rigtig mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Valutata 5 stelle su 5

God og stabil serie og kundeoplevelse

8 gennaio 2025

Hej Anette,

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi glade for.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god kundeoplevelse og god service.

Kundekontakt via tlf.

Når man ringer til et firma forventer man en reaktion, man fornemmer firmaet er interesseret i kundekontakt

3 gennaio 2025

Hej Svend,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.
Nicolai,

Service i top

Super god service og forklaring

23 dicembre 2024

Hej Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet en super service ved dit besøg, og at værkstedet har været gode til at forklare arbejdet.

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og præcis forklaring om pris og…

Venlig og præcis forklaring om pris og udførelse af bejdet

17 dicembre 2024

Hej Hans,

Mange tak for din positive feedback!

Det glæder os at høre, at du værdsatte vores venlige og præcise forklaring om pris og udførelse af arbejdet.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har købt en ny Seat Leon til…

Jeg har købt en ny Seat Leon til 290.000 i alt. Selve bilen kører godt, men elektronikken laver alverdens fejl. Vinduer som pludselig ikke kan rulle op, bagerum som bliver ved med straks at lukke, lyden som låser sig ved et specifikt lydniveau, slår ikke altid over i bagkamera, skærm som går i sort og mest problematiske, at den har svært ved at connecte til telefonen og fald ud. Jeg har været på værksted tre gange for at få det ordnet, mem det bliver ikke ordnet, hvilket jeg også ved den seneste besøg viste dem, men bliver alligevel blot sendt afsted med besked om at jeg endelig må komme igen, hvis problemerne fortsætter.

Nu har de så sendt mig besked og rykker om at de gerne vil have en anmeldelse fra mig. Så værsegod.

5 novembre 2024

Hej Esben,

Vi er utroligt kede af at høre om de problemer, som du har oplevet med bilens elektronik. Vi forstår, at det kan være frustrerende, når elektroniske fejl påvirker køreglæden.

Du skal være meget velkommen til at skrive til os på info@seat.dk hvis du ønsker at indgå en dialog omkring sagen.

Fin service som sædvanlig 👌

11 dicembre 2024

Hej Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du altid oplever en fin service ved dine besøg.

Vi takker mange gange for besøget og ser frem til at tage imod dig igen ved næste lejlighed!

12 dicembre 2024

Hej Rikke,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er utrolig glad for at høre, at du har haft en god service oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Som sædvanlig god service og…

Som sædvanlig god service og professionelt arbejde af mekaniker på værksted hos leif thygesen Seat Tåstrup
Jeg kan kun varmt anbefale dem til at servicere din bil...

12 dicembre 2024

Hej Dennis,

Tusind tak for dine flotte ord, dem sætter vi stor pris på!

Det glæder os at høre, at du oplever god service og professionelt arbejde fra vores mekanikere på værkstedet hos Leif Thygesen Seat Tåstrup.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god oplevelse fra start til slut

Fantastisk god oplevelse fra start til slut da vi hentede bilen fint pakket ind. Tak til alle ved team Seat Køge - vi glæder os til det kommende år sammen med jer og vores skønne bil. 🚘❤️

2 dicembre 2024

Hej Karina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Stort tillykke med din nye SEAT!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har af en fantastisk god oplevelse fra start til slut hos teamet Seat Køge.

Vi takker mange gange for besøget, og vi glæder os til at kunne byde tid varmt velkommen de kommende år.

Valutata 5 stelle su 5

Imødekommende og kompetente medarbejdere, og en fantastisk god service

27 novembre 2024

Hej Rolf,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os, hvor du blev mødt af imødekommende og service-minded personale.

Christian,

14 novembre 2024

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Christian,

Valutata 5 stelle su 5

En meget venlig og hjælpsom sælger

En meget venlig og hjælpsom sælger - god information og service.

14 novembre 2024

Hej Bodil,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du er blevet taget imod en venlig og hjælpsom sælger, og at du har fået gode informationer og oplevet en god service.

Vi takker mange gange for dit besøg, og ser frem til at tage imod dig igen ved næste lejlighed!

Valutata 5 stelle su 5

Altid god og imødekommende behandling…

Altid god og imødekommende behandling af henvendelser og godt værkstedsarbejde - igennem alle de 12 år, hvor jeg som start købte ny Seat Mii og efterfølgende har fået lavet service og andet værkstedsarbejde på det lokale Seat Værksted i Horsens.

12 novembre 2024

Hej Kirsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du altid bliver taget god imod af imødekommende personale, og har kommet hos SEAT Horsens gemme 12 år.

Vi takker mange gange for dit besøg og ser frem til at tage imod dig igen ved næste lejlighed!

God service. Fornuftig pris

5 novembre 2024

Hej A. Lund,

Valutata 5 stelle su 5

Altid fin service og super udført…

Altid fin service og super udført arbejde

9 settembre 2024

Hej Bent,

Tusind tak for din venlige anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du altid oplever fin service og super udført arbejde hos os.

Super

Alt perfekt og efter aftale.

30 ottobre 2024

Hej Jan,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at alt gik perfekt og som aftalt.

Valutata 5 stelle su 5

Super god betjening og vejledning

Det har helt igennem været en god oplevelse.

1 novembre 2024

Hej Anita,

Tusind tak for din henvendelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en helt igennem god oplevelse hos os. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Præcis

Præcis, professionel og super service hver gang.

23 ottobre 2024

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet en præcis og professionel service på værkstedet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang! Rigtig god dag!

Venligt og forekommende personale

Venligt og forekommende personale. Alting er iorden og også til den rigtige pris. Jeg stoler 100 % på dette værksted.

23 ottobre 2024

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse på vores værksted og at du er tryg ved at efterlade bilen i vores hænder.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più