Jeg vil helt klart handle hos seaside igen. Varen blev hurtigt leveret og den levede fuldt ud op til mine forventninger. Jeg ringede efterfølgende op i butikken og fik yderst kompetent og kyndig vej... Leggi di più

Jakken blev returneret, fordi den var for lille.Derefter bestilte Seaside en jakke et nummer mindre hjem fra England til samme pris, selvom den oprindelige var nedsat. Fin service!

Havde besøgt butikken. Hvor jeg fik god betjening og vejledning i valg af tøj. Noget af tøjet købte jeg i butikken andet skulle jeg tænke over og købte det i web-butikken, hvorfra leverancen blev hu... Leggi di più

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Mega god service

Mega god service! Jeg lavede en bestilling og den blev sendt 30min efter, og så havde jeg pakken dagen efter.

Perfekt oplevelse

28 novembre 2025

Fantastisk god service

Fantastisk god service, jeg fik min varer dagen efter jeg havde bestilt den, så det er god service. Vil helt sikker handle der igen 😀

3 novembre 2025

Jeg har oplevet en exceptionel god…

Jeg har oplevet en exceptionel god kundeservice hos Seaside Group. Jeg blev både ringet op og fik en opfølgende SMS, da der var udfordringer med lagerbeholdningen. Problemet blev løst over telefonen, og jeg bukker og takker for den gode oplevelse.

30 agosto 2025

Seesidegroup

Jeg fandt på nettet min bluse med 30% haps ….. den bestilte jeg.
Jeg skulle bruge den nogen dage senere så ringede om søndagen og butikken var åben og de sendte pakken næste dag. Den kom 2 dage efter fint pakket ind og ikke krøllet.

6 luglio 2025