Aftalen gennemført til aftalt tid - hurtigt og kompetent - udført med godt humør/smil
Rigtig god service i Kjellerup og prisen er i orden. Flinke medarbejdere. Fik nye helårsdæk på Tesla'en. Jeg kommer helt sikkert igen. Har desværre dårlig erfaring med SDS afdelingen i Silkeborg og kø... Leggi di più
Det er tredje gang jeg bruger Superdæk Kjellerup og jeg er lige tilfreds hver gang! Jeg har fået rigtig god og kompetent vejledning og en meget fair pris både i forbindelse med skift til helårsdæk o... Leggi di più
Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter, og vi arbejder hver dag for at være branchens bedste. Med mere end 70 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vi sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser samt udfører olieskift, serviceeftersyn, styretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på person- og varevogne. Derudover tilbyder Super Dæk Service dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer. Hos Super Dæk er du super godt dækket! Vi er nemlig meget mere end dæk. Vi hjælper med alt fra service til reparationer, så du kun behøver at køre ét sted hen, når din bil skal på værksted. Vi monterer udelukkende reservedele af OE-kvalitet, og yder derfor altid tre års garanti på disse. OE betyder for dig som kunde, at du er sikret samme kvalitet som de original-monterede sliddele fra bilfabrikanterne. Vi har Danmarks bedste 24/7/365 Breakdown Service med mere end 70 GPS-styrede enheder på vejene, hjælper vi hver dag erhvervet og landbruget med at undgå dyrebar nedetid. Vi ved nemlig, at tid koster penge, og derfor sørger vi for at være hurtigt fremme, så du kan komme hurtigt videre. Uanset hvor – uanset hvornår. Vi gearer op med Bosch Car Service Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste. Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Vi vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi samler med andre ord på tilfredse kunder, og skulle vores service ikke leve op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre fra dig.

3 års garanti på kvalitetsreservedele

Industriparken 20, 8620, Kjellerup, Region Midtjylland, Danimarca

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Alle er venlige og imødekommende. Man mærker, at de ved hvad de har med at gøre. Jeg kommer igen 🙂

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Nem kontakt,aftaler overholdes, hurtig service og en meget behagelig oplevelse

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Super fin og professionel arbejde og kundeservice

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Super god oplevelse da jeg fik 2 vinterdæk på og til biligere penge end ved t Hansen

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Altid venlig og hurtig service i Kjellerup.
Kan kun anbefales.

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Løsningen orienteret og brugbar hjælp, Når man ikke kan undvære sin bil, med fælge er smadret, efter kontakt med et vej hul

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Vi har købt en ny brugt bil og den viser lidt forskelligt dæktryk flere dage i træk og køre til sidst til sds Kjellerup. De er rigtig behjælpelige og fortæller om hvordan dæktryk og måler er i vores Tesla og der er en utæthed i det ene dæk som de hurtigt lapper.

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Jeg har flere gange haft kontakt med superdæk Kjellerup. Det har hver gang været en rigtig god og behagelig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale SuperDæk Kjellerup

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
I var de eneste der stod klar, da jeg akut havde brug for at få skiftet et dæk, p.g.a. punktering.

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Skift til vinterdæk,Super dæk service book mig tid,som passede mig fint.
Hurtig og præcist blev der skiftet til vinterdæk.
De bedste anbefalinger herfra!

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Gutterne på dækcenteret er altid friske og flinke! Man er ikke i tvivl om de dagligt håndterer udfordringer, varme anbefalinger herfra!

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Der er ikke et negativt ord at sige om Super Dæk Kjellerup.
Dygtige medarbejder og god service.

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Mener det landets bedste SDS altid glad hurtig og har som regel tid til et punkteret dæk.

Risposta di Super Dæk Service - Kjellerup
Mega god kundeservice, personalet er altid smilende og imødekommende

Kjellerup afdelingen.
God service, imødekommende medarbejder og ikke mindst lynhurtige.
Kan anbefales.