Scottsberry Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Really nice products. There was an issue with the Royal Mail delivery, no fault of Scottsberry, but their customer service was excellent, particularly Sandra who was very responsive and helped resolve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

hallo, ich schreibe sehr selten eine Bewertung, aber dieses Unternehmen hat eine optimale, positive Bewertung verdient. Meine Bestellung vom 14.04.2026 war auf dem Postweg im Briefzentrum in Ki... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Jag beställde "Mörkkorall barnslips satin 6-13 år" och sömmarna började gå upp så fort jag försökte knyta den, så jag var tvungen att sy om sömmarna själv. Besviken med kvaliteten, men åtminståne k... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde en näsduk (Italiensk mörkgrå näsduk i ull herringbone) till min kavaj från Neckwear på söndag kväll. Snabbt gick det så hade jag den i brevlådan hemma redan på tisdag (bor i Stockholm).... Leggi di più

1. Negozio di accessori di moda
  2. Negozio di abbigliamento uomo

Scritti dall'azienda

Scottsberry is a one stop shop for men's accessories. By designing and manufacturing the products without intermediaries, we can offer high quality products at competitive prices.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

314 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

81 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ich kann den Shop nur loben

Ich kann den Shop nur loben. Die Warenauswahl ist hervorragend, der Versand erfolgte prompt und schnell. Die Ware (Einstecktuch) selbst läßt absolut keine Wünsche offen. Die nächste Bestellung ist schon auf dem Weg!

Hallo Lars,

Vielen Dank für deine nette Bewertung, wir freuen uns, dass du so zufrieden bist. Du bist herzlich willkommen zurück! Mit freundlichen Grüßen / Johan

Valutata 4 stelle su 5

Barnslipsnål

Köpte en barnslipsnål till doppresent. Mycket uppskattat. Snabb leverans funkar utmärkt

10 marzo 2023

Hej Eva,
Tack för ditt omdöme. Hoppas slipsnålen blir en uppskattad present. Med vänlig hälsning / Johan

Positiv köpupplevelse

Väldigt nöjd med både varorna, och den snabba leveransen. Gjorde beställningen en söndagkväll och paketet låg i brevlådan på tisdagen.

19 marzo 2023

Hej Alexandra,
Tack för ditt omdöme. 🙏 Önskar dig en fin dag! / Johan

Beautiful Navy Silk Handkerchief

From ordering my beautiful Navy Silk handkerchief right through to receiving it, I received a very professional service with fantastic customer service. The product itself is stunning and I absolutely love it! Thank you!

Hi Joanne,

Thank you for taking the time to leave a review. 🙏 I'm glad you liked the handkerchief, I hope it will be used a lot. Best regards / Team Neckwearshop

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt att få personlig kontakt

Otroligt att få personlig kontakt, så trevligt , personligt och snabbt.
Snabb leverans.
Men att för den lilla summan känna sig som en viktigt kund… wow !
Rekommenderar starkt och kommer handla igen !

Hej Anna,
Jättekul att du är så nöjd och tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. 🙏 Med vänlig hälsning / Johan

Valutata 5 stelle su 5

Sehr gut sortierter shop wo man alles…

Sehr gut sortierter shop wo man alles findet was das Herz bekehrt.

Hallo Karsten,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung abzugeben. Schön, dass Ihnen unser Sortiment gefällt. Sie sind wieder herzlich willkommen!

Valutata 2 stelle su 5

Sömmarna gick upp direkt.

Besviken med kvaliteten, men åtminståne kommer sömmarna inte synas.

Uppdatering: Jag har fått en återbetalning för slipsen och var erbjuden en ny. Jag uppskattar åtanken, men som jag sa så har jag redan lagat den, så jag behöver inte en ny. Tack ändå.

Hej Melvin,

Vad tråkigt att höra. Så ska det såklart inte vara, ta gärna kontakt med vår kundservice på info@neckwear.se så ska vi hjälpa dig. / Team Neckwear

Kundupplevelse i toppklass!

Enkel beställning i snygg webshop. Snabb leverans och fin kvalitet på flugan!
Kundupplevelse i toppklass. Kommer att återvända som kund!

15 marzo 2023

Hej Susanne,
Tack för ditt omdöme, kul att höra att du är nöjd. :) Ha en fin helg!

Flott service

Ordrebekreftelsen kom fort. Pakken mottok jeg også relativt fort etter bestilling. Da var det en skade på gaveesken jeg hadde kjøpt, sendte mail med bilde. Dagen etter fikk jeg mail tilbake hvor de kom med forslag på løsninger. Veldig god service🙂

8 marzo 2023

Hei Tone,

Hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår. Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Håper du får en fin dag!

Valutata 4 stelle su 5

Bra kvalitet

Bra kvalitet, snabb leverans och smidigt att beställa.

13 marzo 2023

Hej Elisabeth,

Kul att du blev nöjd med din beställning hos oss. Önskar dig en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

PostNord klarte selvfølgelig ikke å…

PostNord klarte selvfølgelig ikke å levere som planlagt, men kundeservice sendte ny pakke som Express så jeg fikk slipset tidsnok! :-) Veldig rask og god service fra kundeservice! Produktet var også som forventet!

2 marzo 2023

Hei Frank,

Jeg er glad vi klarte å løse leveringsproblemet og få slipset til deg i tide. Jeg håper du får god bruk for det. Velkommen tilbake!

Bra utbud

Bra utbud, bra priser och suverän kundtjänst.

9 marzo 2023

Hej Christian,

Tack för ditt omdöme, välkommen åter! 😃

Valutata 5 stelle su 5

Min beställning kom hem snabbt & smidigt.

9 marzo 2023

Hej Ivan,

Tack för ditt omdöme. 🙏 Kul att du blev nöjd med leveranstiden. / Johan

Valutata 3 stelle su 5

Cool handkerchiefs - too much plastic packaging

Got a few handkerchiefs. Love the design and colour. Deliver quite prompt. Material is not super absorbent which is slightly annoying. And there was way too much plastic packaging. Parcel was plastic envelope. Each of the four handkerchiefs I ordered was individually wrapped in plastic as well. Will try to find a more environmentally conscious company next time.

1 marzo 2023

Hi Leon,

Thank you for leaving a review, we are happy you like the hankies. We take sustainability very seriously and strive to make as small an impact on the climate as possible.

Our plastic bags are made of 40-80% or recycled plastic. We have made a conscious choice not to use paper packaging as studies and research show that a paper package requires 4 times more energy to manufacture than a plastic bag. In addition, paper has a higher mass and volume, which further increases the climate impact due to more energy-demanding freight. Please recycle the plastic if possible so it can be reused.

Please read more about our commitment to planting trees in the Amazon rainforest, in 2021 and 2022 we have donated $52,190 to plant 52,190 trees in the endangered rainforest. https://www.neckwearshop.co.uk/sida/one-tree-planted

We hope this is convincing enough to make you feel comfortable shopping with us again.

Best regards / Neckwearshop

Kvalitetshängslen

Bra kvalitet och bekväma att använda. Dessutom snygga! Levererades snabbt.

8 marzo 2023

Hej Gert,

Stort tack för ditt omdöme, hoppas hängslena kommer till mycket användning. Välkommen åter!

Sain hyvää palvelua

Sain hyvää palvelua, tuotteet olivat juuri sellaiset kun toivoinkin. Helpot ja yksinkertaiset kotisivut ja helppo tehdä tilaus. Minuun oltiin kokoajan yhteydessä sähköpostitse.

7 marzo 2023

Hei Henna,

Kiitos arvostelustasi. Olemme iloisia, että pidit tuotteista ja palvelustamme. Tervetuloa takaisin!

Ryddig og fin nettside

Ryddig og fin nettside, med bra kundeoppfølging

6 marzo 2023

Hei Marcus,

Takk for anmeldelsen din. 🙏 Velkommen tilbake!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più