Really nice products. There was an issue with the Royal Mail delivery, no fault of Scottsberry, but their customer service was excellent, particularly Sandra who was very responsive and helped resolve... Leggi di più
hallo, ich schreibe sehr selten eine Bewertung, aber dieses Unternehmen hat eine optimale, positive Bewertung verdient. Meine Bestellung vom 14.04.2026 war auf dem Postweg im Briefzentrum in Ki... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag beställde "Mörkkorall barnslips satin 6-13 år" och sömmarna började gå upp så fort jag försökte knyta den, så jag var tvungen att sy om sömmarna själv. Besviken med kvaliteten, men åtminståne k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag beställde en näsduk (Italiensk mörkgrå näsduk i ull herringbone) till min kavaj från Neckwear på söndag kväll. Snabbt gick det så hade jag den i brevlådan hemma redan på tisdag (bor i Stockholm).... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scottsberry is a one stop shop for men's accessories. By designing and manufacturing the products without intermediaries, we can offer high quality products at competitive prices.
Bangardsgatan 6, 58277, Linkoping, Svezia
- info@scottsberry.com
- www.scottsberry.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, snabb leverans och bra kundservice.
Ich kann den Shop nur loben
Ich kann den Shop nur loben. Die Warenauswahl ist hervorragend, der Versand erfolgte prompt und schnell. Die Ware (Einstecktuch) selbst läßt absolut keine Wünsche offen. Die nächste Bestellung ist schon auf dem Weg!

Barnslipsnål
Köpte en barnslipsnål till doppresent. Mycket uppskattat. Snabb leverans funkar utmärkt

Positiv köpupplevelse
Väldigt nöjd med både varorna, och den snabba leveransen. Gjorde beställningen en söndagkväll och paketet låg i brevlådan på tisdagen.

Beautiful Navy Silk Handkerchief
From ordering my beautiful Navy Silk handkerchief right through to receiving it, I received a very professional service with fantastic customer service. The product itself is stunning and I absolutely love it! Thank you!

Risposta di Scottsberry
Otroligt att få personlig kontakt
Otroligt att få personlig kontakt, så trevligt , personligt och snabbt.
Snabb leverans.
Men att för den lilla summan känna sig som en viktigt kund… wow !
Rekommenderar starkt och kommer handla igen !

Risposta di Scottsberry
Sehr gut sortierter shop wo man alles…
Sehr gut sortierter shop wo man alles findet was das Herz bekehrt.

Risposta di Scottsberry
Sömmarna gick upp direkt.
Besviken med kvaliteten, men åtminståne kommer sömmarna inte synas.
Uppdatering: Jag har fått en återbetalning för slipsen och var erbjuden en ny. Jag uppskattar åtanken, men som jag sa så har jag redan lagat den, så jag behöver inte en ny. Tack ändå.

Kundupplevelse i toppklass!
Enkel beställning i snygg webshop. Snabb leverans och fin kvalitet på flugan!
Kundupplevelse i toppklass. Kommer att återvända som kund!

Flott service
Ordrebekreftelsen kom fort. Pakken mottok jeg også relativt fort etter bestilling. Da var det en skade på gaveesken jeg hadde kjøpt, sendte mail med bilde. Dagen etter fikk jeg mail tilbake hvor de kom med forslag på løsninger. Veldig god service🙂

Bra kvalitet
Bra kvalitet, snabb leverans och smidigt att beställa.

Risposta di Scottsberry
Excellent service from Johan and the…
Excellent service from Johan and the product was exactly what i wanted, would recommend

Risposta di Scottsberry
PostNord klarte selvfølgelig ikke å…
PostNord klarte selvfølgelig ikke å levere som planlagt, men kundeservice sendte ny pakke som Express så jeg fikk slipset tidsnok! :-) Veldig rask og god service fra kundeservice! Produktet var også som forventet!

Risposta di Scottsberry
Proffsigt bemötande vid beställning och…
Proffsigt bemötande vid beställning och snabb leverans. Den personliga slipsnålen blir en uppskattad present.

Risposta di Scottsberry
Cool handkerchiefs - too much plastic packaging
Got a few handkerchiefs. Love the design and colour. Deliver quite prompt. Material is not super absorbent which is slightly annoying. And there was way too much plastic packaging. Parcel was plastic envelope. Each of the four handkerchiefs I ordered was individually wrapped in plastic as well. Will try to find a more environmentally conscious company next time.

Kvalitetshängslen
Bra kvalitet och bekväma att använda. Dessutom snygga! Levererades snabbt.

Sain hyvää palvelua
Sain hyvää palvelua, tuotteet olivat juuri sellaiset kun toivoinkin. Helpot ja yksinkertaiset kotisivut ja helppo tehdä tilaus. Minuun oltiin kokoajan yhteydessä sähköpostitse.

Ryddig og fin nettside
Ryddig og fin nettside, med bra kundeoppfølging