Jeg har lige fået leveret min seng fra Schwarz, og den er bare fantastisk lækker og skøn at ligge i. Jeg gik til Schwarz, fordi jeg havde set, at de havde en konkret seng, jeg havde tænkt mig at kø... Leggi di più

Købte en ny seng - Villy Nørgård retro. Var forinden til en rygtest, da jeg gerne ville sikre mig korrekt madras, da problemet var akut (da jeg fik smerter af min gamle seng). Utrolig professionel,... Leggi di più

Købte for ca 10 år siden Dunlopillo elevationsseng med kyndig og god vejledning fra Schwarz Senge. Er fortsat meget glad for sengen. Ringede i dag om et mindre problem med sengen (kunne ikke huske hvo... Leggi di più

Fik en rigtig god vejledning i butikken, så jeg valgte den rigtige seng for mig. Også levering og montering var meget professionel og dog skete der desværre et par uheld. En af montørerne fik slået hu... Leggi di più

1. Negozio di mobili per camere da letto
  2. Negozio di letti
  3. Negozio di biancheria da letto
  4. Negozio di lenzuola
  5. Negozio di materassi
  6. Negozio

Schwarz Senge er en traditionsrig specialforretning med stort S. Her finder du unikke senge, madrasser og meget mere, og du bliver grundigt vejledt af specialuddannede og erfarne medarbejdere. Vores sortiment er nøje sammensat af en række kvalitetsmærker som bl.a. Carpe Diem, Röwa, Dunlopillo, Getama, Jensen Beds og Saffron, så vi har senge og madrasser til alle typer af mennesker. Hos Schwarz Senge hjælper vores specialister dig med at finde frem til netop den seng eller madras, som opfylder dine individuelle behov. Kig forbi vores store forretning på Østerbro, hvis du længes efter sengen, der tager kvaliteten af din søvn til et helt nyt niveau.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jeg fik god rådgivning om både…

Jeg fik god rådgivning om både sengebunde og madrasser, og var derfor i stand til at finde den rigtige kombination i butikkens store udvalg af senge i høj kvalitet.
mvh John

17 giugno 2019

Kære John Nielsen

Tak for din flotte anmeldelse og undskyld mit sene svar.

Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet.

Partner Schwarz Senge

Fremragende rådgivning og stort fokus…

Fremragende rådgivning og stort fokus på at kunden skal blive glad for sit køb.

16 giugno 2019

Kære Camilla

Partner Schwarz Senge

Rigtig god og prof vejledning og betjening.

Rigtig god vejledning samt betjening.

Kære Anne Thomsen

Strålende service

Super service/installation

Kære Henrik Thomsen

Fantastisk hjælp

Fantastisk hjælp, som ikke gik på kun salg, men også sikre sig, at jeg fik det rigtige produkt. (En lamel bund til en antik seng).

Leveringen kom tidligere end aftalt og varen var perfekt.

Kære Trine

Tak for din flotte anmeldelse og undskyld mit sene svar.

Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet.

Meget tilfreds.

Meget tilfreds.
Vi har været meget tilfredse med vores kontakt med Schwarz Senge.
De købte madrasser svarede til vore forventninger, og de blev leveret som aftalt. Vi fik også repareret vores senge på en meget kompetent måde.

4 giugno 2019

Kære Erik Hjortkær Andersen

Vi er glade for, at I føler Jer godt behandlet.

Vores montør er en meget dygtig mand.

Partner Schwarz Senge

En rigtig god oplevelse med rigtig god service

I butikken fik vi en rigtig god vejledning og gennemgang af de forskellige sengeprodukter. Vi fik foretaget en rygtest som medvirkede til, at vi foretog det rigtige valg. Nemt og godt.
Leveringen skete på aftalt tidspunkt med en særdeles serviceminded chauffør, som monterede sengene og tog den brugte emballage med retur.
Alt i al en rigtig god oplevelse.

4 giugno 2019

Kære Lise

Vi er glade for, at I føler Jer godt behandlet.

Vi er selv meget glade for vores rygtest, som gør det lettere for kunden vælge rigtigt.

Partner Schwarz Senge

God betjening og god seng

God betjening og god seng, ikke så god instruktion i at samle seng😣

3 giugno 2019

Kære Gitte

Undskyld mit sene svar.

Normalt leverer og monterer vi samtlige senge, så det er atypisk at kunden selv samler sengen.

Jeg er ked af at vores instruktion ikke var tilstrækkelig.

Samtidigt er jeg glad for, at vores betjening og dit køb lever op til din forventning.

Carpe Diem , Saltø

Nedenstående sendte jeg til Carpe Diem Service Claims
23.03.17 bestilte jeg en Saltø elevtionsseng 120x200 hos Schwarz. Jeg får desværre stadig ondt i lænden og finder ikke rigtig hvile, når jeg ligger i sengen. 20.12.17 bestilte jeg en ombytning fra medium til hård madras. Den føles stadig for blød ved hoften. Jeg har været på ferie flere gange, hvor jeg har ligget på hårdere og billigere senge, der forsvinder lændesmerterne. Da jeg købte sengen med medium madras, klagede jeg over, at den var for blød, men fik besked på, at det drejede sig om tilvænning og at jeg egentlig skulle have en blød madras, da jeg vejer 50 kg og måler 150 cm. Garantien udløb, men jeg fik dog madrassen udskiftet til en hård for 8000 kr .Jeg skulle dog nok have valgt ekstra hård ? Jeg har prøvet at skifte Premium topmadrassen ud med Ikeas latex topmadras, det hjælper lidt. Kan I anbefale en bedre løsning, måske en anden topmadras.

Carpe Diem tilbød mig en ekstra hård madras, som jeg kun skulle betale 850 kr.for levering og montering . Levering 30.10.2018.
Jeg har stadig lidt ondt i lænden, det hjælper dog, når jeg bruger Ikeas topmadras.
Carpe Diem er nok ikke den rette seng for mig. Jeg var ikke klar over, at sengene var blødere end andre. Jeg skulle rejse mig op for at vende mig i sengen med medium og hård madras. Måske er sengene bedre egnet til større personer.
Jeg bad om en seng uden zone inddeling ved købet. Måske var det grunden til, at jeg ikke fik tilbudt en ryg test. Jeg forhørte mig dog om, det var en ide ved ombytningen af madrassen. Det var det ikke.
Betjeningen var der ikke noget i vejen med, men desværre er sengen ikke god for mig. Den er dog for dyr til, at jeg kan skifte den ud.
Jeg kan derfor kun give 2 stjerner.
Lisbeth Kall

3 giugno 2019

Kære Lisbeth Kall

Undskyld mit sene svar.

Jeg er glad for, at du på trods af dit køb, er tilfreds med vores betjening.

Vi har gjort hvad vi kunne ......

Partner Schwarz Senge

Vi sover godt i vores nye seng

Professionel vejledning

2 giugno 2019

Kære Vibeke Worm

Partner Schwarz Senge

ENDELIG en sengeforretning som véd hvad…

ENDELIG en sengeforretning som véd hvad de handler med OG kan guide og vejlede ordentligt - især mht folk som mig med rygproblemer (opereret for diskus prolaps og med en konstateret ny på spil).
Den tyske sengebund med udgangspunkt i en ryg-senge-test har vist sig at være formidabel. Når så lægges den fleksible madras er 15.000,- kr i den lavere ende af en ny seng. Jeg 'frygter' nu ikke mere at lægge mig til at hvile...

1 giugno 2019

Kære Thomas Kolding

Tak for din flotte anmeldelse og undskyld mit sene svar.

Når vi kan levere en løsning, som hjælper kunder med problemer som dine, så bliver vi meget stolte.

Partner Schwarz Senge

strålende vejledning og hurtig levering

29 maggio 2019

Kære Marie

Partner Schwarz Senge

man får en rigtig god information og en…

man får en rigtig god information og en særdeles god service.
Y.M.Hansen Charlottenlund

Kære Yvon Mariella Hansen

Godt sted.

God, kompetent service.

Kære "kunde"

Fremragende seng og silkedyne

Kære Frode

Partner Schwarz Senge

Dejligt med kvalificeret og omhyggelig…

Dejligt med kvalificeret og omhyggelig betjening, som også giver kunden tid og rum til at handlen bliver en rigtig god oplevelse.

Kære Lizanne Brøns

Vi er glade for, at I føler Jer godt behandlet.

Tid og rum er nødvendigt for at træffe det rigtige valg.