Jeg har lige fået leveret min seng fra Schwarz, og den er bare fantastisk lækker og skøn at ligge i. Jeg gik til Schwarz, fordi jeg havde set, at de havde en konkret seng, jeg havde tænkt mig at kø... Leggi di più

Købte en ny seng - Villy Nørgård retro. Var forinden til en rygtest, da jeg gerne ville sikre mig korrekt madras, da problemet var akut (da jeg fik smerter af min gamle seng). Utrolig professionel,... Leggi di più

Købte for ca 10 år siden Dunlopillo elevationsseng med kyndig og god vejledning fra Schwarz Senge. Er fortsat meget glad for sengen. Ringede i dag om et mindre problem med sengen (kunne ikke huske hvo... Leggi di più

Fik en rigtig god vejledning i butikken, så jeg valgte den rigtige seng for mig. Også levering og montering var meget professionel og dog skete der desværre et par uheld. En af montørerne fik slået hu... Leggi di più

1. Negozio di mobili per camere da letto
  2. Negozio di letti
  3. Negozio di biancheria da letto
  4. Negozio di lenzuola
  5. Negozio di materassi
  6. Negozio

Schwarz Senge er en traditionsrig specialforretning med stort S. Her finder du unikke senge, madrasser og meget mere, og du bliver grundigt vejledt af specialuddannede og erfarne medarbejdere. Vores sortiment er nøje sammensat af en række kvalitetsmærker som bl.a. Carpe Diem, Röwa, Dunlopillo, Getama, Jensen Beds og Saffron, så vi har senge og madrasser til alle typer af mennesker. Hos Schwarz Senge hjælper vores specialister dig med at finde frem til netop den seng eller madras, som opfylder dine individuelle behov. Kig forbi vores store forretning på Østerbro, hvis du længes efter sengen, der tager kvaliteten af din søvn til et helt nyt niveau.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Sælgere med meget stor viden og en fantastisk rådgivning.

Det rigtige valg når i skal have professionel rådgivning om den bedste seng til netop dig.

1 aprile 2020

God rådgivning og god tid

Meget professionel rådgivning i forbindelse med køb af seng. Sælger gav sig utroligt god tid, selvom der var mange kunder i butikken. Vi endte med at få et godt tilbud på en seng - som er helt fantastisk.

Leveringen var også meget professionel - sengen blev lynhurtigt samlet og de tog alt emballage med og var der i øvrigt til tiden.

Kan klart anbefales at handle hos Schwarz Senge

26 marzo 2020

Bare de bedste

En fantastisk service og vejledning. Har købt flere senge og andre ting hos Schwartz og er meget tilfreds. Vil anbefale dem til alle andre

Med venlig hilsen
Kirstin Fogtdal

25 marzo 2020

God service!

God og nærværende service. Fik lige præcis det jeg ønskede og til en fornuftig pris. Kommer klart igen!

25 marzo 2020

God service og god kvalitet!

19 dicembre 2019
Logo di Schwarz Senge

Risposta di Schwarz Senge

Kære Søren Strange

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet.

Vi forsøger at give kunderne den oplevelse, som vi selv ønsker os.

Vi håber, at vi næste gang , kan gøre os fortjent til 5 stjerner.

Med venlig hilsen

Michael Steffensen