Bestelde slippers worden niet geleverd. Kreeg als excuus dat ze onverhoopt niet voorradig waren. Maar ik mocht eventueel annuleren. Helaas hierna slechts 1 x telefonisch contact kunnen krijgen, op mai... Leggi di più
Super slechte klantenservice. Leren schoenen gekocht van PME van €100. Na 2 maanden normaal gedragen te hebben hebben alle zolen losgelaten. Laten repareren bij de schoenmaker maar tevergeefs, goed vo... Leggi di più
Na anderhalve maand geen levering, contact onmogelijk. Geen antwoord op mail of telefoon. Ik krijg langzamerhand het vermoeden dat ik opgelicht ben. Ik zou iedereen heel erg willen afraden hier te b... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Geen contact
Nu ruim een maand geleden schoenen besteld, Deze werden maar niet geleverd, zelf achter aan moeten bellen, het probleem zou opgelost worden, weer geen schoenen, en geen bericht. Zelf weer gemaild en de schoenen zouden binnen enkele dagen verzonden worden. Weer niet gebeurd. Ondertussen geprobeerd te bellen maar je krijgt een voicemail waarop niet terug gebeld wordt. Ook 2 nieuwe mails hebben niks mogen baten. Geen reactie en geen schoenen.
Kortom, een zeer slechte ervaring
Wat een fijne online shop!
keurig verpakt met een gratis sleutelhanger, bestelling binnen 24 uur geleverd en ideaal dat je achteraf kunt betalen.
Na een week niks ontvangen
Ik geef een 1 omdat ik na een week nog niets heb ontvangen.
Gls kent mijn pakket nummer niet. Klantenservice meerdere mails gestuurd. Maar geen reactie!
Schoenenwinkel.nl is voor mij een prettige goed overzichtelijke webwinkel!
Zeer tevreden over de webshop Schoenenwinkel.nl. Bestelling geplaatst dinsdag en levering reeds ontvangen op donderdag, na tweede afleveringspoging. (1ste poging reeds op woensdag). De Webshop zelf werkt heel simpel en je hoeft niet perse een account aan te maken. De volgende keer shop ik graag weer bij Schoenenwinkel.nl! Van mij krijgen ze een dikke 10!
Slecht.....nooit meer
Mijn pakket direct en netjes geretourneerd (aankomst bevestigd). Helaas heb ik daarna 4 weken op mijn geld moeten wachten. Een keer nagevraagd via mail en daarna nog twee keer telefonisch. Heel erg frustrerend om achter je geld aan te moeten dus voor mij echt nooit meer!
Niets op of aan te merken gewoon goed
Al mijn ervaringen met Schoenenwinkel.nl zijn precies geweest zoals aangegeven op de site (qua levertijd enz) dus van mij een dikke 10 voor Schoenenwinkel.nl