Bestelde slippers worden niet geleverd. Kreeg als excuus dat ze onverhoopt niet voorradig waren. Maar ik mocht eventueel annuleren. Helaas hierna slechts 1 x telefonisch contact kunnen krijgen, op mai... Leggi di più
Super slechte klantenservice. Leren schoenen gekocht van PME van €100. Na 2 maanden normaal gedragen te hebben hebben alle zolen losgelaten. Laten repareren bij de schoenmaker maar tevergeefs, goed vo... Leggi di più
Nu ruim een maand geleden schoenen besteld, Deze werden maar niet geleverd, zelf achter aan moeten bellen, het probleem zou opgelost worden, weer geen schoenen, en geen bericht. Zelf weer gemaild en... Leggi di più
Na anderhalve maand geen levering, contact onmogelijk. Geen antwoord op mail of telefoon. Ik krijg langzamerhand het vermoeden dat ik opgelicht ben. Ik zou iedereen heel erg willen afraden hier te b... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ik ben erg tevreden over de goede, snelle afhandeling en levering van mijn nieuwe schoenen.
Keurig verpakt en met een persoonlijk geschreven boodschap op een kaartje erbij. Heel attent! Top
De Sendra boots zijn precies zoals ze afgebeeld staan. Ik ben er heel erg blij mee!
Geen bevestigingsmail ontvangen na…
Geen bevestigingsmail ontvangen na bestelling dus angst sloop erin...
Volgende werkdag toch maar gebeld naar ze. Er werd direct opgenomen, zeer vriendelijke vent (ik denk eigenaar). Verbaasde zich dat mail niet was aangekomen. Bestelling was inmiddels verwerkt gaf hij aan en idd volgende dag in huis. Gewoon top!
Mailcontact lastig, telefonisch wel goed.
Het telefonisch contact bij problemen verloopt heel goed en duidelijk. Mailcontact verloopt moeizaam. Er waren wat problemen met het retourneren, maar uiteindelijk goed opgelost.
Ondanks niet geleverde schoenen, uiteindelijk netjes opgelost
Steeds keurig reactie via de telefoon, maar actie ho maar. Een paar G-star schoenen besteld, via een cadeaukaart (en deel zelf betaald). Met het nodige geduld na een paar weken niets ontvangen. Gebeld, het zou uiterlijk de week erop geleverd worden. Niets ontvangen. Nog een week later levering werd beloofd, niets ontvangen. Vervolgens gebeld en geëist dat het geld werd teruggegeven. Hier werd begripvol op gereageerd, maar paar weken later en de cadeaukaart is verlopen.
Update: inmiddels geld terug ontvangen en daarna nog een presentje ontvangen. Hiermee is de zaak afgesloten.
Goede na service en vriendelijk…
Goede naservice en vriendelijk klantencontact.
Bestellen was makkelijk en de service…
Bestellen was makkelijk en de service geweldig...kan niet anders zeggen. Zelfs na kantooruren, staat de telefoon gewoon doorgeschakeld naar een medewerker van Schoenenwinkel.nl.
Mijn nieuwe sneakers ontvangen en deze…
Mijn nieuwe sneakers ontvangen en deze zijn naar wens. Maar de doos kwam wel gehavend/beschadigd aan, geen reclame voor DHL.
Snel bezorgd
Snel bezorgd! Tevreden, zal vaker gebruik maken vanSchoenenwinkel.nl
Erg blij met mijn nieuwe Ted Baker…
Erg blij met mijn nieuwe Ted Baker sneakers. Bedankt voor de snelle levering.
Te bizar voor woorden
Schoenen gekocht van PME die na 2x dragen compleet uit elkaar vielen. Schoenenwinkel gaf aan dat ze gedragen waren dus helaas konden ze niks doen, dit na 4 uurtjes dragen in totaal en schoenen van €120,-. Na 7 maanden en héél veel telefoontjes en mailtjes heb ik eindelijk nieuwe schoenen ontvangen toen ik aangaf anders juridische stappen te ondernemen. Je krijgt de meest bizarre redenen dat ze niet reageren op mails en maanden beloven dat de nieuwe schoenen al verzonden waren wat dus niet zo was. Medewerker L (ik mag zijn naam hier niet noemen kennelijk) die er werkt, ik weet niet of dit de eigenaar is of een medewerker maar deze man is ronduit enorm onbeschoft en te bizar voor woorden. Als dit een medewerker is zou ik hem heel gauw eruit werken! Voor mij nooit meer deze winkel!
Alternatief aangeboden
De door mij bestelde sneakers bleken niet meer op voorraad. Mocht als alternatief een paar sneakers kiezen uit de nieuwste collectie voor dezelfde prijs als de sneakers die ik eerst had uitgekozen.
Retour geld terug
Snelle levering.
Helaas retour moeten sturen, want te groot.
Het duurde even voor ik mijn geld retour kreeg. Bleek een misverstand over waar het pakketje was.
Maar na mijn telefoontje is er gelijk actie ondernomen en kreeg ik mijn geld diezelfde ochtend nog op mijn rekening. Ondanks de 'slechte' reviews is het bij mij dus wel goed opgelost.
Schoenen zijn heel snel geleverd
Schoenen zijn heel snel geleverd. De kleur is wel iets lichter/fletser dan op de foto. Maar ik heb toch besloten om de schoenen te houden. Maar aangezien je de schoenen op afstand koopt, is het misschien handig om de foto´s niet te mooi te maken. Dit om misleiding te voorkomen.
Ted Baker schoenen snel ontvangen
Ted Baker schoenen snel ontvangen, passen perfect en voor een leuke prijs.
Heel fijn geholpen door de…
Heel fijn geholpen door de klantenservice. De medewerkster heeft alle tijd voor mij genomen en uiteindelijk zelfs ook nog de pumps speciaal voor mij in een andere kleur besteld. Passend bij mijn nieuwe jurk. Bedankt 🙏
Afgelopen vrijdag besteld
Afgelopen vrijdag besteld, gisteren (zaterdag) in huis!
Eindelijk een webshop die gewoon gelijk…
Eindelijk een webshop die gewoon gelijk de telefoon opnemen (zonder bandje en of keuzemenu). Verder ben ik uiterst tevreden over de snelle levering en de nette prijzen in de webshop.
Slechte ervaring met dit bedrijf
Slechte ervaring met dit bedrijf.
Geen tot slechte communicatie en gemaakte afspraken worden niet nagekomen.
In juni een bestelling geplaatst met Klarna. De bestelling werd niet geleverd en na telefonisch contact bleek dat de bestelling was geannuleerd om een vage reden.
De factuur bij Klarna staat echter nog steeds open.
Op 29/6 een klachtenformulier ingevuld, hierop een reactie ontvangen op 28/7 met de mededeling dat het (weer) uitgezocht ging worden en daarna niets meer vernomen.
Slechte klantenservice! Ik bestel hier nooit meer.
Uiteindelijk is het op 20/8 opgelost en heb ik van Klarna bericht ontvangen dat er geen betaling verschuldigd is.
Mooie schoenen voor een hele goede…
Mooie schoenen voor een hele goede prijs.Netjes en snel geleverd
2 paar Timberland herenschoenen…
2 paar Timberland herenschoenen gekocht, de volgende dag netjes geleverd. 1 paar retour gestuurd en een dag later al mijn geld terug. Dikke 10!