Scansleep Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Salute e medicina

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Nordens førende eksperter i søvn og søvnforstyrrelser. Rådgivning, undersøgelse og behandling af højeste kvalitet på privat klinik.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Pænt nej tak til scan sleep

Jeg startede hos scansleep i 2019, havde dealet med voldsom insomi i 4 år og havde gået igennem nogle hårde livsforløb. De lovede en søvn forbedring og også samtale terapi med deres psykolog hvis det var nødvendigt, alt sammen for de 10.000 kr. jeg skulle betale up front før forløbet startede.
Gennem de søvn restriktioner jeg fik, blev min søvn nærmest forværet, da det stressede mig mere end det gavnede på det tidspunkt, jeg fik IKKE adgang til samtale med deres psykolog og måtte stoppe mit forløb hos dem, for at starte hos en anden psykolog.
Jeg følte mig aldrig prioteret hos dem og mine aftaler blev tit rykket til fordel for deres interne søvn studier.
For 10.000 kr. havde jeg forstillet mig at man ville blive taget godt hånd om.
Kan ikke anbefale scan sleep, de tager penge fra desperate mennesker der vil gøre alt for at kunne sove.
Det de fortæller dig er at du skal gå i seng og stå op på samme tidspunkt hver dag, motionere og spise sundt, det kan man godt gøre ude at betale 10.000 kr.

30 novembre 2021

Unprofessional

Unprofessional, dishonest, and unethical clinic, which steal from its clients.

Watch out, if you pay by bank transfer, as even if you present evidence of payment with receipts and bank statement, the management of this clinic claim about not receiving the payment, keep harassing you via emails and their doggy, bullying, lying lawyer, who lies about receiving evidence, asks the customer to prove the bank did its job transferring the money from your account to theirs. They either lie about not receiving the money or are too scared to sue the bank for misplacing their money, yet they go after the customer. No customer is going to pay twice for the same service! Watch out before you go to this clinic!

9 luglio 2019

Uacceptabel behandling

Uacceptabel behandling: 1. møde med psykolog til udredning var ikke et godt møde. En uengageret og arrogant psykolog, der ikke orker, eller formår at være til stede i udredningen, men som bliver frustreret, hvis det er lidt vanskeligt at få en patient med søvnbesvær, placeret i et af de dertil konstruerede diagnosebegreber. En masse liren af mht standard begreber, der under ingen omstændigheder giver mening, hvis man ikke i forvejen er bekendt med disse tanker og begreber. Et møde, jeg forlod med en dårlig fornemmelse. Tog til den aftalte polysomnografiske test,- inden jeg skulle have resultaterne, bad jeg om at få mine journalnotater tilsendt,og fik journalen fra den første samtale., for at have så mange data som muligt, inden jeg skulle have redegørelse af søvntestens resultanter. Da jeg fik det hele tilsendt, viste det sig, at der var ordlyde i journalen med “ Denne søvnforståelse giver god mening, og hun føler sig for første gang mødt med en begrebsramme, der passer på hendes oplevelse af sine problemer.”. Det gjorde jeg anfægtelser i mod, da jeg fra min kognitive uddannelse kender den kognitive diamant, og måtte hævde, at gennemgangen af denne og sammenkoblingen med mine søvnproblemer ikke havde givet mig øget forståelse, og jeg følte mig bestemt ikke mødt i min problematik. Jeg bad dem om at slette de nyt tilføjede notater, da de ikke gav mening. Det var i mod deres principper, men de ville gerne tilføje et notat om, at jeg ikke var enig. Overskriften på mailen, som jeg fik tilsendt vedrørende nævnte notat var “ Sikke en Harpe!!!!” Så meget for det høje faglige niveau, og etikken er helt væk.
Papirerne er sendt til forsikringen, som betaler, og min egen læge, der har henvist.
På ovennævnte baggrund kan jeg ikke anbefale at man søger hjælp for søvnproblemer hos Scansleep

6 febbraio 2019

Væk med frygten

Jeg har gennem de sidste 10 år haft adskillige perioder, hvor sengen var min fjende og søvn en mangelvare. 2-3 timers søvn hver nat gjorde, at jeg kompenserede ved at gå tidligt i seng aftenen efter i håb om at indhente det forsømte. Det skete ikke. Tværtimod lå jeg vågen i sengen i mange timer og fik ikke mere søvn end natten før.
Da jeg startede i behandling hos Susse fik vi i fællesskab vendt den onde spiral ved hjælp af nogle simple teknikker, så jeg den dag i dag har et meget mere afslappet forhold til min søvn. Frygten for ikke at kunne sove er forsvundet, og det betyder, at jeg sover cirka 7 timers sammenhængende søvn hver nat.

27 novembre 2018

Et meget dyrt, men meget værdiløst bekendtskab

Et meget dyrt, men meget værdiløst bekendtskab

Mødet med Scansleep og pseudopsykolog Torben Jager Petersen kostede mig kr. 7.000 og udbyttet var en håndfuld gode råd, som man kan google på 2 minutter.

Min søn har haft forskellige personlige udfordringer og et af dem er store søvnproblemer. Vi kontaktede derfor Scansleep med henblik på hjælp til at løse det. For overhovedet at komme i betragtning til en behandling skal man igennem en konsultation, som koster kr. 2.500. Det er fair, at der skal foretages en såkaldt screening for at bestemme det videre forløb. Men Scansleeps facon er spild af tid og man kunne lige så godt bruge noget af de 1½ time til at sætte behandlingen i gang. Samtidig kan man diskutere om, man skal betale kr. 2.500 bare for at få at vide, om Scansleep ønsker at hjælpe en.

Scansleep anbefalede et forløb med 6 timer til i alt kr. 10.000. Allerede ved første konsultation følte Scansleep og Torben Jager Petersen alligevel ikke, at de ville påtage sig opgaven, da det var for kompliceret for dem. Dette selvom vi allerede havde betalt kr. 2.500 for en screening.

MEN de insisterede efterfølgende på, at jeg skulle betale for hele forløbet – dvs kr. 10.000 selvom de ikke ønskede at fortsætte behandlingen. De var ovenikøbet så frække, at de sendte en rykker, inden det gik op for dem, at jeg IKKE VILLE betale for et forløb, som jeg ikke havde modtaget.

I stedet for mente de nu, at jeg skulle betale for den konsultation, hvor de havde aflyst det videre forløb. Trods mine indvendinger om, at jeg ikke havde modtaget det aftalte forløb og spildt min tid, insisterede de på, at jeg skulle betale yderligere kr. 2.500 og sendte rykkere og trusler om inkasso. Jeg kan ikke komme uden om, at psykolog Torben Jager Petersen havde brugt tid, selvom det for mig var fuldstændig værdiløst. Jeg måtte derfor give mig og indbetale yderligere kr. 2.500 for ingenting.

Herudover havde vi på anbefaling fra Scansleep købt udstyr og medicin, som nu ikke kunne bruges til noget. Alt i alt kostede mødet med de lidt for smarte folk mig kr. 7.000.

Konsultationerne med psykolog Torben Jager Petersen var også specielle, da han generelt virkede lidt fraværende og ikke virker særlig interesseret i sit job og sine patienter.

Tilbage sidder jeg med en tom pengepung og en oplevelse af en pseudopsykolog, som ikke interessere sig for sine kunder og gider de mere komplicerede sager.

Man skal endvidere være opmærksom på, at når man køber 6 timer af i alt kr. 10.000 så køber man reelt set 4 konsultationer af kr. 2.500. Uanset hvad så er Scansleep en meget dyr legekammerat.

#Scansleep #Torben Jager Petersen #sovnogstress.dk #søvnproblemer

9 luglio 2018

Dyrt og ligegyldigt.

Dyrt og ligegyldigt.
Du betaler høje priser for ligegyldige råd, som du kan google på nettet på 2 min.
Jeg betalte 2.500 for at få at vide, at de godt ville behandle mig. Den første time var lige så ligegyldig et par almene råd og kikke lidt på grafer på deres web-system. Jeg valgte herefter at droppe ud. Jeg nåede "kun "at betale 5.000 for nogle dyre råd.

14 giugno 2018

Effektfuld behandling

Jeg har været i bahandling for min mangeårige søvnløshed hos Scansleep i efteråret 2017 og frem til foråret 2018. Ud fra effekten af behandlingen og den professionalisme og imødekommenhed jeg har mødt hos både Torben, Bente og Susse, vil jeg til hver en tid anbefale Scansleep.

29 maggio 2018

Søvnbesvær i over 25 år…

Har i over 20 år lidt af svær søvnforstyrrelse ( 5 timer usammenhængende søvn) og var kommet frem til at det skal jeg bare leve med. Havde prøvet næsten ALT! troede jeg, indtil min vej førte mig forbi teknikkerne fra Scansleep, som går ud på søvn reduktion og søvn stimuli. I løbet at 1 måned kunne jeg sove 11 timer sammenhængende. I dag 1/2 år senere, har jeg netop afsluttet mit søvnforløb glad og tilfreds, med et søvnmønster på ca. 7 timer i gennemsnit og med en stærk fornemmelse på at jeg har sovet ;o) Det bedste er dog at jeg er forløst for bekymring og stress omkring søvn. Hvis jeg ikke kan sove, har jeg redskaberne til at komme tilbage på rette vej.
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Kan varmt anbefale Scansleep
Vh Anne-Mette Thrige

20 marzo 2018

Et fantastisk resultat

Har lige afsluttet mit søvnforløb hos Susse fra Scansleep og sender mine bedste anbefalinger. Et professionelt team, hvor jeg med det samme følte mig tryg.

Det har været et super godt forløb, hvor jeg i den grad er blevet klædt på til, at få styr på min søvn. Jeg har fået min nattesøvn tilbage og nogle fantastiske redskaber til at holde den.

15 marzo 2018
Valutata 2 stelle su 5

Havde ikke den ønskede effekt

Metoden Scansleep brugte i min behandling er søvnrestriktion, hvilket man kan forsøge at behandle sig selv med, hvis det altså virker.

Søg blot på sleep restriction therapy på google.

For mig har behandlingen ikke haft den ønskede effekt, da mit søvnproblem er stressrelateret og behandleren aldrig forholdt sig godt nok til til det. Her 5 måneder senere har alt det hårde arbejde haft lille effekt.

Efter 6 samtaler fordelt over længere tid, hvor behandlingen fortsatte med at have dårlig effekt, kunne jeg fornemme at min behandler egentlig gerne ville afslutte mit forløb til trods for at jeg ikke følte at min søvn var god endnu. Vi holdt telefonisk kontakt, men her kunne jeg stadig fornemme at min behandler egentlig bare ønskede at afslutte forløbet. Jeg sidder tilbage med en følelse af at Scansleep primært var interesseret i mine penge.

Søvnrestriktion kan være en god metode for mange, men når Scansleep så ensidigt fokuserer på metoden kan man lige så godt forsøge sig med den selv.

1 marzo 2018
Valutata 5 stelle su 5

Har haft søvnproblemer i rigtig mange …

Har haft søvnproblemer i rigtig mange år og fået sovepiller fast i mindst 5 år.

Med hjælp fra Torben Jager Petersen, er jeg kommet af med sovepillerne.
Er dybt taknemlig for den hjælp jeg har fået.

Torben har også hjulpet en af mine venner, hun er også kommet ud af hendes forbrug af sovemedicin.

Kan varmt anbefales.

13 ottobre 2017
Valutata 1 stelle su 5

Overordnet set enig med vurderingen fra …

Overordnet set enig med vurderingen fra Jørgen - Søvnkonsultationen var spild af penge for mig og jeg føler mig kraftigt taget ved næsen.

Jeg kom til indledende konsultation, hvor der blev lavede en indledende diagnose over 1½ time, hvor et stort 'standard framework' blev gennemgået med en masse generelle pointer (som er let tilgængelig på nettet) uden at det blev tilpasset patienten. Det blev derfor en lang kedelig dialog uden reel indhold, hvor psykologen famlede i blinde (hvis du har 100 forklaringer på et problem er det samme som at have ingen forklaring!).

Tiden kunne have været brugt bedre, hvis man rent faktisk brugt tiden på hvordan man skulle håndtere problemet og komme videre. Dette skal man dog betale nye gange for at 'finde ud af'.

Jeg valgte at stoppe efter gang 1, da de reelt set ikke havde tilføjet noget værdi eller nogen hjælp, jeg kom dog af med 2.500 kr. for 1½ times konsultation.

Efterfølgende har jeg selv lavet research på nettet og fandt fint materiale som jeg kom ud af mit søvnproblem ved. Det var dog ikke noget som ScanSleep bidragede til!

17 luglio 2017

Meget vred far

Min datter har betalt dyre penge og kørt langt, for at få hjælp med hendes søvnproblemer til denne og endte med at skulle behandles af en anden psykolog pga. de problemer som psykologen fra dette firma påførte hende. Det er skamløst af en psykolog kan få lovt til det.
Heldigvis har hun det bedre nu, men jeg kan kun advare mod denne psykolog. Fy ........

30 dicembre 2016
Valutata 1 stelle su 5

Søvnkonsultation er spild af penge

Jeg var til en søvnkonsultation der kostede 2500 kr. Mit søvnproblem blev afdækket på et skema, som jeg ligeså godt kunne have udfyldt hjemmefra. Her efter samtale om mit sovemønster, hvor der hurtigt blev konkluderet at jeg havde et søvnproblem. Meget af den øvrige tid gik med at sælge to behandlingstilbud ind. En overnatning på søvnklink til 10.000 kr. og et rådgivningsforløb til 8.000 kr. Mest info om pris og meget lidt info om hvad rådgivningen f.eks. indeholder eller kræver. Efterfølgende har det ikke være muligt at få skriftlig information på de to behandlingstilbud.

Jeg oplevede at betalte 2500 kr for at få stillet en diagnose som egen læge allerede havde stillet kombineret med en salgsnak om hvilke behandlinger de tilbyde. Jeg følte mig taget ved næsen.

april 2016

7 aprile 2016
Logo di Scansleep

Risposta di Scansleep

Kære Jørgen Jepsen

Det er en kedelig bedømmelse, du har givet os. Det er sjældent, der er nogen, der kritiserer os, så jeg vil gerne prøve at svare. Jeg bliver nødt til at svare i overordnede vendinger for at beskytte dig mod videregivelse af personlige oplysninger.

Vi er som speciallægeklinik forpligtet til at diagnosticere, før vi sætter et behandlingsforløb i gang, og vi har gode erfaringer med at gøre dette, idet vi hjælper cirka 90 % af vores patienter med deres søvnproblemer. Der er mere end 80 forskellige diagnoser på søvnområdet. Vores læge og jeg selv, der er psykolog, har forskellige special-kompetencer inden for søvnmedicin.
Vi bruger op til 1½ time på en indledende konsultation, som følger det, man bliver præsenteret for telefonisk ved henvendelse til ScanSleep. Afhængig af problematik kan konsultationen foregå hos læge, psykolog eller os begge:
De 1½ time i en konsultation hos mig bliver brugt på en screening af almen fysiologiske, søvnfysiologiske og almenpsykologiske årsager bag personens søvnproblemer, og dette danner baggrund for vores anbefaling til videre forløb, der kan have 4 forskellige udfald:
1. Videreundersøgelse og evt. igangsætning af behandling hos vores læge (denne er inkluderet i prisen på den indledende konsultation)
2. Søvnundersøgelse i søvnlab/i eget hjem, som kan være i offentligt regi eller hos os, det er 10-20 %, der anbefales dette
3. Igangsætning af et behandlingsforløb, der kan være hos vores special-uddannede sygeplejersker og har en fast pris, uanset antallet af konsultationer, hvis ikke der er komplicerende faktorer. Er der tale om sammensatte problemer, behandles de af læge eller psykolog, og det er selvsagt individuelt, hvad der behandles, og hvor langt et forløb bliver
4. Ingen behandling, idet den afklarende indledende samtale i en del tilfælde er tilstrækkelig til at personen kan håndtere sit problem selv.

Er problemet søvnløshed som en primær mental søvnforstyrrelse, præsenteres man for en søvnforståelse, som oftest er meningsfuld for patienten, hvorefter man i hovedlinjer bliver præsenteret for det efterfølgende behandlingsforløb. Dette forløb findes ikke i offentligt regi, og kombinationen af søvnspecialistudredning og behandlingen er unik for ScanSleep i Danmark.

Det er rigtigt, at vi ikke udpensler et behandlingsforløb. Det er meget en tillidssag. Dels fordi vi prioriterer ovenstående udredning ved første konsultation, dels fordi forløbet er individuelt, og former sig efter den enkelte patient, og ikke mindst pga. timingen, nemlig at det giver bedst behandlings-resultat, hvis behandlings-elementerne bliver præsenteret og begrundet på rette tid i forløbet, så man ikke svækker behandlings-effekten ved at spekulere over en masse information, man har fået før forløbet.
Vi er overbevist om, at det er det, der gør, at vi har så stor behandlings-effekt. Og mistillid er en begrænsende faktor. Vi håber snart at kunne offentliggøre nogle statistikker over behandlings-effektivitet, men foreløbig må man se nogle af kommentarerne på vores hjemmeside og ringe og spørge.

Valutata 5 stelle su 5

Skønne mennesker med stor faglig kompetencer.

Har du søvn problemer, så ring til Torben fra Scansleep.
Han kan hjælpe dig uanset om det er søvnproblemer pga. støj, snorken eller afhængighed af sovepiller.

Kontakt ham, på tlf. 46993050 så er du allerede godt på vej til at få løst dit problem.

Jeg er blevet utroligt godt hjulpet.

10 marzo 2014

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più