Scandic Markiser Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Servicemann på besøk var tillitsvekkende og profesjonell og vi hadde god kommunikasjon. Vi synes alt i alt at vi har blitt solgt et produkt med litt mer begrenset bruk enn vi trodde mht vind og vind... Leggi di più

Jeg er svært fornøyd med markisene, særlig at det er enkelt å regulere fallvinkel slik at de gjør nytte også når solbuen er lav. Dessuten vet jeg at holdbarheten er god, også tidligere markiser var Sc... Leggi di più

Min mor på 91 år kjøpte markise til 32.900,- + montering 6000,-høsten 2022. Hun døde i sommer. Vi etterlatte ser at markisen er ødelagt i sømmen 3 steder på ene siden. Scandic opplyser at montør hadde... Leggi di più

Vi innhentet tilbud fra flere leverandører og fikk tidlig et godt inntrykk av Scandic! De var ryddig i prosessen og kom raskt tilbake med tilbud. De kom også med flere innspill til løsninger ifb. ut... Leggi di più

1. Fornitore di tende da sole

Scandic Markiser er en av landets største solskjermingsleverandører. Vi har egen produksjon på Gjøvik og lager de fleste av våre produkter selv. Siden 1995 har vi hatt over 170.000 fornøyde kunder. Scandic Markiser er opptatt av fornyelse og å møte behovet i markedet. Vi har derfor et bredt utvalg av moderne og trendy produkter av høy kvalitet, samt tradisjonelle produkter. Vi har solskjerming for enhver smak, og alle våre produkter produseres etter eksakte mål. Vi byr på ulike farger og design som du kan velge mellom. Skjer det noe med din markise eller et annet produkt, har vi alltid et lager av produkter inne. Vi er her for at du skal nyte ditt inneklima og ditt uteområde. Se vårt store utvalg i solskjerming, garasjeporter og varmepumper!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fornøyd med selve markisen, men ikke med oppfølging, leveringstidspunkt mm

Jeg er fornøyd med markisen, men dere skulle montere den rett etter at snøen gikk/rett etter påske. Dere var en måned etter det, og jeg måtte mase meg til at dere skulle komme. Jeg bestilte i fjor høst, nettopp for å få den levert tidlig.
Dere kunne ikke bruke markisebeslaget/-taket over markisen. Det sa de på befaring at de kunne bruke. Nå får jeg en fordyrende sak da jeg må bestille dette fra blikkenslager. Det er skuffende.
Jeg ba om prisavslag pga sen levering, det fikk jeg ikke

14 maggio 2025

Risposta di Scandic Markiser

Det var beklagelig at du har hatt en slik opplevelse hos oss. Vi tar med oss tilbakemeldingen videre og håper vi kan levere bedre ved en evt. senere anledning hos deg.

Fin kundebehandling

Fin kundebehandling fra Scandic Markiser avd Agder, både ved forespørsel og senere besøk, med oppmåling og bestilling 17/3 og en hyggelig montør som fikk alt på plass 12/5. Godt tilbud i forhold til andre konkurrenter. Men gir kun en 4’er, da 7 ukers ventetid fra bestilling til montering av plissegardiner er lenge.

12 maggio 2025

Risposta di Scandic Markiser

Takk for hyggelig tilbakemelding! Det var unormalt lang leveringstid selv om det inkluderer montasjen ja. Vi sjekker hva som har gått galt her slik at vi ikke gjør samme feil neste gang.

Veldig bra så langt

Veldig bra så langt, eneste minuset var at leveringstiden var betydelig lengre enn informert om før bestilling.

6 maggio 2025

Risposta di Scandic Markiser

Takk for tilbakemelding og beklager lengre leveringstid enn det som ble informert, det skal ikke skje.

God opplevelse fra start til slutt

God opplevelse fra start til slutt. Hyggelig mann som kom på befaring, kort ventetid på produktene, som ble montert etter avtale. At montørerne kom en drøy halvtime senere enn avtalt, var eneste minus, da det ble utfordrende ift egen jobb. Markisedukene virker solide og er pene og se på. Takk for handelen!

30 aprile 2025

Risposta di Scandic Markiser

Takk for hyggelig tilbakemelding! Beklager forsinkelsen i forhold til avtalen som var.

Bestillingen ble glemt fra første…

Bestillingen ble glemt fra første levering og det gikk lang tid før vi hørte noen. fikk ikke alt på en gang og måtte purre.

29 aprile 2025

Risposta di Scandic Markiser

Slik skal det ikke være hos oss, beklager denne opplevelsen. Vi tar med oss denne sakne videre og prøver å gjøre det bedre ved neste anledning.

Megt God service

God service, hyggelig folk - alle avtaler holdt

29 aprile 2025

Terassemarkise, Zip-Screen, Inv. Plisse

Hadde Scandic Markiser på befaring i leiligheten og landet på å bestille takmontert terassemarkise med motor, zip-screen på stuevindu samt innvendig plisse på balkongdør, ferdig montert. Både selger og montører var hyggelige. Fornøyd med både leveringstid (4uker), produktene og resultatet.

3 aprile 2025

Rask og hyggelig

Pen markise. Rask og hyggelig tilbudsbefaring, og montering som avtalt.

11 marzo 2025

Forutsigbart

Det var hyggelig oppfølging hele veien, fra første samtale, via måltagning til montering. All informasjon var riktig og tidsplanen ble holdt. Og de prøvde ikke å selge oss nytt, tvert imot reparerte de det gamle for oss.

11 marzo 2025

God Kundeopplevelse

God Kundeopplevelse
Rask tilbakemelding ved henvendelse.
Selger kom for oppmåling dagen etter vi opprettet kontakt.
Hyggelig montør som jobbet effektivt, ryddig og godt.
alt i alt tommel opp for både montør og selger:)

3 marzo 2025