Sardinië reizen Recensioni 10

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Dettagli dell'azienda

1. Viaggi e vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Ontdek Sardinië met Sardinië reizen! Wij helpen je met het vinden van een geschikte accommodatie en met het plannen van een reis naar het prachtige Sardinië. Bekijk onze website, bel of mail ons geheel vrijblijvend.

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Incantevole !!

Net als vorig jaar via Sardiniëreizen een accommodatie geboekt. Wederom prima!!! Lokatie was echt perfect maar bovenal Federica en haar vader Donato waren altijd laagdrempelig bereikbaar en super vriendelijk / attent. Het dorpje limpiddu is geweldig : rustig met een barretje en een winkeltje op loopafstand met nagenoeg louter locals!! Ook zit er een pizzeria op loopafstand met geweldige kwaliteit. Het strand van Budoni ligt op 1.8km en ook de rest is dichtbij. Absolute aanrader!!!
Grazie mille Alessandra!
La famiglia van der Hoek

30 maggio 2024

Risposta di Sardinië reizen

Hartelijk dank voor deze mooi recensie Joost! Mooi om te horen dat jullie ook dit jaar weer hebben genoten van de vakantie op Sardinië!

Zeer goed geholpen!

Zeer goed, snel en vriendelijk geholpen door Alessandra met het vinden van een vakantie voor een groot gezelschap op Sardinië.

Als je hulpt wilt met het vinden van accomodaties e.d. beveel ik zeker aan om op deze site te kijken!

11 aprile 2023

Risposta di Sardinië reizen

Dank je wel voor je mooie recensie Gianluigi!

Valutata 5 stelle su 5

Wow, een topper voor Sardinië!

Wow, een echte aanrader voor wie naar Sardinië wil gaan. Alessandra regelt alles tot in de puntjes, is zeer correct en komt alle afspraken stipt na. Bovendien had ze zeer bruikbare info voor onze rondreis over Sardinië. Ze regelde 5 perfecte locaties die precies aansloten bij onze wensen. De afwisselende accomodaties waren allen zeer schoon en netjes. Financieel was ook alles keurig geregeld. Volgende keer maken we zeker gebruik van haar deskundigheid en diensten.

15 giugno 2023

Risposta di Sardinië reizen

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring Max en Riny. Fijn te horen dat de rondreis zo goed bevallen is. Wat een mooie woorden. Wellicht tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Review van een perfecte vakantie.

Onze, bij Sardinië reizen geboekte, reis naar Sardinië was perfect.
Alles voldeed aan onze verwachtingen en zelf meer dan dat.
Het contact was zeer prettig en vriendelijk.
De accommodatie was prachtig, en het huren van de auto verliep vlekkeloos. Echt een aanrader!!

2 luglio 2019

Sardinië reizen krijgt een dikke 10

Sardinië reizen krijgt een dikke 10! Goed contact met Alessandra, altijd bereikbaar en regelt alles perfect. Ook wanneer er iets niet goed is in de accommodatie. Wij hadden een douche die niet doorliep, 's avonds laat nog met Alessandra gemaild en alles werd direct opgelost. Echt een aanrader!

18 settembre 2018

Accomodatie boven verwachting

Wij hebben juli 2018 een huis gehuurd via Sardinie Reizen. Hierbij zijn wij uitstekend geholpen.
Het gehuurde huis bleek mooier en luxer dan wij hadden verwacht. Ook de reistips konden wij goed gebruiken op ontdekking langs de zuidkust van Sardinië. Allesandra heeft tevens als tolk opgetreden bij de communicatie met de huisbaas van de residence.
Wij kunnen Sardinië Reizen van harte aan bevelen!

22 agosto 2018
Valutata 4 stelle su 5

Rondreis Sardinië

De rondreis voorgesteld door Sardinië reizen was prima geregeld .
Alle accommodaties voldeden volledig aan onze verwachtingen.
Allesandra haar tips waren heel bruikbaar bij de planning van onze reis.
Voor een volgende reis naar Italië gaan we zeker opnieuw contact opnemen. Een reisagentschap dat begaan is met zijn klanten.

17 maggio 2018

Risposta di Sardinië reizen

Beste Eddy, fijn te horen dat jullie rondreis naar wens was. Hartelijk dank voor uw complimenten!

Gewoon perfect

Als je op vakantie wilt naar Sardinië, is Sardiniereizen absoluut waar je je vakantie "moet" boeken!!
De eigenaren kunnen met alle vragen helpen. Ze zijn erg vriendelijk en weten de mooiste plekken om te bezoeken. We zijn, helaas, weer thuis, maar we hebben alweer voor 2018 geboekt 😀. We hebben (gezin van 5) een supervakantie gehad, mede door de geweldige tips van Sardiniereizen! Hartstikke bedankt en tot volgend jaar....

31 ottobre 2017

Risposta di Sardinië reizen

Hartelijk dank familie Van Noorlo! Fijn te horen dat het zo goed bevallen is. We zien jullie graag volgend jaar weer terug op Sardinië!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più