En behandling hos Sara i ObsidoSkin er verdensklasse. Hun har et dybdegående kendskab til avancerede tekniker og skræddersyer altid behandlingen efter det kunden har lyst til at der fokuseres på.... Leggi di più
☆ 1/5 stjerne Sarah Lorentzen Hudplejeklinik, Vejle Jeg vil fraråde alle at benytte Sarah Lorentzen Hudplejeklinik i Vejle – ærgelig oplevelse fra start til slut. Baggrund: Min m... Leggi di più
En behandling hos Sara er “som ferien, man ikke vil hjem fra igen” 😀 Sara giver den mest fantastiske og virkningsfulde behandling, jeg nogensinde har prøvet! Hun er vanvittig dygtig og ved stort set... Leggi di più
Navnet siger det hele, Sara Lorentsen er simpelthen the skin expert. Når du har været under hendes kyndige hænder mærker du straks forskellen fra andre kosmetologer. Hun er simpelthen så dygtig. De... Leggi di più
Sara Lorentsen Skin Expert tilbyder ansigtsbehandlinger, som er helt unikke og meget personlige. Alle behandlingerne har sin egen signatur og indeholder kun det bedste indenfor kosmetologiens verden, hvor jeg har taget inspiration fra min jordomrejse, ...
Langelinie 21, 1 sal, 7100, Vejle, Danimarca
- info@saralorentsen.com
- www.saralorentsen.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Altid professionel og kompetent behandling.
Altid professionel og kompetent behandling. Min hud er blevet så meget pænere efter jeg er begyndt at komme hos Sara og efter den serie af hudplejeprodukter hun har anbefalet.
Og så er rammerne hos Sara så smukke og behagelige.
Her kommer du i himlen
Her kommer du i himlen, 200 % din tid, ingen dørklokke eller telefon der forstyre den profesionelle behandling som Sara besidder til perfektion. Intet andet dur, når først du har prøvet at være i himlen på Langelinie.
Det bedste sted jeg nogen sinde har…
Det bedste sted jeg nogen sinde har gået⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sara er top prof til sit arbejde og…
Sara er top prof til sit arbejde og laver den bedste ansigtsbehandling ever 🙏🌸
Jeg kommer igen snart 🤗
De bedste produkter!
Sara er en rigtig hud helt
Sara er en rigtig hud helt! Hun ved hvad hun har med at gøre og er fabelagtig til at se nøjagtig hvad din hud har brug for og hvornår.
Før jeg mødte Sara vidste jeg ikke at huden har sin egen cyklus, så det den har brug for i dag, er måske ikke det den har brug for om 14 dage?
Helt igennem Professionel og brænder for det hun beskæftiger sig med.
Og så er hun oven i købet en super sød pige❤️
I have been receiving Sara’s treatments…
I have been receiving Sara’s treatments for few years and now and every time I leave I feel my skin super soft, clean and rejuvenated. I can’t wait for when I can travel again from the U.K. and receive one of those amazing massages as well. Totally recommend her!

Fantastisk dygtig
Fantastisk dygtig! Jeg har fået behandlinger hjemme i Danmark og i udlandet, denne oplevelse hos Sara Lorentsen Skin Expert har været den ultimativ bedste.

Risposta di Sara Lorentsen Skin Expert
Sara is with no doubt the best skin…
Sara is with no doubt the best skin specialist that I know and I look forward to be going to Denmark from the UK to have her treatments. She is extremely knowledgeable, professional, caring and always with a smile. I would highly recommend Sara to anyone looking for a top skin specialist.

Behandling i særklasse
Behandling i særklasse. Univers af forkælelse! Sara er yderst professionel, & SÅ dygtig. Hendes oase rummer af nærvær & kvalitet.