Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Er dybt chokeret. STOFFER, DRUK OG LØGNE. og fyring uden grund. Er tom for ord og sidder stadig med traumaet. Søg job her, hvis du ønsker psykolog hjælp. Lederen tror det er en movie, i hans overdrev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bedste startup sted, hvis du enten ønsker, at lære om kundeservice, salg, mødebooker eller noget indenfor forsikring. Udover det, så får du de bedste kollegaer, hvor der er fuld smæk på hver dag med... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di telemarketing

Scritti dall'azienda

Salescorp har været ekstern salgsafdeling og kundeservice for en lang række større danske virksomheder siden 2005. Vi har derfor en stor praktisk og faglig erfaring med at opbygge og fastholde en stor kundeportefølje. Vi har gennem vores mangeårige levetid arbejdet med salg og kundeservice for virksomheder med flere forskellige produkter i pipelinen. Vores team består af ca. 250 medarbejdere, som brænder for at repræsentere virksomheder med høj kvalitet i alt, hvad de gør – uanset om det er salg eller kundeservice. Vi tror på, at troværdighed og gode produkter er nøglen til succes inden for salg og service, og derfor uddanner vi vores medarbejdere til at forstå og elske vores produkter og services.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Giftigt sted

Hvis du er en pige, og ser godt ud, så lad vær med at søg et arbejde hos dem. Du kommer åbenbart til at "distrahere" drengene der arbejder der, hvorfor du ikke får lov til at have job hos Salescorp ifølge virksomheden, og den kvindelige leder der også arbejder der.
De lyver om alt og til alle - medarbejdere og kunder. Det ligger i deres kultur at pynte på sandheden, og finde på løgne for at virke bedre end de er. De behandler dig som skidt, som om du er et objekt, og vigtigst af alt, så får du ikke en undskyldning for noget som helst. En arbejdsplads fyldt med umodne "voksne". De har tidligere fået bøder og været med i to programmer der afslører dem.

11 settembre 2025

Hej Anders O.
Jeg kan ikke se du har været ansat herude eller skulle have været til samtale så kan undre mig over dine udtagelser om vores arbejdsplads samt kultur?
Umiddelbart tænker jeg det er de samme to piger Dea & Anastasia som forsætter med at skrive ting og sager bare med fake navn...

Piger i kan læse vores svar på jeres andre opslag og alle disse anmeldelser giver bare mig meget mere ro i maven om at det var det rigtige valg ikke at fortsætte med jer herude.

Vi ønsker jer alt held og lykke i fremtiden!

Oliver - Salescorp

HOLD JER VÆK

Lederen tror det er en movie, i hans overdrevene skuespil og facade. De reklamere med den gratis uddannelse, men alt er en joke. I bund og grund er det en børnehave og lederen er et lille barn.

25 ottobre 2025

Vi er kede af at i har haft en dårlig oplevelse, ifm. Ansættelse herude.
Ift. Den hjemløse der nævnes, ved jeg at denne reference laves ifm. Forklaringen af fysiologiske behov, i Maslows behovspyramide, som eksempel på hvem der har deres fokus på at tilfredsstille netop disse behov, hvor andre måske har deres fokus et andet sted.

Det er bare for at give jer konteksten, for jeg ved i var forsinkede tirsdag, og at i derfor nok er gået glip af starten af modellen🙂
Vi er dog glade for at høre i har følt jer godt behandlet af ledere, da vi har rigtig søde ledere og undervisere herude, herunder Mikkel. Dog er jeg informeret om at disse ledere bad jer gå, eller henvendte sig til Mikkel efterfølgende, da i forstyrrede driften, grundet højlydt grin og løben på gangene.

En af de ledere der gik forbi jer i perioden, var den leder i ville skulle arbejde sammen med, som meldte at den adfærd ikke ønskes i afdelingen, da det vil forstyrre de andre.
Derudover sad i og grinte højlydt under jeres opstartskursus, hvilket forstyrrede de andre kursister og selvfølgelig påvirker jeres underviser, hvilket var grunden til i blev bedt om at forlade kurset onsdag.

Dette var grunden til at vi valgte at afbryde samarbejdet.

Ift. Informationer der er blevet afgivet, er det udelukkende blevet brugt til at oprette en personaleprofil, til udbetaling af løn, samt kontakterne. Kontrakterne har ligget klar til jer siden fredagen inden jeres opstart om mandagen. Dette informeres der også om, om mandagen, hvor i desværre var så forsinket at forløbet var slut inden i ankom🙂

Så vi er kede af at i har haft en ubehagelig tilbagemelding på jeres adfærd, det er aldrig vores mål, tvært imod. Men vi forholder os fast i at vi ikke ønsker et samarbejde og ønsker jer alt godt i fremtiden.

Kaotisk miljø

Der er totalt fravær af professionalisme. Man kan blive råbt ad eller fyret uden hverken forklaring eller undskyldning. Arbejdspladsen er præget af løgne og manipulation. Nogle af medarbejderne virker desværre påvirkede af stoffer og det bider man hurtigt mærke i, så snart man træder ind.

1 settembre 2025

Valutata 1 stelle su 5

IKKE søg job her - respektløs behandling

Min veninde og jeg havde en yderst ubehagelig oplevelse under opstarten hos Salescorp og vil advare andre mod at spilde tid her.
Firmaet her, gav anledning til at vi blev inviteret på børnehave, og skulle være pædagog for et barn i en voksen mands krop.

Undervisningen havde meget lidt med salg at gøre. At bruge en hjemløs som eksempel og diskutere, hvor vedkommende “mon skal tage hen”, var irrelevant, respektløst og til grin.

Allerede i starten grinede vi kort af noget, der varede i fem minutter maks, og det resulterede i, at "underviseren" Mikkel råbte af os to gange, uden nogen form for dialog, og var umulig at kommunikere med. Hans opførsel gjorde situationen ubehagelig og ydmygende for os foran de andre på holdet. Min veninde blev næsten kvalt i hendes vand og han var bare ligeglad.

Det er ironisk, at han underviser i kontrol, dialog, kommunikation og salgspsykologi ift. kundeservice, men ikke engang kan styre sig selv og sit eget temperament, når han bl.a fra første dag spillede enormt smart.
Det var tydeligt, at han troede, han var en karakter fra filmen Wolf of Wall Street, hvilket kun gjorde hans opførsel endnu mere teatralsk og uprofessionel.

Vi er to fuldvoksne kvinder, men blev behandlet som to små børn, som om vi gik i folkeskolen, blev sendt ud for døren i 10 minutter, men det blev så til at vi i stedet skulle tage helt hjem.

Da vi forsøgte at tale med ham, blev vi bedt om at tage hjem uden videre og blev igen mødt af råben. Vi henvendte os derfor til ledere på stedet, for at forklare situationen og valgte at blive, fordi vi ønskede at tage undervisningen seriøst og få en chance til, fordi vi brændte for branchen. Alligevel prøver firmaet nu at lyve om, hvad der skete, og give et forkert billede af situationen.

Der blev sendt blandede signaler fra ledelsen: nogle bad os komme igen dagen efter igen, mens andre ikke ønskede det. Det fremstår som et meget forvirrende firma, uden klar struktur eller respekt for mennesker.

Dog var de to unge ledere søde mod os, og HR var også meget venlig.

Derudover skulle de have vores personlige oplysninger, som kontonummer, CPR osv. uden at vi havde skrevet under på nogen job kontrakt endnu.

Alt i alt virker Salescorp meget uprofessionelt og uden evne til at tage ansvar. Meget tyder på, at de ikke tager noget til sig, eller lærer af sine fejl.
Vi håber, at ingen andre skal opleve den samme behandling.

22 ottobre 2025

Valutata 1 stelle su 5

Virksomheden er under al kritik

Virksomheden er under al kritik. Udover at gemme sig under et navn 'a better place to work' som tilhører en anden virksomhed, så betaler de ikke ikke de fakturaer der fremsendes for udført arbejde. De er tæt på umulige at komme i kontakt med og vender ikke tilbage på vores henvendelser. En virksomhed ALLE bør holde sig langt fra!

13 maggio 2025

Budgetversion af Wolf of Wall Street

Salescorp præsenterer sig selv som en dynamisk og ambitiøs salgsvirksomhed, men bag facaden gemmer der sig et kaotisk og gennemført uprofessionelt miljø. Virksomheden føles som en lavbudgetudgave af The Wolf of Wall Street, men med samme selvdestruktive kultur. Overdreven druk, udbredt stofmisbrug og en grundlæggende ligegyldighed over for ansatte, der ikke er topsælgere i huset.

Det er ikke usandsynligt, at du lærer noget om salg, men prisen er høj. Manglende lønudbetalinger, ringe arbejdsvilkår og et moralsk forfald. Konkursraten for både firmaet og de mennesker, der forsøger at skabe en karriere her, synes nærmest at være en del af forretningsmodellen.

Salescorp er ikke et sted, jeg ville anbefale nogen, særligt ikke unge, at starte deres arbejdsliv her. Man risikerer at lære de forkerte ting på den forkerte måde i et miljø, hvor løfter er tomme og ansvar altid bliver skubbet videre. Har du ambitioner, så er det her et sted, du bør holde dig langt fra.

NYHEDERNE HOS TV2, Salescorp er endda anerkendt af nyhederne hos TV2 for dele af ovenstående, links er ikke tilladt her, men en hurtig Google søgning burde kunne gøre det

10 febbraio 2025

Kære Gustav,

Tak for at tage dig tid til at skrive.
Det gør mig oprigtigt ked af det hvad du skriver - og dette tager vi MEGET alvorligt.

Vi er +200 personer, så jeg vil blive glad for at du skriver til mig og vi sætter et møde op, du kan skrive mig på lbh@salescorp.dk, du kan også sende en sms på 22606536, så sikrer vi hurtigt at få et møde i kalenderen.

Vi ønsker ABSOLUT KUN at drive et professionelt setup. Vi har et fast værdisæt og kan sige at vi har bortvist folk på de grundlag du beskriver før - fordi vi har 0 tollerance. Det du beskriver er på ingen måde noget vi vil stå for. Os som har været med siden starten vil gerne sikre at det på ingen måde udvikler sig i en forkert retning.

På forhånd mange mange tak.

Vh Lars Hein

Valutata 1 stelle su 5

Jeg venter stadig på min løn Oliver…

Jeg venter stadig på min løn Oliver 😘det 4
Måneder siden og han skylder en del

3 dicembre 2024

Hej Adrian.

Efter at have kigget ind i din ansættelsesperiode, kan jeg se at du kun har haft 2 vagter, svarende til 15 timer i alt - fordelt på 2 lønperioder.
Det betyder derfor at der på hver lønseddel vil stå ca. 7,5 timer, hvorefter der skal trækkes personaleforening, madordning, SKAT osv. Det betyder at din lønseddel er gået i minus begge måneder, og der derfor ikke er noget udbetalt.

Jeg ved du har været i dialog med HR som har forklaret situationen flere gange, så jeg håber det giver mening nu.

Valutata 2 stelle su 5

Haltende på feriepenge.

Har haft arbejdet i salescorp i få år og fået lært en masse i forbindelse med salg. Men én ting er at lære salg, en anden ting er at få sin belønning for det samt feriepenge. Der blevet kontaktet og kimet ned. De har deres prioriterings liste over hvem de vil udbetale feriepenge til. Jeg blev videre sendt som en prositureret lille hund. Jeres arbejdsplads er fed til tider men jeres måde at håndtere lønninger, mm og jeres ledere er ikke andet end nogen fornærmede små børn i voksne kroppe. Fix jeres måde at håndtere problemer på.

15 gennaio 2025

Hej Yunus.

Vi forstår 100% din frustration, dog prøver vi efter bedste evne at overholde lovgivningen ift. Feriepenge.
Når vi nu er så mange ansatte som vi er, er det vigtigt at vi tjekker op på om folk rent faktisk har afholdt ferie i den periode de søger for da det ellers ikke overholder det punkt man klikker af inde i borger vedrørende tro og love.

Vi er glade for den tid du har haft herude og ønsker dig alt det bedste på din videre rejse.

Lidt lumsk firma

Jeg blev tilbudt et job hos dem, hvilket jeg accepterede da jeg gerne ville have noget salgserfaring. Det var dog ikke så meget salg, men nærmere løgn overfor kunder. Der var et 4 dages træningskursus med en slags eksamen til sidst. Der blev gennemgået nogle simple teorier om salg.
Jeg kom på medhør på nogle af de der solgte og et af de første opkald jeg hørte, fortalte en sælger på en alder mellem 19-21 en ældre dame at han var enlig far (hvilket han ikke var) for at få medlidenhed. Jeg kunne næsten ikke høre det over sangen "Cocaina" af mellemfingamuzik, der bliver hele tiden spillet ekstremt højt rap/hiphop el. lignende.
Scriptet går ud på at dem man ringer til har været med i en online-konkurrence og at man så ringer til dem og siger at de er "fremme i køen" i konkurrencen og derfor har man nogle spørgsmål osv. det ender med at man prøver at sælge dem en el-aftale.
Det var virkelig nogle af de mindst empatiske mennesker jeg har mødt, både overfor kunder og kollegaer og der var virkelig sådan en tung, negativ energi der.

18 luglio 2024

Salescorp udbetaler ikke feriepenge

Efter mange henvendelser både skriftligt og telefonisk omkring manglende udbetaling af feriepenge uden respons, så må jeg konstatere at Salescorp ikke har intentioner om at have en dialog eller udbetale de manglende feriepenge. Én af gangene da jeg ringede blev jeg spurgt om det drejede sig om manglende udbetalt løn, hvilket jeg kun kan tolke som at andre også har problemer.

2 dicembre 2024

Hej J. Lund.
Vi har efterspurgt dine informationer, da vi ikke kan finde dit navn i systemet over ansatte/tidl. Ansatte.

Enorm fed rejse hos Telco

Min tid i Salescorp har været en spændende rejse, hvor jeg har haft meget personlig udvikling.

Jeg var ansat i Telco, nu kaldet BlackRock, hvor jeg har været omgivet af rare ledere (Victor, Alfred og Joe), samt masser af flinke kollegaer.

Disse mennesker har gjort det super fedt at komme på arbejde, og har hjulpet mig rigtig meget på salget, som jeg hurtigt blev knivskarp til.

Jeg vil specielt gerne sige tak til Joe, som har taget mig under vingerne fra starten og altid har gjort dagene sjovere. Jeg håber andre også kommer til at opleve at have Joe som leder.

Tak for alt.

11 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Salescorp bliver ikke meget federe!

Det aller fedest ved arbejdspladsen for mig var de kollegaer og relationer jeg har fået bygget. Der er så mange dejlige mennesker derude at det er helt vildt!

Jeg startet fra nul, og blev aldrig den bedste sælger men udviklede mig som det var helt ufatteligt på mange flere punkter end bare salg. Selvom mine salgs evner også er et helt andet sted end hvis jeg ikke vil have arbejdet derude.

Menneskerne og arbejdspladsen får min fulde opbakning og alt min kærlighed. Det vil foreviget have en plads i mit hjerte som starten på min karriere men også som starten på så meget andet.❤️

13 luglio 2024

Megetmeget utroværdigt "firma"

Dårlige arbejdsforhold, udbetaler ikke den lovede bonus, snyder de unge naive medarbejdere, lokker mod "firma" fester hvor spritten (&andre ting!) flyder frit.
Intet godt at sige om det"firma".
Min søn var ansat der i nogle måneder.

1 ottobre 2023

Salescorp = Scam

SALESCORP=SCAM
JEG VED I MANUELT GÅR IND OG ANMODER OM AT FÅ FJERNET MIT OPSLAG HVER GANG. STØRRE CENSUR VIRKSOMHED SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER. DET HAR STÅET PÅ I NOGLE MÅNEDER NU, OG I SKAL VARE VIDE DET ALDRIG STOPPER.

SALESCORP = SCAM VIRKSOMHED #1
Lig mærke til den nyeste kommentar fra marcus som også nævner der mange utilfredse tidligere medarbejder. I wonder why! Salescorp har det ultimativt dårligste ry i brancen..

DET MÅ DA VÆRE IRRETERENDE FOR JER AT SKULLE BLIVE VED MED AT SLETTE OPSLAG, MEN HVER GANG I SLETTER KOMMER DER ET NYT. ALLE SKAL VIDE SANDHEDEN

Så har hustler firmaet giver nye bonus ordninger ud til medarbejderne for at få deres rating score højt op igen.

De dårlige anmeldelser som kommer på trustpilot bliver anmeldt og fjernet i håbet om at de kan snyde nogle nye mennesker til deres pusle spil

Som jeg nævnte sidst og gerne nævner igen, så stopper disse sandheder ikke med at komme ud før i fjerner jeres censur på dårlige anmelder.

Jeg er blevet blokeret fra deres Facebook side også for at fortælle hvilket forhold jeg har været ansat under.

Selvfølgelig lyder det jo også bedre når alting er rosen rødt.

Faktum er bare: Salescorp har to gange medvirket på tv. KONTANT og Operation X.

Begge gange for at snyde folk.
De tager ikke ved lære. Lars Hein, som i sidste dokumentar udmelder at han intet vidste, lyver helt vildt. Han har sin daglige gang i centeret og ved udmærket hvad der sker.

Jeg fik ikke en eneste løn seddel i den periode jeg var ansat. Jeg er blevet snydt for adskillige tusinde kroner af min løn.

Havde de nu været en real virksomhed som ønskede deres ansatte samt tidligere ansatte det bedste, havde man svaret min anmeldelse med en interesse i at komme til bunds i sagen.

Dette er ikke sket.

Tvært I mod har man anmeldt mine anmeldelser for at være løgn og fået dem fjernet.

Tænk jer om engang, hvis ikke jeg var blevet snydt, hvorfor skulle jeg så gide at blive ved med at bruge min tid på at lave dårlige anmeldelser om dem.

Jeg har dog taget ved lære nu, de forsøger at fjerne det rigtige billede. Jeg prøver at hjælpe folk frem til sandheden, samt fortælle alle at der findes 100 gange bedre muligheder rundt omkring på markedet.

Så nu bliver dette opslag kopieret. Hver gang den forsvinder fra jeres trustpilot vil den komme op igen, enten fra min egen bruger eller en anden. I vinder aldrig denne sag.

Den eneste måde dette stopper er ved at I viser en real interesse i at tilbagebetale hvad i skylder til jeres tidligere ansatte, samt sørger for at fjerne den censur i udøver.

I BLIVER ALDRIG GLEMT!

SELV OM I SLETTER VORES ANMEDELSEER FOR AT PRØVE AT FÅ DET HELE TIL AT SE GODT UD, VIL DER BARE KOMME FLERE. I KAN BETALE TILBAGE ELLER DET FORTSÆTTER

20 dicembre 2023

Hej Michael.
Vi har under hver af dine opslag været inde at efterspørge informationer for at kunne undersøge sagen, men da du gentagende gange har valgt ikke at opgive dine oplysninger, har vi ikke kunne gå videre med sagen.
Af samme grund bliver dine opslag slettet, grundet den manglende troværdighed.

Skulle du have interesse i at vi undersøger sagen, skal du endelig bare opgive dine informationer, så vi kan få kigget ind i den løn, du føler du er blevet snydt for.

Mvh. HR, Salescorp

Valutata 5 stelle su 5

Victor og Alfred's Telco afdeling!

Jeg kan med glæde skrive en anmeldelse af Salescorp og deres Telco afdeling.
Først er de to ledere, Victor Gwinner og Alfred Lykkeaa, de to chefer som jeg har udviklet mig mest hos.
Fra den allerførste måned på jobbet kunne jeg mærke, at min personlighed begyndte at udvikle sig, samt mine kommunikations- og salgsevner blev forbedret grundet Victor og Alfreds måde at lede, undervise, udvikle og støtte os ansatte på. De har en fantastisk evne til at sørge for vores personlige udvikling og sikre, at vi trives i vores teams.
Det er tydeligt, at både Victor og Alfred lytter betænksomt til deres ansatte og altid sætter teamet før sig selv. Deres dedikation til vores trivsel og succes er ligeledes imponerende. De er altid tilgængelige for at hjælpe og støtte os, uanset hvilke udfordringer vi står overfor.
En af de ting, der virkelig skiller sig ud ved Telco, er den nærmest euforiske stemning, der altid er til stede i afdelingen. Det er utroligt inspirerende og motiverende at være omgivet af kolleger, der er i godt humør og altid er klar til at give en hjælpende hånd.
Det er virkelig en fornøjelse at møde på arbejde hver dag.
Det har været en fornøjelse at arbejde under Victor og Alfred's lederskab. Deres dedikation til vores personlige og faglige vækst har medvirket til en utrolig personlig udvikling for mig. Jeg kan varmt anbefale dem som chefer til alle, der ønsker at blive udfordret og vokse som professionelle og ikke mindst personlighedsmæssigt.
Tusind tak, Victor og Alfred, for jeres fantastiske lederskab og støtte, det kommer jeg til at savne!

9 novembre 2023

Uønsket opkald

Har skrevet flere gange til Salescorps mailadresse, med at de skal stoppe med at ringe i tide og utide til mig. Jeg står på Robinsonlisten og må derfor IKKE kontaktes med ønske om salg osv.

JEG BLOKERER CA. 3-4 AF DERES *** BEEEP **** NUMRE PR. UGE !!!

Nu finder jeg mig ikke i mere, derfor denne anmeldelse.

11 settembre 2023

Kære Anders,

Tak for din anmelde.

Vi ringer kun folk op, som har vist interesse i at vi skal kontakte dem. Det kan ske via deltagelse i en konkurrence el. lign.

Når det er sagt, så er du fjernet fra vores liste, og du vil ikke blive ringet op igen, med mindre, at du igen viser interesse heri.

Hvis du igen bliver kontaktet af os, så kan man altid trække sit samtykke tilbage ved at skrive ind til os, som du har gjort.
Så opretter vi en ticket, hvorefter du bliver fjernet fra vores system.

Hvis der skulle opstå nogle spørgsmål, er du altid mere end velkommen til, at ringe til os på 70807800, eller skrive til vores chat.

De bedste hilsner og ønsket om en god dag
Simon L.

Valutata 5 stelle su 5

En arbejdsplads som ingen andre

Jeg har arbejdet i Salescorp i 4 måneder, og kan i alt ærlighed sige jeg kommer til at savne det. Salescorp's arbejdsplads er som ingen anden, med en så god stemning at man glæder sig i togturen derhen.

I salescorp kæmper du din egen kamp om at skabe din lønseddel, men du kæmper aldrig alene. Med kollegaer der brænder for at sælge mindst lige så meget som en selv og ledere der har flere års erfaring samt hæftige salgsrekorder er der ALTID hjælp at hente.

Jeg havde personligt Victor Gwinner som leder, og vidste med det samme at jeg var i gode hænder. I hans øjne var salg i alt vi gjorde, og med en ukuelighed uden lige. Jeg glemmer aldrig min træning med ham hvori han gennemskuede mig ikke bare som sælger men som person og ud fra det skræddersyede en plan for hvad jeg skulle gøre for at forbedre mig.

I Salescorp er dine kolegaer mere end bare folk du arbejder med, man udvikler sig sammen og gejler hinanden op hver gang man opnår success. Hver gang man laver et salg stopper alle hvad de har gang i for at klappe imens du går op til tavlen for at skrive dine point på. Der er ingen følelse bedre. Jeg kan klart anbefale salescorp til enhver der brænder for at sælge eller søger en spændene udfordring.

15 maggio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Fantastisk arbejdsplads til de ambitiøse

Dejlig god arbejdsplads, der givier dig mulighed for at udvikle dig i den rigtige retning, samt blive klogere på salg og hvad salg går ud på psykologisk.

Selvom der mange utilfredse tidligere ansatte kan jeg med 100% selvtillid sige at det er en enorm god arbejdsplads med limitless løn for dem der gerne vil salg og er hardcore
Havde 3 pisse fede måneder, men stoppede af private grunde.
Tak for det hele salescorp for at lærer mig en masse nyttige ting

8 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Helt klart en arbejdsplads der giver dig en udvikling

Min tid i Salescorp har været en dejlig, sjov og overskueligt..

Jeg har arbejdet der i 2 år og det har været 2 dejlige år med masser af udvikling som person, men også i at indhente erfaring og udvide min personlige kompetencer.

Arbejdspladsen giver dig en lærenem opstart og giver dig masser af overskuelighed for at stille dig i den nemmeste situation muligt.

Cheferne og kollegaerne er åbne og snaksalig hvilket har udført i mange dejlige venskaber.

Dog ville det være løgn hvis jeg ikke sagde lønnen heller ikke har gjort meget, da der ingen loft er. Hvilket giver dig en større motivation til at give den gas og bare tjene sine penge 👌🏻

Denne arbejdsplads kan helt klart anbefales fra min side af🤩

31 luglio 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più