Scopri cosa dicono le persone
Jeg har købt glasskåle hos Salattøsen og jeg er SÅ glad for dem 🙏🏼😍 de tåler det hele, de lukker tæt og er også nemme at lukke/åbne 😀 fantastisk at opbevare sin mad i disse fremfor plastik! De... Leggi di più
Virkelig god kvalitet af produkterne på hjemmesiden. Hurtig og nem betjening. Havde en fejl på et af bøtterne som blev reklameret for. Her var mette hurtig og sød til at sende en ny. 5 stjerner bå... Leggi di più
God og sikker levering Lidt nervøs for at bestille hos dem siden jeg ikke kendte firmaet, men alt forløb glat. Betalte med mobilepay, og betalingen blev trukket fra min konto nogle dage senere og lev... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg har købt glasskåle med låg fra…
Jeg har købt glasskåle med låg fra Glasslock.
Jeg kan bedømme firmaet ud fra serviceniveauet når der skal reklameres for nogle låg der var i stykker og her levede de fuldstændig op til forventningen og leverede en god service hvor alt blev taget alvorligt og jeg blev kompenseret som aftalt.
Jeg kan kun anbefale at købe her, og gør det igen.
Mvh Thomas
Pas på skimmel
Vi har bestilt sæt med glasbøtter. Allerede lidt skuffede da vi får dem hjem, da de er meget hårde at lukke. Efter kort tids brug opdager vi skimmel i lågene. Vi begynder derfor at tage listerne ud, de begynder dog at gå i stykker. Jeg kontakter kundeservice, som arrogant fortæller at man ikke må fjerne listerne, de svare dog ikke på min kommentar omkring skimmel. Vi prøver igen at bruge bøtterne uden at fjerne lister, men der opstår hurtigt skimmel igen. Denne gang får jeg så en information omkring hvordan jeg skal rengøre dem, ved at tage listerne ud. Dog uden held og når listerne knækker opdager vi skimmel i disse også.
Nu har vi kasseret alle låg da vi ikke tør bruge dem, samt halvdelen af listerne er knækket. Vi har ikke engang haft dem i et år.
Har købt en masse glasslock beholdere
Har købt en masse glasslock beholdere, som blev leveret hurtigt. Et af lågene var i stykker ved ankomst, så jeg skrev en mail omkring problemet. Fik hurtigt svar om at de ville sende en ny beholder med låg til mig.
Super fin service og hurtig levering
Super fin service, hurtig levering og gode produkter. Ikke sidste gang jeg køber hos SalatTøsen. Bøgerne er også gode med mange spændende og sunde opskrifter 👍
Virkelig god kvalitet af produkterne på…
5 stjerner både til kvaliteten af produktet og service !
SalatTøsens Glasslock…
Faldt for SalatTøsens Glasslock beholdere i hærdet glas og kan kun sige tak for ufattelig god kundeservice, hurtig ekspedering samt nogle skønne glasbeholdere af høj kvalitet. Det er ikke sidste gang, jeg handler der.
De kan noget.
Stor skuffelse når man finder ud af de…
Stor skuffelse når man finder ud af de ikke er lugt tætte og ikke mindst er de identiske med ikeas samt går i stykker v kogende vand der hældes ud ved siden af i vasken syntes ikke de er billige øv

Risposta di Salattosen
Jeg har købt glasskåle hos Salattøsen…
De ankom hurtigt efter bestilling og jeg har lige i dag bestilt en ny pakke med 10 stk. Tak for meget fine produkter 💥👌🏼
Kæmpe anbefaling til glasskålene 🎊
Dårlig oplevelse
Jeg har for flere år siden givet min mor og mig selv en tur til foredrag med salattøsen.
Selvom det er længe siden, tænker jeg ofte på den dårlige oplevelse det var.
De var arrogante, bedrevidende, selvom de ting de sagde var åbenlys forkert ift. Nedkøling af madvare osv.
Maden smagte middel til kedeligt.

Lever op til forventningerne
Købte et glas sæt med låg til en god tilbudspris. De lever helt op til billederne og så må det testes om de virkelig kan tåle både fryser,microovn og alm. ovn, det må tiden vise
En meget blandet oplevelse.
En meget blandet oplevelse.
Jeg har oplevet at få dårlig service i kontakten med Salattøsen, både ift. forkert info, lang ventetid på svar samt ingen svar på en mail hun selv startede med at sende.
Jeg synes bestemt ikke kontakten var hjælpsom og måske synes jeg hun er en smule arrogant.
Jeg endte med at bruge mit gavekort på et kursus med showcooking. Her var god stemning og selve måden at lave showcooking på fungerede overraskende godt. Jeg blev dog ikke inspireret og jeg min personlige holding til madlavning og grøntsager ligger langt fra Salattøsens koncept. Man fik lov at smage en smule af maden til sidst, men undervejs smagte man ikke, hvorfor man ikke fik en fornemmelse af hvordan de enkelte elementer skulle smage, men kun det færdige resultat.
Har fuldt 28 dages antiinflamatorisk…
Har fuldt 28 dages antiinflamatorisk onlineforløb.
Jeg er overrasket over den fine online forholdsvis hurtige respons, her både hverdage og weekend.
Jeg synes det var meget kompliceret at komme igang, men da jeg lige fandt taget på det, så fik jeg fuld effekt af forløbet. Jeg kan rigtig godt lide at lave mad, derfor er det et godt forløb for mig.
Jeg er dog ikke så vild med, at indlæg på Facebook skal godkendes af en admin, før de postes. Det forsinker responstiden på de hurtige spørgsmål man kan have mens man laver maden.
Jeg har meldt mig på næste forløb, regner med gode forårsretter.
Der var ovenikøbet loyalitetsrabat, tak for det.

Dårlig service
Skulle ha’ læst anmeldelser før bestilling af bog. Sindsyg dårlig service😡Har købt en del, men aldrig mere😶

Dårlig service
Havde købt 2 billetter til et kursus i København i foråret 2021. Kurset blev aflyst grundet corona. I stedet for at få pengene retur fik jeg tilsendt et tilgodebevis i form af en kode.
Firmaet udbød herefter kurser i november måned og ifølge dem 3 datoer i foråret 2022, hvilket skulle være kommunikeret ud via sociale medier. Da jeg flere gange har været inde på hjemmesiden uden at finde kurser i København, besluttede jeg at bruge mit tilgodehavende på kr. 798,00 i shoppen. Til min store overraskelse var tilgodebeviset ikke gyldigt. Jeg henvendte mig til firmaet som oplyste, at mit tilgodehavende kun kan bruges på et nyt kursus og de håber jeg vil overveje at booke et kursus ( altså dem der ikke er i København ) men det kan jeg så forsikre dem om ikke kommer til at ske.
Helt utrolig dårlig service.
6 timers kursus
Ikke valuta for pengene. Alt for mange mennesker, for få redskaber. Alt for lidt læring. Kurset bestod mest af “her er opskrifterne -lav maden”. Krydret med en masse frustration over alt for mange mennesker, for få gryder, skærebrætter mv.
Dårligt organiseret 6 timers kursus.
Dårligt organiseret 6 timers kursus.
Vil ikke anbefale kurset.
Det var selvstudium og man lærte ikke noget.
Madkursus er spild af tid og penge
Deltog i et 6 timers madkursus.
Vi var et stort hold på 36 til 6 små(!) køkkener. Det manglede både udstyr og en del ingredienser, hvilket gjorde det til en kaotisk oplevel til at starte med. De manglende ingredienser blev undskyld med at nogle nok havde målt forkert af.
Der var ingen mærkater på ingredienserne, så vi måtte bruge meget tid på at spørge os frem.
Køkkenet var ikke særligt rent og slet ikke gearet til at så mange mennesker skulle lave mad.
Vi fik 9 ting vi skulle lave (salat, pestoer, knækbrød) pr 6 personer, så de fleste var færdig efter 2,5 time hvor vi blot ventede på de sidste ting. Den sidste time blev brugt på oprydning og opvaske
Maden var lækkert, men der var ingen undervisning eller læring, og reelt varede kurset kun 3 timer, da der var meget ventetid. Dem som var heldige fik lov at prøve to opskrifter.
Kan ikke anbefales.
28 sunde dage med Salattøsen
28 sunde dage med Salattøsen. Særdeles omfattende indkøbsliste etc hvor mange varer ikke kan købes i alm supermarked.
Hold jer langt væk
Mega dårlig nul stjerner hold jer væk det er kun en pengemaskiner og de er så overlegne og sviner deres kunder til
Vi var til det for ca 14
dage siden i vildbjerg.
Der var en der havde en dreng med på 12 som var bange for at være alene hjemme, barnepigen havde meldt afbud i sidste øjeblik ,hun spørger pænt må han sidde med nej nej der var ikke stole nok dette var i vildbjerg ,udenfor vinduet stod havestole og hun foreslår at låne en stol derude hvortil svaret er han ikke har betalt 399 og derfor ikke velkommen der var mere end 45 kunder den aften .
Hver gang en spurgte om noget kom et overlegen svar eks kom et spørgsmål om salat hvor svaret var det var blød/hård salat han skære en salat over holder den op og smuldre den og siger, du siger den er hård på en hånlig måde mens han griner og nikker anerkendende ud til de andre og får dem til at grine, sådan er det hver gang nogen spørger om noget. "Mobning du selv har betalt for"
Du betaler 399 for at se de rister solsikke og græskarkerner putter lidt soja med citron på
Efter ca 10 min er der ikke mere kaffe the og vand i kanderne på bordene efter 50 min i alt er der pause på 35 min hvor de så sælger løs af deres produkter. Da vi er færdig efter ca 2 en halv time med pause, kan du gå ned og smage bliver der sagt ikke tag for meget alle skal smage der er 1 skive sammenpressede champignon til hver og der bliver holdt nøje øje med hvad du taget, da vi sidder ved bordet og smager ,hvilket ikke engang smagte specielt godt kommer de rundt til bordet, da de er på vej ned i den anden ende snakker de kun til dem, der har købt af deres ting som ligger på bordet ved siden af dem,resten ser de overhovedet ikke.
Ikke farvel på vej ud af døren men dog et smil til dem der har købt deres ting som de påpeger flere gange er det bedste man kan faktisk ikke bruge andet, de siger uha vi plukker det her et sted,henter det her et andet sted har det og det , og de sylter og rister alt, fylder alt op derefter siger de det tager kun 1 time om søndagen og 30 min til hverdag.
For at lave ting der ikke er til hverdags brug og smager godt der er alt for mange ting du aldrig kommer til at købe , til en hverdag.
Så dårligt, købe noget du kan li brug de 399 og en aften i sofaen med venner/veninder lav en sund salat prøv jer frem det får du meget mere ud af, alle har deres egen ting de elsker del jeres erfaringer og kig op fra jeres tlf og lev livet.
Hold jer væk fra salattøsen.
Hyggelig og lærerig aften.
Hyggelig og lærerig aften.
Afslappet atmosfære.
Super flotte bøger, men lækkre opskrifte
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.