Et døgn efter bestilling ligger mine varer klar til afhentning på posthus - virkelig lækker service! Dertil kommer deres viabill betalingsmetode, som er en kæmpe hjælp, hvis man pludselig står og m... Leggi di più

Hurtig og ekstraordinær service. Bestilte min ordre efter at have sendt en forespørgsel på mail, hvor der hurtigt kom svar retur👍🏼 Min datters nye sadel bliver allerede leveret i morgen. God opleve... Leggi di più

Rigtig god betjening ! Jeg ringede ang. en vare der var udsolgt fra deres webshop, de havde den i butikken, og da jeg skulle have nogle andre produkter fra deres webshoppen, fik de pakket det hele... Leggi di più

Landets bedste og høfligste service! Kører gerne en time for sadeltilpasning ved Tine som altid tager sig god tid og lytter. Derudover helt fantastisk personale i butikken der altid giver grundig... Leggi di più

1. Servizio di equitazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi kan tilbyde det bedste indenfor online salg af rideudstyr til både hest, pony og rytter. Altid de bedste produkter til din ridning. Fragtfrit ved 1000 kr. Rideudstyr i bedste kvalitet. Kun kvalitetsmærker

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Service i top

Service i top. Stor faglighed. Er yderst tilfreds med min nye Erreplus dressur sadel. Anbefaler dette firma. Stor anbefaling til Xenia. Hilsen Charlotte Højriis Christoffersen, Ebeltoft

29 aprile 2025

5-⭐️ oplevelse

God oplevelse. Det kan klart anbefales at handle hos Rytters Ridesport⭐️

13 dicembre 2024

Landets bedste og høfligste service

Derudover helt fantastisk personale i butikken der altid giver grundig og ærlig vejledning, og aldrig får en til at bruge “unødige” penge, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

12 dicembre 2024

Fantastisk service

Jeg har lige været ude til sadelkorrektion virkelig en god oplevelse fik masse råd og vejledning. Min sadel blev fikset.
Nu kan jeg bruge min sadel med god samvittighed :)

16 luglio 2024
Logo di Rytters Ridesport

Risposta di Rytters Ridesport

Hej.
Tak for din fine anmeldelse.
Hilsen Rytters Ridesport

Rigtig god betjening !

Rigtig god betjening !
Jeg ringede ang. en vare der var udsolgt fra deres webshop, de havde den i butikken, og da jeg skulle have nogle andre produkter fra deres webshoppen, fik de pakket det hele i sammen pakke, samme dag, og dagen efter kunne jeg henter mine vare i en pakkeboks.
Kan virkelig anbefalde at handle hos dem!

God vejledning og hurtig forsendelse.

11 marzo 2024

Jeg bestille en bruno delgrange flash…

Jeg bestille en bruno delgrange flash trense til 3.300kr til julegave. til disse penge forventer jeg at den er pakket flot og pænt ind. Men det var den ikke, den var smidt ned, i en papkasse, uden noget beskyttelse til turen den skulle leveres til. Pap kassen havde haft en hård tur, der var huller i og da trensen ikke var beskyttet har denne fået ridser på turen.. synes som det mindste at man kan pakke tingene flot og ordenligt ind så de kommer i så bedst muligt stand til kunden👍🏼

23 novembre 2023

Professionel rådgivning ved køb af sadel

Vi fik den mest fantastiske service af Xenia hos Rytters Ridesport ved købet af en sadel til en 6 års lettere nervøs springhest.
Xenia var superdygtig tid til at forklare forskellene på de enkelte sadler, og svarede på alle de spørgsmål vi kunne komme med. Der var god tid til at prøve de enkelte sadler, og på intet tidspunkt følte man sig presset til at købe noget.
Kort sagt en meget god indkøbsoplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale Rytters Ridesport hvis man er på udkig efter en ny sadel.

18 ottobre 2023

Dårlig service

Ingen hjælp at hente ved reklamation af gamacher, som tydeligt ikke er slidte. Også meget langsom svartid, måtte rykke flere gange. Handler der ikke igen.

6 agosto 2023

Jeg er fan🙏🏼

Jeg er fan🙏🏼, fantastisk service. Bestiller i Thisted den ene dag, og varen afleveret i Smørum dagen efter. 2 gange på en uge🤩🤩🤩.
Her handler jeg igen👍🏼
Bente Luplau
Askelund Dressurstald.

10 marzo 2023

Super service

Havde en virkelig god oplevelse, havde bestilt et amigo dækken hvor der var en fejl i lager holdningen så blev ringet op af en virkelig sød kvinde der tilbød et tilsvarende dækken i anden farve og vupti dagen efter fik jeg dækkenet og min hest har aldrig været flottere. Fantastisk god service.

10 gennaio 2023