Vi har holdt vores datters konfirmation i Ryslinge Forsamlingshus. Der var dejlig mad (og masser af det) og rigtig god betjening. Vi ser frem til at vi om 2 år skal holde konfirmation der igen.
Jeg bestilte forret og hovedret hos Ryslinge Forsamlingshus til 10 mennesker. Forretten var fin, men brødet var kedeligt. Hovedretten: kødet var ok i smag, men desværre tørt. Der var MANGE karto... Leggi di più
Ryslinge Forsamlingshus
Gråbjergvej 16, 5856, Ryslinge, Danimarca
- mail@ryslingeforsamlingshus.dk
- www.ryslingeforsamlingshus.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Vi har holdt vores datters konfirmation…
60 års fødselsdagsfest
Vi holdt en 60 år fødselsdagsfest for 66 venner og familie med all inklusive og levende musik. Det var et 8-timers arrangement, hvor alt fungerede perfekt og maden var helt i top. Det samme var det meget venlige og kompetente personale både forud, under og efter festen. Vi kan på det varmeste anbefale Ryslinge Forsamlingshus og kommer gerne igen - mange tak! Vh Jeanette og Per
En sublim oplevelse.
En sublim oplevelse.
Fik leveret 3 retter til et selskab.
Maden blev leveret til tiden.
Det der skulle være varmt både i forret og hovedret var rigtig varmt, Alle tre retter var meget velsmagende, og blev rost af gæsterne. Og der var af alle retter, meget mere end vi kunne spise.
Kurt Jørgensen
Velsmagende og god mængde
Vi har med vores personale forening været ude og køre gokart. Og i den anledning havde bestilt med spisning. Og maden fra jer var alle glade for. Super lækkert mormor mad. (Bøf med bløde løg og carbonader) velsmagende og der manglede bestemt ikke noget. Skulle man sige noget negativt kunne der godt have været flere kartofler. Men med 23 gutter var det underordnet. Der var rigeligt kød. Kæmpe anbefaling herfra.
Vi bestilte mad ud af huset
Vi bestilte mad ud af huset, og alt fungerede bare perfekt! Maden var både lækker, flot anrettet og rigeligt til alle gæster. vi fik mange rosende ord fra gæsterne. Leveringen gik som aftalt.
Kan varmt anbefales
Vi bestilte takeaway fra Ryslinge…
Vi bestilte takeaway fra Ryslinge forsamlingshus og fik leveret lækkert og rigeligt mad!
Jeg bestiller helt sikkert her igen.
5 stjerner herfra
Personalet der stod for vores arrangement var meget venlige og hjælpsomme. Vi fi lækker mad!
Alt i alt var festen i forsamlingshuset en kæmpe succes.
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Husk at tjekke jeres regning hvis i får…
Husk at tjekke jeres regning hvis i får ældre mad. Vi fik lov til at betale for mad flere gange om ugen som vi ikke havde bestilt og som heller ikke blev leveret. Penge blev aldrig refunderet! Snyde firma
Flot og lækkert frokostbord
Vi fik Take-away frokost med lune rette fra Ryslinge forsamlingshus. Alt var lækkert anrettet og smagte dejligt.
Alt var varmt og lige til at sætte på bordet. Fiskefiletterne var sprøde og lækre. Tilbehøret hjemmelavet. En klar anbefaling herfra
Jeg er ærgerlig
Jeg er ærgerlig.😳 Min far holdt fødselsdag i dag. For lidt personale på. Først ved at dække bord, da vi kom. For lidt mad til 78 gæster ved en buffet fra start, så folk måtte vente på at fadende blev fyldt op. Tomme flasker blev ikke taget af bordet og vandkanderne blev ikke fyldt op. Gæsterne bar selv servicen ud mm. Sådan plejer det ikke at være. 😳
Vi kommer helt sikkert igen. Lækkert mad.
Har fået buffe ud af huset fra Ryslinge forsamlingshus 2 gange nu, og maden har bare været i top begge gange.
Vi skal helt sikkert have der fra en anden gang👍🏻
Det var virkelig en skreg lige…
Det var virkelig en skreg lige oplevelse maden var kold og toiletter møj beskite og rigtig dårlig service jeg har ikke oplevet noget lignende jeg vil ikke anbefale andre til at få lignende oplevelse
Vi bestilte for andet år i træk
Vi bestilte for andet år i træk, julemaden, og den var igen perfekt.
Lækker mør and,saftig flæskesteg med supersprød svær,meget velsmagende sovs,æbler med ribsgele,god rødkål,chips,og så rigeligt af det hele.
Mange tak for mad, og godt nytår til Ryslinge forsamlingshus.
Arrogant holdning
Magen til arrogant holdning, som vi blev mødt af hos ejeren, skal man godt nok lede længe efter. Det var helt umuligt at komme igennem og få ham til at lytte til, hvad man forsøgte at sige.
Vi havde ikke fået leveret det, som vi bestilte, men trods alle vores forsøg, ville han ikke indrømme, at han havde glemt noget. Han blev gentagne gange ved med at sige, at der var rigeligt mad, hvilket vores klage slet ikke gik ud på. Han skal jo ikke vurdere, om der er mad nok, men bare levere det, som man betaler for.
God kundepleje er absolut ikke at kalde kunden for en klaphat, hvilket var, hvad Martin gjorde undervejs i samtalen!
Bestiller aldrig mad derfra mere.
Afholdte konfirmation den 25/9/21
Vi havde en god dag med venligt personale. Jeg bliver dog nødt til at komme med en kommentar ang. maden.
Salat, oksekød og kylling var godt tilberedt, men vi var bestemt ikke tilfredse med svinemørbraden.
Den var helt grå som servietterne på bordet og havde fået alt alt alt for meget. Det var virkelig en skuffelse, og den blev stort set heller ikke valgt af gæsterne.
Jeg gjorde tjenerpersonalet opmærksom på det straks ved servering, og de var helt enige, og de noterede det. Der kom dog ingen efterfølgende reaktion. (Her havde det måske været på sin plads med en lille efterfølgende opfølgning)
Flødekartoflerne kunne gå an, men de var meget saltede, men det er jo en smagssag.
Jeg ved ikke, om kokken havde for travlt med 4 selskaber samme dag, eller hvad der gjorde det, men den del af festen var en skuffelse, og vi havde desværre forventet noget andet.
Vi skal ikke glemme, at knægten trods alt havde en god fest, og tjenerpersonalet var venligt og imødekommende. Bordopdækningen var også fin, så de får alligevel 3 stjerner herfra :-)
Jeg bestilte buffet til 15 personer den…
Jeg bestilte buffet til 15 personer den fyrstelige som den heder den bestod af honning marineret kylling oksemørbrad helstegt svinemørbrad med nødder og glaseret skinke til forret laksemusse med brød og dressing og isbombe til dessert det var en fantastisk smagsoplevelse maden var vel tilbered kødet var mørt eller stegt perfekt til menuen var der flødekartofler også perfekt dertilhørende 6 forskellige salater utroligt lækkert . Jeg kan varmt anbefale ryslinge forsamlingshus og alt i alt kun ros for maden af alle gæster og til en pris på lige godt 3000 kr leveret
Gislev Revyen
Vi fik en fantastisk meny til vores årlige Gislev Revy. Der var masser af mad og det smagte fantastisk.
Jeg bestilte forret og hovedret hos…
Jeg bestilte forret og hovedret hos Ryslinge Forsamlingshus til 10 mennesker.
Forretten var fin, men brødet var kedeligt.
Hovedretten: kødet var ok i smag, men desværre tørt. Der var MANGE kartofler med, men ved første blik tænkte jeg hvad søren det mon var. Det lignede slet ikke kartofler. De var meget små og der var en eller anden slags pesto over.
Konsistensen var kedelig. Meget blød! En gang udkogte (eller bagte) glaskartofler, forsøgt kamufleret med pesto. Det var virkelig skuffende!
Jeg havde foretrukket nye kogte kartofler med persille. Simpelt og lækkert.
Generelt synes jeg maden så meget trist og grå ud.
Jeg bestiller ikke her igen.
God velsmagende og veltillavet mad til rimelig pris
Vi havde bestilt dinner transportable til 10 personer (tre generationer samlet). Vi havde bestilt en 3-retters menu, og det var rigtig dejlig velsmagende mad, og det var fine store portioner. Vi synes, prisen er yderst rimelig i forhold til den fine standard. Dette sted kan vi godt anbefale.
Vi fik god gameldavs mad 30/9-2017
Vi fik god gameldavs mad 30/9-2017, Hønsesalat, kalvesteg stegt som vildt og Is bombe. Maden blev leveret præcis 17.30, den var virkelig varm klar til at servere. Måske lige lidt nok waldorfsalat 😀