Rumors

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg blev opkrævet for meget i baren på grund af en misforståelse. Fejl kan ske, men håndteringen bagefter var meget utilfredsstillende. Der var ingen mulighed for tilbagebetaling på stedet, og jeg ku... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Aldrig søg job herinde. Har arbejdet derinde lidt tid nu, og du vil få en forfærdelig løn, og hvis du kommer med dine venner som medarbejder vil du blive bedt om at skride eller købe flasker. Alt i al... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Skuffende og useriøs behandling ved indgangen Vi blev først lovet adgang for 150 kr af vagten, men da vi kom tilbage kort tid efter, ændrede han forklaring og sagde, at vi kun kunne komme ind, hv... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Forskelsbehandlende L#der uden ære dørmænd gider ikke at lukke unge esk#m&er snep#rK&re ind som ellers elsker at booze have det sjovt som alle andre unge samt glo på flotte søde piger. Alle de der for... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di gestione di eventi
  2. Centro divertimenti
  3. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Nightclub in Copenhagen - A perfect party has no age, color or sex. Show up, act nice, dress fresh and we promise you will have a fantastic night with a bunch of different souls.

Informazioni di contatto

værste service nogensinde

Vanvittigt man kan købe et bord til 12.000 og så skal man stå udenfor og vente i en time, og når man så kommer ind skal man vente yderligere 45 minutter på at få sine drikkevare ned til bordet. Da vi så endelig får vores flasker, får vi 5 glas med, til 13 mand - hvad er det seriøst for et sted?

30 ottobre 2021

Værste dørmænd!!!!!

Virkelig en nederen oplevelse!!!
Dørmændene bliver ved med bare at lukke influensers og pæne piger ind, som lige giver dem et sødt smil.. ;)) De er mega arrogante når man forsøger at spørge dem om noget, og gider knap nok kigge på en. Vi var 6 piger som forsøgte at komme ind, men fik at vide at vi skulle købe flaske. Nogle af os gik videre, men resten fik lov til at komme ind hvis de kun var 3..
Alt i alt virkelig nederen oplevelse med de dørmænd.

19 ottobre 2021

En mega øv oplevelse.

Det var det værste jeg længe har oplevet, og dårligste behandling nogensinde i byen. Har aldrig været et sted, hvor vagterne var så latterligt ukompetente og helt igennem sexistiske.
De blev ved med at lukke flotte piger ind foran alle andre som derefter skulle stå i kø i meget lang tid. Da vi endelig kom frem ville de kun lukke os ind hvis vi købte flasker påtrods af vi intet bord havde.
Da vi spurgte ind til den uretfærdige behandling ændrede aldersgrænsen sig pludseligt, så vi ikke var gamle nok. Udover det så vi dem lukke piger ind vi kender både under 18 og under 21, alene fordi de flirtede med vagterne.

Jeg mener at det er forkert at byturen pludselig skal handle om om man er køn nok eller er villig til at flirte eller vise hud til vagterne. Det skal ikke være det byen handler om, da byture burde være for alle der kan opføre sig ordentligt.

19 ottobre 2021

Magtliderlige dørmænd på Rumors

Magtliderlige dørmænd på Rumors.
Et utrolig fedt diskotek, som kan blive endnu bedre, hvis de fik nogle ordentlige dørmænd.
16/10 - 2021 var jeg til 21 års på Rumors, vi havde brugt omkring 13.000 kr. på et bord og en utrolig fed aften sku’ til at starte.
Ligepludselig peger en dørmand på mig, og undertegnet går selvfølgelig over til ham. Han trækker og skubber mig hele vejen ud til udgangen og smider mig ud, uden nogle forklaring.
Efterfølgende finder jeg så ud af, at det er fordi jeg har haft fingrerne nede i mit glas, taget dem op og rystet mine fingre udover mine venner og veninder (ingen af mine venner blev sure, de grinte bare)
Det gik hurtigt op for mig, at dørmanden havde første dag på jobbet og skulle bevise overfor sine nye kollegaer, at han også er magtliderlig, og det var selvfølgelig et stort skridt i hans karriere, hvis han kunne vise, at det med at snakke med store bogstaver og true en 19-årige knægt, som ikke engang var særlig fuld - det sejt!!😡

Jeg stod flere gange og prøvede at høre om jeg måtte få en forklaring, men jeg sku bare klappe i.
Chefen for aften, tror jeg (virkede ihverfald magtfuld) kom ned og jeg fortalte hende min historie og sagde hun bare kunne tjekke videoovervågning, for havde ikke gjort noget!!!
Hun gav’ mig så grønt lys og var så’n “Du må godt komme ind igen, hvis du bruger 1000 kr. på en flaske”
Jeg forklarede hende, at jeg lige havde brugt 13.000 sammen med mine kammerater, men det var sku ligemeget.
Hun endte med at sige, at jeg godt måtte komme ind.
Men vagterne lukkede mig aldrig ind, da hun så gik🥺

Udover det opdagede jeg hurtigt at dørmændene flirter med pigerne som står i kø. De er så pisse ulækre!!!

De lukker udover det også piger ind, som er under 18, bare fordi de ser godt ud🤮🤮
Den besked fik politiet også lige at vide!

Ses næste weekend dørmænd🖕🏾

17 ottobre 2021

Eventet med Tobias, Burhan, Kidd

Eventet med Tobias Rahim, Burhan G, Kidd

Jeg synes det er et klamt opførelse, når man står og venter i kø i over en time med tre købte billetter og de så kan tillade sig at sige man ikke må komme ind og vi nok skulle få vores refunderinger..

Det værste er, Hvor er de refunderinger som de har lovet? Og hvor er deres svar når man prøver at kontakter dem!?! De tager fuldstændig röven på en. 🤢🤢🤢 Føj!

17 ottobre 2021

Diskriminerende dørmænd og Club

Aldrig har jeg oplevet noget så skuffende, antiklimatisk og ydmygende i hele mit voksne liv.
Vi var en del der ikke blev lukket ind trods vi havde billetter til fri bar og til koncerten med Tobias Rahim & co.
Om det er fordi vi ikke så rige, unge og smukke ud som influencere, er ikke til at sige, men at blive afvist ved døren af magtliderlige dørmænd, efter 1 times venten i kø er simpelthen for grotesk. Vi fik svar om at vi bare kunne få pengene tilbage for billetterne, nu hvor de ikke ville lukke os ind??
Det er simpelthen det vildeste diskrimination jeg nogensinde har oplevet. Føj for en oplevelse. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det!

9 ottobre 2021

Ville have givet 0 hvis muligt

Ville have givet 0 hvis muligt. Super ubehagelige dørmænd. Efter 1 time i kø bliver vi smidt direkte ud uden forklaring. Får blot at vide at “lige meget hvad kommer dig og din veninde ikke ind”…. Ingen forklaring, blot magtliderlige dørmænd.

8 ottobre 2021

Racistisk dørmand

Dørmænde kiggede på os og rystede hovede, jeg gik så op til han for at spørge hvad det betød. Han snakkede så om at de havde “haft nogle ballademager ugen før som lignede mig” og at vi ikke måtte komme ind fordi vi ikke havde jakkesæt på. Jeg spurgte ham så om han ikke skulle sige det videre i køen, da der var INGEN med jakkesæt på i køen også sagde han “nu siger jeg det lige til jer”. Dørmanden så efterfølgende så også at jeg “godt vidste hvad det betød”…

Det her var første gang at jeg prøvede at tage på klub med mine venner hvor at majoriteten af os (3 ud af 4) havde en anden etnisk baggrund…

2 ottobre 2021

Dårligt

Dårligt, har intet andet at sige. Personalet var dog flinke. Men dårlig musik, dårlig dj, dårlig stemning. Og mega dyrt at komme ind 180 kroner ikke pengene værd

31 gennaio 2020

Utrolig dårlig oplevelse

Den mest ringe oplevelse jeg har haft til dato. Eventplanlæggerne overholdt ikke de indgående aftaler og der var ingen service som i overhovedet! Jeg vil absolut ikke anbefale nogen at lave et arrangement med Rumors/Rocket.

SÅ skidt - kæmpe scam

SÅ skidt.
Aldrig har jeg oplevet ringere koordination og service på en natklub. Holder ikke hvad de lover, nok bevidst for at skovle endnu flere penge til sig.
Super uprofessionelt, og Patrick P. (Ejer af klubben og arrangør af vores event), tag dig sammen og tag noget ansvar. Du bør nok genoverveje dine intentioner med “Københavns fedeste natklub”, for den var simpelthen SÅ LANGT fra.
Jeg kan ikke gentage det her nok gange, KÆMPE SVINDELNUMMER. Få styr på jeres ting.

Kæmpe Scam

Kæmpe Scam. Der bliver ikke overholdt de aftaler man har lavet. Generelt bare utoværdigt og uprofessionelt. Ejeren er fuld hanzo.

Forfærdelig oplevelse

Absolut den værste oplevelse jeg til dags dato har haft. Det nytter ikke noget at, man i et eventforløb reklamerer falskt med fordele som klubben og det talentløse crew ikke kan tilgodese i enden. Ville aldrig nogensinde anbefale dette uprofessionelle cirkus til min værste fjende. Et lille "outburst" der er værd at tage med i overvejelserne før du planter dine fødder i den 2 timer lange kø.

Tag jer sammen.

16 maggio 2019

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più