Jeg fik nye bånd på min gamle Gibson ES…
Jeg fik nye bånd på min gamle Gibson ES 175.
Jeg oplevede kvalitetsarbejde på højeste niveau og jeg modtog en klasse guitar med nyt liv.
Det hele var til en yderst rimelig pris.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jeg fik nye bånd på min gamle Gibson ES 175.
Det hele var til en yderst rimelig pris.
De bedste penge jeg har givet ud længe.
Jeg var ved at tabe skuffen da jeg kom hjem med min Sigma guitar. Jeg vidste fra tidligere, at Jens var dygtig, men dette resultat overgik min vildeste forventning aldrigt tidligere har jeg kunnet spille så ubesværet på min Sigma, helt fantastisk intet minrdre :-)
Fremragende! Jeg fik først repareret min mexikanske guitarron, hvor jeg ikke kunne få reservedele fra Mexico - den blev perfekt igen! To andre af mine vintage guitarer (1964) er gået igennem - og de blev begge fungerende igen, som da de var nye!
Meget fint stykke arbejde. Rigtig flot båndskife på min guitar og til en fair pris. 👍👍👍
Jeg havde fået ødelagt en stemmeskrue til min guitar, som så skulle udskiftes, men der var et præcis mål på 10 mm hul i guitaren som der skulle bruges. Jeg havde søgt på de fleste guitarshoppe jeg kendte, hvor ingen af dem havde de mål eller i hvertfald skrev dem i beskrivelsen. Jeg havde næsten opgivet at finde en ny stemmeskrue, indtil jeg kom forbi Det rullende guitarværksted, hvor de præcis havde det jeg manglede og mere. Jeg bestilte det så den 28 november og fik det derefter den 1 december. Med ingen mangler på noget eller nogen som helst skader.
Det er en god guitarshop med præcise beskrivelser og god kundeservice.