Ross Holidays Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben echt "fan" van Ross. Persoonlijke benadering (hier en ter plaatse), Grieks, kleinschalige accommodatie, heel fijn! Nadeel de vliegtijden (als je vanuit het noorden vh land komt). Het... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik boek al vele jaren mijn vakanties naar Griekenland via Ross Holidays. Ook nu ik gescheiden ben (helaas wel erg duur voor singles). De service is betrouwbaar, fijne en rustige accomodaties. En ook t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige tijd gehad op Kalives, wij waren er al eens eerder geweest en ook dit keer was de accomodatie goed verzorgd, de eigenaar zoals je een vriendelijke opa wenst en de interieurverzorgster een sc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leuke kleinschalige accomodaties, alles goed verzorgd door Ross. Boeken gaat goed en eenvoudig, transfer van vliegveld naar accommodatie is prima geregeld. Fijn dat er een hostess aanwezig is waar je... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi
  2. Agenzia per escursioni
  3. Tour operator

Scritti dall'azienda

Genieten van het échte Griekenland? Boek uw vakantie bij de Griekenlandspecialist. Vakanties naar kleinschalig Griekenland met een persoonlijke aanpak.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

71 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

37 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Al jaren vaste klant:top!

Al jaren vaste klant! 👍super tevreden, kleinschalig en tussen de Grieken! Klantvriendelijk Ross medewerkers, ervaren hostesses of hosts. Meestal 2 keer per jaar voor 3 weekjes thuiskomen en genieten:zorgeloos! Perfect geregeld en een mooi aanbod.

16 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

In mei 2025 op vakantie op de Peloponnesos.

In mei op vakantie op de Peloponnesos via RossHolydays. Een speciaal op maat gemaakte vakantie van Kalamata (2 dagen) naar Leonidio (4 dagen), naar Epidavros (5 dagen) en weer terug naar Kalamat (2 dagen). Een deel van de west en oostkant van het Taygetos berggebied kunnen bezoeken met leuke stops in kleine dorpjes, Onder andere het natuurgebied noord van Καφενείο (ten noorden van Sparti) en Sparti zelf en op weg naar Leondio diverse bergdorpjes bezocht en het mooie bergdorp Kosmas met prachtige natuur in de buurt. Verder naar op weg Leonidio vind je het mooie klooster Elonas dat tegen de bergwand is gebouwd. Leonidio bekend om zijn stijle rotswanden (voor klimmers) en het vrouwenklooster Sintza at Arcadia en prachtige uitzicht vanaf de hooge rotsen (o.a. Hot Rock). In Epidavros en omgenving zijn vele tripjes te maken naar het kanaal van Korinthe, Nafplio, Nemea, Mykines, en dergelijke. Zelfs een bezoek aan Diakpopto is goed te doen via de snelweg en kan je met het treintje naar Kalivrita v.v. (wel vooraf Boeken in het seizoen). Zo beleven wij een vakantie met veel contact met locals. Geweldig....

14 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ross Holidays is zeer betrouwbare reisorganisatie.

Ross Holidays is een zeer betrouwbare reisorganisatie, waar we al jaren onze vakanties boeken. Het aanbod is heel aantrekkelijk, divers en er is een ruime keuze. De website is toegankelijk, waardoor zoeken naar een geschikte plek makkelijk gaat. En de medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de situatie ter plaatse, mocht je meer informatie nodig hebben.

27 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wie niet waagt die niet wint

En toen moesten we in het hoogseizoen op vakantie, en willen altijd graag naar Griekenland. Lang getreuzeld , is dat wel wat voor ons als 70 plussers.
Dus op het laatste moment geboekt bij ROSS HOLIDAYS , voor een schijntje naar Petra op Lesbos. Op 3 minuten van zee en uitzicht op zee , vindt dat maar eens elders .

14 agosto 2025

Een heerlijke Griekenland-beleving

Leuke kleinschalige accomodaties, alles goed verzorgd door Ross.
Boeken gaat goed en eenvoudig, transfer van vliegveld naar accommodatie is prima geregeld. Fijn dat er een hostess aanwezig is waar je terecht kunt met vragen. We hadden ook een excursie geboekt en die was prima verzorgd. Kortom: we hebben genoten en boeken zeker weer de volgende keer!

13 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Gemakkelijk te boeken via website

Gemakkelijk te boeken via website. Controle telefoontje van Ross alvorens boeking definitief is. Reisbescheiden zeer uitgebreid en ruim op tijd. Transfer per minibus vlot en comfortabel. Appartement Kanellos in Paleros voldeed aan alle verwachtingen. Goede info gekregen van host Hans, die uitgebreid diverse mogelijkheden aangaf wat te doen in de omgeving. De rondrit met huurauto door het binnenland was indrukwekkend.

30 settembre 2025

Ross Holidays is Griekenland

Behulpzaam bij het boeken, duidelijke informatie, mooie acco's op prima (vaak) rustige locaties
Wil je een fijne griekenland vakantie , boek dan bij Ross Holidays

5 agosto 2024

Everything well organized

You do not have any sorrow about tickets, transfers etc. The appartements are very clean. They help you if you have any question. A wonderful organisation.

7 settembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più